- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erről a RAM-ról tudsz egy linket mutatni az OCZ oldalán?
80-as DiamondMax II-ből egy jó adag járt a közelemben Giga lapokban. Problémám nem volt soha velük. Ahogy 60-as és 160-as verziókkal sem.
"- 6950 CF esetén hasalás ha a virtu be volt lőve ( 3 BIOS)"
Ez hol jelentkezik? Már OS alatt?
Oliverda: Korlátozottan = az ATX szabvány adta lehetőségekhez képest kevésbé. Ráadásul hiába a sok hosszú foglalat, ha csak kettő teljes sávszélességű. És mivel AMD chipset, arra is kíváncsi lennék milyen kombinációkban működik a dolog, milyen kártyatelepítés hogyan befolyásolja a többi port sávszélességét. Arról már nem is beszélve, hogy ha kellően okosan helyezték el a foglalatokat, akkor bizony lehet még a 4x8 sem kihasználható.
Support: legértelmesebben eddig még a Giga felől kezeltek.
Értelmes ventilátorszabályzás az Abit μGuru/FanEQ-nál kezdődik, de egy ideje már meg is szűnt ez ugye. Szóval a jelenlegi alaplapok egyikén sincs értelmes ventilátorszabályzás.
-
04ahgy
nagyúr
Úgy vélem erre gondolsz: "Olyannyira az ő készülékükben volt a hiba, hogy a sok hibás, RAM kezelésből nulla GBT alaplap miatt kellett az OCZ-nek a csúcsminőségű moduljaival kiszállni a memóriapiacról, ugye?
"
Az előzményekből és a szövegkörnyezetből kivehető, hogy nem konkrét hibáról, ugyanakkor mégis hibás működésről van/volt szó, melyet még példákkal is alátámasztottál.
Bírom, mikor már valaki kifogy az érvekből, trollkodás vádjával próbálja vitapartnerét sarokba szorítani. Ezt úgy hívják, hogy a vitapartner ellehetetlenítése. A racionális érvek pedig nem konkrétan érvek, hanem konkrét példák, hogy neked személyesen milyen problémáid voltak. Melyeket te BIOS eredetűre vezetsz vissza, holott ezer más oka is lehet. daa-raa nem tapasztalt ilyen hibákat, és én sem, mindig be tudtuk állítani Gigabyte lapjainkat.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Olyannyira az ő készülékükben volt a hiba, hogy a sok hibás, RAM kezelésből nulla GBT alaplap miatt kellett az OCZ-nek a csúcsminőségű moduljaival kiszállni a memóriapiacról, ugye?
Tudod, ha nagy hévvel nekem esnek, én mindig elgondolkozok azon, hogy az illető minden gondját elismerem, amit csak kér, lenyugszik, és békén hagy. Néha alkalmazom is a módszert. A te supportos történeted alapján déjá vu érzésem támadt.
HGyu
-
törölt tag
- OCZ Platinumok 1.9V alatt a javításig (F10 Beta) halt.
Ez egy tipikus példa arra, amikor a nem éppen jól sikerült memóriát az alaplap gyártójának kell használhatóvá tenni. Egyébként lehet én tudom rosszul (akkor viszont az OCZ is), de a Platinumok mintha 2,1V-ra lettek volna specifikálva. Szóval nem tudom miért probléma, hogy nem mentek 1,9V-on, és ez miért az alaplap hibája.
- WB Blue Caviar AHCI-ban szintén hulla volt
Melyik Caviar Blue ez? Mert nálam már több GB alaplapban is hibátlanul mentek/mennek AHCI-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest