Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Csak egy kérdés!
Azt írtad, hogy, ha a "tudását" nézzük akkor nem jobb a wave mint ez. Ezt most az android miatt írod, amire jelen állás szerint nagyon sok minden van, vagy a wave szoftverellátottságának gyengesége miatt?
A második esetén azért a samsung valamikor ősszel vagy télen nagyon megugorhat, ha a boltjuk a beígértek szerint beindul. Elég impozáns dolgokról van már videó, és a wave hardveresen semmivel sem gyengébb ha jól tudom, a bada meg lehet még olyan jó mint az android, vagy ios. -
Dotcom
aktív tag
"ebben a készülékben nincs semmi forradalmi, egyszerűen szinte minden benne van, amire a Samsung és az Android jelenleg képes. De semmi több"
vajon mi kell még? jól működik, mindent tud, ami kell, sőt jóval többet is.
sztem jelenleg ez az legjobb legtöbbet tudó okostelefon, működik mindent tud és kész, legalábbis nekem ez a fontos meg a nagy képernyő, nem az, hogy szerelmes legyek a telefonomba LOL -
utomi
senior tag
Nem akarok én kötekedni de két észrevételem nekem is lenne:
1, A cikk lapos lett. Nem, nem a fika vagy a merő rosszindulat beszél belőlem hanem egyszerűen csak unalmas lett a cikk. Ennek két oka lehet: Vagy beleuntatok az összes sz@ros mobilba és rohadjon meg mindenki alapon letudtátok.
Vagy pedig ennyire unalmas lett a teló. Nos én erre szavaznék, hiszen írjátok is a cikk végén, hogy hiányzik a telóból az a bizonyos plusz. Tényleg ennyire tucat lett a teló?
2. Ezt már sokadszorra olvasom, hogy ha nem tetszik menj máshová de úgyse tudsz mert mi vagyunk az egyetlenek. Nos lehet, bár ez nem teljesen igaz, de valóban ti vagytok az egyik legnagyobb oldal ez azonban nem magyarázat és nem is ad nektek okot arra, hogy bármilyen dolgot is nyomtok ki az oldalra az az ember bekajálja. Ergo pont nektek kellene az utat mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest