Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na akkor erre most még melegében rácáfolnék. Illetve feltennék egy költői kérdést. A tapasztalatokból kiindulva mi a franc köze van egymáshoz a telefonnal készített állóképeknek az ugyanazzal az eszközzel felvett videóhoz? Segítek: SEMMI.
Csak egy példát említenék, ami azt hiszem minden kétéséget kizáróan szemlélteti az állításom: LG KU990 (Viewty). Az állóképek minősége nyomdafestéket nem tűrően sz*r, egy valamire való fotót nem lehetett/lehet vele készíteni a mai napig. Ezzel együtt viszont a Viewty-val rögzített videók minősége sokáig egyeduralkodóvá tették a piacon, versenytárs nélkül maradt. Esetleg az N szériás Nokiák voltak képesek hasonlót - hangsúlyozom HASONLÓT - rögzíteni.
A nemrég megjelent LG Renoir és Samsung Pixon harc is bebizonyította, hogy ismétlem: "videórögzítésben LG a császár". Egyidőben teszteltem mindkét készüléket és az összehasonlítást a videórögzítési képességekre hegyeztem ki (mert nekem ez az egyik legfontosabb szempont), a Samu csúnyán leszerepelt.
Az első mondatodra reagálva: ez egy okostelefon topic, nem fényképezők és nem videókamerák topicja. Itt a témaadó készülékről volt szó, amit az adott kategória egy másik gyártó által képviselt ugyanilyen eszközéhez hasonlítottam.
Szerinted én fényképezőgépbe vagy videókamerába az LG-t választanám

A végére mégegy megállapítás (szubjektív vélemény): az LG-t (mint telefont) állóképek készítésében nem egy gyártó odaveri (Samsung is pl. INNOV8-al), viszont videórögzítésben senki (azonos paraméterek mellett, pl. videó felbontás). Számomra ez majdnem olyan mintha a telefonba épített számológépet egy másik telefonba épített üzenetkezelővel hasonlítanád össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő