- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
Bluegene #406 üzenetére
Mert ez nem fog a vizcsappbol is folyni, azert
. Mert nem fogjak megirni az elso oldalon, hogy elmegy a terero, hogy sarga a kijelzo, hogy rossz a szenzor. Mert a kutyat se erdekli...
Ettol fuggetlenul a parameterei alapjan van olyan jo, mint az iPhone, es ahogy irod, olcsobb is. De abban mar nem vagyok biztos, hogy mindent osszevetve ugye xarra verne...
-
fairi
őstag
válasz
Bluegene #379 üzenetére
ugye tudod szifon 4 nincs forgalomba,így olyan árat adnak rá..
majd mikor t-mobhoz bekerül ősz körül, akkor ott kb annyi lesz az ára mint a galaxy S-nek, sőt lehet olcsóbb lesz( persze megfelelő csomaggal)mivel a szifon egy státuszszimbolum is, bárhogy nézzük több fog belőle elkelni mint a galaxy S-ből..
szifon uj eladási rekordja -
balazs0102
senior tag
válasz
Bluegene #379 üzenetére
Hogy te mennyire hasraestél ettől a samsungtól
Téged fizet valaki, h ennyire szapuld az almát (ami még sose volt a kezedben) másrészt ennyire dicsőítsd a samsungot (ami nem tom h volt-e már a kezedben)
Egyébként hidd el h a samu közel sem fog ebből annyit eladni mint az alma a 4-es phone-t.ui:
biztos jól sikerült cucc amúgy az a samu..alig várom h megnyomkodjam vmelyik boltban...
végre egyre több normálisan használható érintős telefon is jön ki az iphone ellen. -
Dotcom
aktív tag
válasz
Bluegene #370 üzenetére
"ami kb ugyanazt tudja"
csak messziről tudja kb ugyanazt, ha pl így nézzük, van benne érintőkijelző (bár nem mindegy, hogy 3,5-s vagy 4-es), lehet vele telefonálni (bár az iPhone-nal annyira nem
), lehet vele internetezni (bár az iPhonnal ezt is csak részben), de FLAC, DLNA, Divx/XviD, BT3.0 fileküldés az iPhone-ban nincs, stb.stb.stb., ezek azok amik a használatot befolyásolják, nem a repina display, meg a külső (ami a szögletes forma miatt kényelmetlenebb is az iPhone esetében, ezt sok tulaj mondja)
-
Alex91
félisten
válasz
Bluegene #365 üzenetére
Hasznalt nem
! Alapvetoen nem az ar a lenyeg, a Treo se volt anno olcso. Csak nem akarok olyanert fizetni, amire nem igazan van szuksegem.
PDA-m volt, csak azzal nem lehet telozni, es mar igyis 2 telo van az oldalamon. (Ezert is lett anno lecserelve a PDA, mert akkor 2 telo is volt meg mellette.)
A Spica-t neztem, az arban jo. Tetszik meg a HTC Wildfire, mondjuk ott a kijelzo kicsit gaz. Es meg ami szoba johetne, az a iPhone 3GS, ha a T-Mobile esetleg majd jo aron adja. (Bar szamomra sokba van, es folosleges is az ikon200 dijcsomag is.)
-
Bluegene
addikt
válasz
Bluegene #360 üzenetére
mondjuk még annyi h azzal jönnek sokan h a galaxy egy iphone koppintás, amiben van igazság, hisz hasonló a 3GS hez pl a külseje, az a körbefutó krómcsík a formája is, a menürendszer is, a sebessége is a feelingje is
de hát a jót nem szégyen másolni, főleg ha alacsonyabb árcímkét ragasztanak rá
alapvetően a két teló nagyon jó és hasonló, Galaxy vs Iphone
+ nagyobb kijelző és színesebb
+nekem a pöttyös hátlapja jobb tetszik mint a krómozott megcsócsált alma hátlap
+könnyebb súlyra
+sokkal alacsonyabb ár
-vastagabb és nagyobb(igaz a kijelző is!)
-nem annyira márkás mint az alma
-valahol koppintás, de azért hozzá is raktak#361 ALEX91: hát nekem a Monte böngészője pl elmenti a felhasználónevemet és jelszavamat is, PH-n is gmailbe is, ha erre gondolsz
-
Alex91
félisten
válasz
Bluegene #358 üzenetére
arról nem is beszélve h a fém deformálódik ha leejted a műanyag rugalmasabb, vagy behorpad
Ez igaz, fem se jobb ilyen szempontbol, es nem tudom, hogy az iPhone 4 uveg boritasa is mit bir ki...
Nekem is lassan cserelnem kell a Treo-t, mert megerett ra. Most nezelodok, de nekem ezek a telok, ahogy mondod, tul sokat tudnak
. De az a baj, hogy az olcsobbak meg talan keveset. (Nekem alapvetoen Word, Excel kompatibilitas kellene, meg egy jelszokezelo, a tobbi csak raadas
. Ja, meg a Mac-kel is menjen
!) Es az se lenne baj, ha nem lenne tul draga az uj telo...
-
Alex91
félisten
válasz
Bluegene #356 üzenetére
Miert, elolvastad amit irtam?
Ez az iPhone-ra is vonatkozik! (Amugy sokan fikaztak amikor kijott muanyag hazzal, mert elotte fem volt a hatulja, ugye...)
Amugy nem mondom, hogy jobb a fem, bar nekem minosegibb erzest kelt. A fem hazas Palm Tungsten T-m pl. szamomra minosegibb, mint a muanyag hazas Treo680...
-
Everman
addikt
válasz
Bluegene #265 üzenetére
"ha poénból a Galaxy-mra ráragasztanék egy almát, akkor könnyebben vennék a birkák ugyanazt "
Ha megoldod, hogy az App Store közel 300 ezer alkalmazása is fusson a Galaxydon, akkor nem kell még a matrica sem.
De egyelőre csak az iPhone-on futtatható Android, fordítva nem igazán megy a történet"bezzeg ha jól tudom az iphone 3G/S is műanyag, ott persze nem gáz"
Van azért ott fém is, a 4-esben meg nem sok műanyagot találsz.
-
tariattila
veterán
válasz
Bluegene #177 üzenetére
majdnem...
A gombok mások, trackball a nexuxnál, optikai -hanyattegér a desirénél... ram kicsit több a htc-n... És a kezelőfelület a nexuson ˝szűz˝ a desire meg ugye sense...kb ennyi..
HaZse: ha dolgozol, pihenj és utána írj vadakat!
Itt sokan alkotnak rális véleményt ettől komolyabb hardverrel is magukmögött...
Ez pedig fórum...ahol jó mások véleményét kielemezve még reálisabb rálátást kapni dolgokról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest