Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Én tegnap vettem egy magyar garisat...Eddig nagyon elégedett vagyok vele, de a hibák/hiányosságok úgyis csak pár nap után jönnek elő, addig rózsaszín a köd
HD-ban felvett videók tényleg szaggatnak sajnos, és nem csak akkor ha gyorsan mozgatom a kamerát vagy gyorsan haladó tárgyat veszek fel.
Sztem ma veszek hozzá egy Nokia TV-kábelt, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy LCD-n hogy néznek ki a vele felvett videók.
Egyébként beépített hangszórók nagyon jók, bivaly erős és nem torzít full hangerőn sem. Kijelző egyszerűen csodálatos, érzékenysége nagyon ok. Szoftnak vannak hiányosságai, pl. amikor internet beállításokba belemegyek és jövök ki a menüből, akkor az utolsónál elakad és nem megy teljesen vissza csak ha "piros gombot" nyomok neki.
Browser ok, de még mindig nagyon kevés flashvideót játszik le (ez inkább a symbian hibája), videa-n lévőket pl. nem.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, ha érdekel valami kérdezz nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
HD-ban felvett videók tényleg szaggatnak sajnos, és nem csak akkor ha gyorsan mozgatom a kamerát vagy gyorsan haladó tárgyat veszek fel.