- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kétslotos kártyákkal mindenképpen. Ráadásul nem is ajánlja a Sapphire...
Pl azzal tudott többet, hogy a lapon levő mind a hat ventilátorcsatlakozó szabályzása paraméterezhető volt. Te határozhattad meg, hogy melyik csatlakozó szabályzása melyik hőérzékelő alapján történjen (három volt összesen a prociban levővel együtt, azaz CPU, SYS és PWM), és nem csak egy, hanem két töréspontot lehetett megadni.
AW8 széria ugyan ez, csak ott nyolc csatlakozóval. AN9-en az AN8-hoz hasonlóan hat csatlakozó.
-
törölt tag
Szóval a 4x8 kilőve. Ügyes.
Más gyártóknál is láttam, hogy a proto és előszéria lapokon még aktív chipset hűtés volt, ami aztán a végleges modellen passzív lett. Ilyen esetben gyakorlatilag minden gyártó "elfelejti" felforrasztani a csatlakozót.
Már majdnem értelmes, de nem éppen egy AN8 szériával összevethető szintű. Majd ha megint lesz legalább olyan szinten paraméterezhető minden csatlakozóra, akkor azt mondom OK. Addig csak degeneráció van.
-
04ahgy
nagyúr
A support tényleg nincs a helyzet magaslatán. De az a support, nem pedig a BIOS. Te tisztában vagy a munkakörömmel, hidd el, bizton állíthatom, hogy mindegyik gyártó egykutya, és általánosságban a Gigabyte, AsRock lapokkal van a legkevesebb gond (random hardverekkel való együttműködés valószínűsége és milyensége). Nem érdekel, a többi fórumtárs mit gondol, nekem elég, ha én tisztában vagyok az állításaim stabiol lábakon nyugvó mivoltával.
Átlátom ugyanis a különbséget a saját hardveremmel hiba van, és akkor hibás a BIOS, meg rossz a BIOS támogatottság, meg irgumburgum vs. sok különféle alaplap általános, összesített problémáik számossága terén.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest