- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Pontosan. De a másik esetben a fícsörlistába vagy szerelmes: "szerintem ez a legtöbbet tudó okostelefon". A legjobb esetben pedig a lettő találkozik. Abból lesz a hype... ismerjük a példákat, nem én fogom ebben a topikban előcitálni...
A tény viszont tény marad: ez a telefon nagy frankó, mindent tud és semmi többet. A Wave ötször szerethetőbb. Mondjuk már a fogása miatt is. Ettől még nem "jobb", ha a tudását nézzük.
-
-
dualview
csendes tag
sorry, most nem fogom ujbol atfutni az elso 50 hsz-t, de ez nem is a forumozoknak szant elemezzuk szet a soraimat szajtepes akart lenni, hanem az ebresszuk fel az ellaposodott cikkirokat, akik bowlingozas kozben epp azt tesztelik szettorik-e a masina, ha neki repul a golyo es nem azt, hogy mit is tud nyujtani a keszulek.
Ha te is az egyik cikkiro srac lennel, akkor pedig olvasgass forumot, ha nem akkor meg nem ertem a kerdesed
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest