- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
Nekem 2X törtent meg 1 het alatt hogy nem volt kep es teljessen havas kep jött be ,mind regen amikor llejart az ejszakaban a tv müsor .Mikor kihuztam a hdmi t es vissza ,akkor visszajött .Nagyon zavar mert nem tudom miert törtent .Most napok ota jo ,de visszajöhet a problema .
Csak most ha elinditom peldaul a nagykutya filmet az 25 filmkockas es akkor meg annal 2x i megalas törtenik .
-
-
Tengri
senior tag
Nem updateltem. De átmegy rajta a DV így nem gáz. Illetve a samsung multiroommal appal sem lehet csatlakozni hogy frissítsem, a szerviz erre csak azt mondta biztos nem megfelelő a blutooth a telefonomon, erre mondtam neki, hogy galaxy s10+ és megenné a fene ha nem lenne kompatibilis. Erre azt mondta, hogy telepítsem újra az app-ot, de az sem hozott megoldást és sehogy sem akar szinkronizálni a projektor a telóval.
-
Tengri
senior tag
Nekem a TV-be a shield egy Samsung HW-N950-en keresztül megy. De még sohasem jelezte a TV a kijelzőjén, hogy milyen formátum. Viszont a képi megjelenítéseknél mutatja hogy DV és azt kiválaszthatom, hogy sötét vagy világos legyen. Valamit be kellene állítanom, hogy a TV jelezze a formátumot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest