Új hozzászólás Aktív témák
-
NeverGone
tag
Sziasztok!
Nemrég két hétig ezt a telefont kellett újra használnom, mert az addig használt telefon tönkrement és már úton volt a cserekészülék. Nekem 4.4.x-es Android van rajta (valamelyik CM), és maga az eszköz egész használható addig, amíg a Google dolgai nem kerülnek fel. Utána már a levelezés, Hangouts megy döcögősen, de inkább ne erőltessük. Kár, hogy csak 512 MB RAM került bele, pedig amúgy nem lenne rossz eszköz most sem. Nyilván 4G-t nem támogat (ezt hülyeség is volt leírni), de ha úgy nézzük, egy közel tíz éves eszközről van szó, amit én pl. hét évig használtam teljes megelégedéssel.
Ui.: Jól emlékszem, hogy ennek a készüléktípusnak volt egy másik fórum-topicja is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest