- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
WaveIII.
Vegyesek az érzelmeim, de nagyon. Felesleges volt a nagy titkolózás az új Wave körül. Nincs semmilyen eget verő újdonság a telóban. Annak örülök, hogy nem a Galaxy dizájnt vették át, de azért jobban megerőltethették volna magukat a tervezők. Végül is tetszik az új jövevény. Ezen kívül plusz pont jár hogy megtartották az alu házat, és a kijelző méretnövekedése minimális fizikai pluszt hozott magával, szerintem még az elviselhető kategória lett a telefon mérete. +Dicséretes a 9,9 mm vastagság.
Hardveresen megint felemás a történet. A proci elmegy, nem szükségszerű a két mag, de nem lett volna rossz. Két homályos folt van azért még, a grafikus gyorsító, és a memória méret, és ez alatt nem a 3 giga tárhelyre gondolok. Azt mem. karival úgyis mindenki kedvére bővítheti.
Ami viszont csalódás az a kijelző miért nem Super Amoled+? Ez lehetett volna az egyik fő indok amiért esetleg cserére adtam volna a fejem.
A kamera határeset, ha hozza a WaveI minőségét, akkor elfogadható, de nem értem, hogy egy felső kategóriás készülék a badában miért nem tud lépést tartani kamera terén mondjuk az SGSII-vel?
Az aksi 1500 mAh-val valószínű a vicc kategória lesz, ha nagyon gyorsan futunk vele, akkor sem érjük majd utol a WaveI-II-t üzemidőben.
Összességében nem vagyok elragadtatva, nagyobb durranásra számítottam. Végül is akkor derül ki minden, ha megjönnek az első készülékek, és meglesz az összkép. Valamint még egy fontos tényező lesz az ára. Ha az SGS Pulsz környékén alakul, akkor talán életképes lehet, de ha inkább az SGSII felé veszi az irányt árban, marad a futottak még kategória.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Razr 40 ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest