- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Bacardi16 #597 üzenetére
Hát ez egyéni dolog, nekem nem tetszik pl a Bada, se kinézetre, se az, hogy még csak egy készülék van, annak pedig a kijelzője számomra túl kicsi. Gyenge a böngésző, én sokat netezek ez nekem számít. nyers adatok:
ár/érték arányban talán jobb a Wave, de felőlem akármilyen olcsó is nem kéne, amig van Android (meg iPhone, de ezt csak halkan merem mondani
)
-
joey04
titán
válasz
balika1516 #577 üzenetére
Ezt remekül összefoglaltad. Innentől neked kell dönteni, bár tudom, hogy nehéz. Itt, ebben a topikban a legtöbben persze a samura voksolnak majd...
-
joey04
titán
Amúgy ez a két futó topic egy témában párhuzamosan nagyon zavaró, az i900 elején is volt ilyen, most is tisztázhatnánk h melyikben folytassuk!
szerintem érdemesebb lenne átmenni a régibe, ott régebb óta gyűlnek a tapasztalatok, és most még nincs itt annyi plusz infó szvsz amit ne lehetne "beáldozni". Itt a topik egy igen jelentős része egyébként is csak az iphone összehasonlításról szól. Jobb lenne a régi topik szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest