- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati 666
tag
válasz
ForRedGlory #646 üzenetére
-
-
Ati 666
tag
válasz
ForRedGlory #646 üzenetére
Üdv ForRedGlory.
-Már bocsi,de ha kicsit vissza olvasnál akkor láttnád hogy az általam korábban ezen készülékre fel rót problémák 99%-ára találtam megoldást.
-Ergo-tehát azért valamennyire értek a készülékhez,csak mivel hogy ez az első ilyen nagyobb tudású és nem utolsó sorban más márkájú(előtte szinte csak SonyEricsson-t és Motorola-t használtam) készülékem ezért kicsit tovább tart meg illetve át szoknom rá.
-Én nem vagyok egy telefon zsonglőr,de azért analfabéta sem vagyok.
-Az pedig tényleg szarügy,hogy egy telefont legyen az bármilyen okos ügyes stb a mai technikai fejlődés mellet naponta tölteni keljen,ez nekem ,de ahogy látom másoknak is kicsit magas.
Ennyi. -
Ati 666
tag
válasz
Maffia91 #643 üzenetére
Üdv Maffia91.
-Én is frissítettem a Galaxy S-emet 2.2-re kb 1 hónapja,de ilyen hibákat még nem tapasztaltam,de azért azt se mondanám hogy sokkal jobb lett,talán valamivel jobban kíméli az aksit
-Én igazából a Skype miatt frissítettem(a Facebook valahogy nem hoz lázba) ,mert azt mondták a szervizben,hogy a 2.2-es verzióval működni fog rajta,de én még nem találtam meg a mikéntjét.-Garanciát gondolom adott a szerviz?
-Mert akkor én a helyedben visszavinném amíg nem késő(végül is erre való a garancia). -
Ati 666
tag
válasz
Jancsibacsi3 #636 üzenetére
Üdv.
-Nekem kb másfél hónapja van egy ilyen telefonom,az Androidot már frissítettem rajta 2.2-re.
Ami tetszik:
-Hogy a Samsung-nál ingyenesen elvégezték rajta a frissítést.
-Nagyon jó a hang minősége(hangzásban a Sony Ericsson-t azért még így sem éri útól,de a Nokia-nál mindenképpen sokkal jobb).
-Jó a kamerája stb stb.Ami nem tetszik:
-A Pc nekem sem ismeri fel a telefont ,pedig az XP eddig szinte mindent felismer(t).
-Rövid készenléti idő(max 2 nap, csak a legszükségesebb alkalmazások futtatásával)
-Meg az sem nagyon tetszik ,hogy nem tudok új mappákat létre hozni a fotóknak.-Én egy picit többre és jobbra számítottam.
-Fontolóra vettem az eladását - bár igaz megint aláírtam érte 2 évet. -
Ati 666
tag
Üdv mindenkinek.
Kérdés:
-Okostelefon(ok)ra mint pld:Samsung Galaxy S érdemes-e valamilyen vírusirtó szoftvert telepíteni ha igen milyet?A válaszokat előre is nagyon köszönöm mindenkinek.
-
Ati 666
tag
válasz
bigmasterg #50 üzenetére
Üdv mindenkinek.
-Nekem ugyan csak pár napja van Galaxy S-em és még igencsak a tanulási fázisban járok vele mert hogy okos telefonom még sosem, de Samsung-om is csak nagyon régen volt anno egy R-210-es.
-Nos nekem ez a modell úgy tetszik ahogy van a design-t és a tudást is bele értve.
-Persze az itt felsorolt apró hiányosságok mint pld: a segédfény a kamerához,a fizikai exponáló gomb, jó lett volna ha a hívás fogadás és elutasítás gomb is fizikai gomb lett volna vagy egy picit izmosabb akkumulátor stb engem is bosszantanak egy picit,de ezekkel még valahogy meg tudok barátkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest