Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jaki2000

aktív tag

válasz rutyika68 #35188 üzenetére

7,5 hónap? Eltelt az idő rendesen.
    Nekem az első 2.2 a te Honeycombmodod volt, és az után is a te mixed volt. Aztán egy késő nyári hajnalon, mely előtt egész nap baszakodott, felhúztam a mod-x-et, majd egy újabb mod-x-et. Egyébként Voku is kavar, mert az újabb verzióba a LucherPro helyett a GoLunchert tette be, amit nem bírok. Főképpen, hogy nem volt benne magyar menü.
    Ha jól tudom te is az sgm-ből dolgoztál, tehát nagy különbségnek nem kellene lenni. Most legutóbb, kb egy hónapot bírt. Most egy telepítés utáni belakott mentés lett visszaállítva okt. elején. Semmi extrát nem raktam rá: SmartKeyboard-mert Voku ezt is lecserélte, FancyWidgets, ESfileExplorer, Volume locker, AdvancedTaskKiller, MyPoneEplorerClient, PDANetClient, MySettings, QuickPic, FlashLight, BMSeditLite-profi hangrögzítő, Shazam-nem használom - ENNYI, ezek nagy része vagy kell, vagy teljesen hétköznapi (weather, zseblámpa). Hanyagoltam még nyomokban is az ismeretlen appokat és a játékokat. Még is 1,5 hónap és szarozik.

Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

Új hozzászólás Aktív témák