- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
-
sittes79
addikt
válasz
sittes79 #3449 üzenetére
Most olvasom updatelt a srác, régen jártam az oldalon, szóval igen ez a fő problémám nekem is:
"Tried latest firmware (9.1.1) last week…
Nvidia is working on updates always so I tried the latest 9.1.1 OS update for my Shield Pro. Unfortunatly Kodi 20.1 Nexus is running a bit better and I had my hopes up, for a little while at least.
After installing my Kodi-build it seemed to run smooth but after a while it started getting jittery and a got a freeze-frame-app for about a minute!? Even after full-debloating and turning of ALL Google background processes it still runs slow as fck.
Sigh, it looks like new hardware is needed on Android 11 (pushing ads and collecting telemetry takes around 35% of capacity, wtf?)." -
intuicio
aktív tag
válasz
sittes79 #3401 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Elvileg elérhető rendesen az oldal. Kicsit megijedtem, hogy azért törölték az oldalt, mert nem volt okés a downgrade
Amúgy ha valamit esetleg elbaszarintok, akkor nem lesz tégla belőle? Sajnos az angol tudásom a a google fordítóban merül ki.. (bár látom, holland képek vannak az oldalon, kb ugyanannyit tudok hollandul is) -
intuicio
aktív tag
válasz
sittes79 #3399 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy a szoftver a tré, mert ha tényleg meghalna a wifi/bluetooth chip, akkor nem random hiba lenne ez.
Igazság az, hogy már a nagy (nem is emlékszem hányas verzió) frissítés előtt elkezdte csinálni ezt, ezért is frissítettem le.
Amúgy hogy kell visszamenni 8.2.3-ra?
-
morfondőr
addikt
válasz
sittes79 #2793 üzenetére
Ha jól tudom X és Y-al tudsz fel-le lépni, és A-val választani. A hotplug annyit jelent, hogy bármikor kihúzhatod és vissza dughatod és működik. Ezt nem a billnek kell tudnia, hanem az oprendszernek is! Fastbootban viszont itt nincs hotplug, az elejétől a végéig bedugva kell lennie a billentyűzetnek!
-
morfondőr
addikt
válasz
sittes79 #2774 üzenetére
Én ezek alapján csináltam a downgrade-et a hibás készülékemen (wifi modul adta meg magát, a rendszer működött rajta):
Ezt a videót találtam először és ez alapján csináltam, elég jól végig megy lépésről lépésre: Nvidia Shield TV Pro 2019 Boot Loop Repair (Recovery Image)
Írásos formában úgy gondolom, hogy itt van legjobban össze szedve a dolog: https://florisse.nl/shield/Ami kell hozzá:
- USB billentyűzet
- USB-A to USB-A kábel (nekem egy régi külső HDD kerethez valót sikerült találnom, de a mostaniak már jellemzően microUSB-sek. Az is járható, ha valakinek van USB-C az alaplapján)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest