- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
A supportba én beleértettem a BIOS-t is. Sajnos én még Gigabyte lappal nem voltam elégedett. Az egyik 1 nap után döglött meg, a másik pedig random hülyeségeket csinált, majd bő két hónap után meguntam várni egy új BIOS-ra és inkább eladtam. A GA-990FXA-UD7 is jó kialakítású, de a BIOS tanulmányozása után hamar elment attól a kedvem, hogy saját részre megvegyem. Ebben még közrejátszott az is, hogy a Gigabyte adja ki a leglassabban az új BIOS verziókat. Bizonyos AM3 alaplapokhoz is csak 2-3 hete jött ki az AM3+ támogatás, miközben az ASUS, MSI és ASRock már hónapokkal ezelőtt lépett. Van olyan ismerősöm aki eladta a Gigabyte AM3-as lapját abban a hitben élve, hogy már nem lesz hozzá támogatás. Na ő most örül.
-
Oliverda
félisten
Sajnos meg tudom erősíteni, hogy a support minősége elég gyenge. Az ASrock, ASUS, MSI trió mindhárom tagja jobb ebben. Ezen felül vicc, hogy még a csúcslapokba sem fért el egy épkézláb ventilátorszabályzás, amikor a többi gyártó a 20 000 forintos modellekbe is belerakja. Sebaj, van helyette töltényhüvely meg pisztoly.
-
Néha alkalmazom is a módszert. A te supportos történeted alapján déjá vu érzésem támadt.
Nem gondoltam volna, hogy racionális érvekre tőled fogok majd trollkodást látni, de lelked rajta
Szerk:
Mellesleg, ha már részedről trollin' is an art, akkor mutass rá kérlek, hogy hol írtam azt, hogy hibás lapokról lenne szó... jah hogy sehol, csak annyit, hogy tapasztalatom és véleményem szerint BIOS terén a gyártó nincs a toppon... -
Utóbbi 2 évben én is szívtam a fogam a Giga BIOS supportjával, nem a legideálisabb
( voltak hosszú levelezéseink, pl hogy a papíron támogatott, hibátlan modulok miért is nem hajlandóak megnyikkanni a lapban, miért nem akaródzik a post screen-en továblépni bizonyos HDD-k esetében stb...) Nem rosszak a Giga lapok, de a BIOS support az szerintem botrányos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest