- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Pontosan. De a másik esetben a fícsörlistába vagy szerelmes: "szerintem ez a legtöbbet tudó okostelefon". A legjobb esetben pedig a lettő találkozik. Abból lesz a hype... ismerjük a példákat, nem én fogom ebben a topikban előcitálni...
A tény viszont tény marad: ez a telefon nagy frankó, mindent tud és semmi többet. A Wave ötször szerethetőbb. Mondjuk már a fogása miatt is. Ettől még nem "jobb", ha a tudását nézzük.
-
Bog
HÁZIGAZDA
A cikk egy sokoldalú telefon összes funkcióját hivatott bemutatni és véleményezni. Bocha most kiegészítette mindennel, amit hiányoltatok (nem volt sok), mindenre kitért, mindent megírt, amit a telefon tud. Nem tudom, hogy ezen túl vajon mit vársz, ez egy 24 ezer karakteres cikk, két saját késztésű videóval.
Ha unalmas, akkor lehet menni a Samsunghoz reklamálni. Mint ahogyan mindenkinek lejött, ebben a készülékben nincs semmi forradalmi, egyszerűen szinte minden benne van, amire a Samsung és az Android jelenleg képes. De semmi több.
Igen, mi vagyunk az egyetlenek itthon. Hét év munkával sikerült elérni, egy kicsit talán lehet rá nagy az arcom. Hogy olvasói kérésekre miket csináltunk mostanában, csak mi, mondjuk útmutatóként:
- mobile meeting
- rádióműsor
- nyereményjátékok
- bada day, lg optimus day
- hello kitty tesztelés
- pontozásos értékelés bevezetése
- saját gyártású videók a legtöbb cikkbe
- iPad minitalálkozó (vaskapu)A fentieket három ember hozza össze minden nap. Most már három és fél (Rusi).
Ha egyéb észrevételed van, akkor azt a megfelelő topikba tedd meg, vagy írjál privátot.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Töröltem az almás offokat. A következő delikvens, aki offol ezzel kapcsolatban, simán megy pihenőre.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest