Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti567
aktív tag
válasz
tariattila
üzenetére
Ovi mapsból nekem a 3.01 tört verzió van fent, az működik az újabbak nekem nem igazán szuperáltak!
Én jobban szeretem azonban a Ndrive-ot ebből a 9.3.15 van fent, tökéletesen működik, másodpercek alatt talál műholdat, egyszerűen kezelhető!
Sygic is van fent abból a 8.06 verzió! Nem rossz, tud sok mindent (trafik, útlezárások..), térképje is elég jó, azonban kicsit nehézkesebben kezelhető mint a Ndrive!
Garmin-t is kipróbáltam már, abból már nem tudom milyen verzió volt, de valahogy nem tetszett, éppen elnavigált oda ahova kellett, de nekem nem igazán jött be, sokan egyébként erre esküsznek!
Én a Ndrive-ot vagy a sygic-et használom navigálásra, és a google maps -ot használom ha csak térképet akarok nézni, az nagyon szuper!
Mint ahogy látod van sok használható navigáció a telóra, attól hogy egy nem tetszik még ne dobd ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest