Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro - Mi-nek nézel engem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.zozoka
aktív tag
válasz
Shad0w #20260 üzenetére
nem is a belépésnél rontottam el hanem van az arész hogy adataim. szóval belementem hogy módosítsam,nah ott már kér mailt is és ha ott rossazt accc meg akkor ciki mert elcseszted!
itt nincs az hogy ismételd meg az email címed
nah szal rányomtam az ok gombra és kidobta hogy tuti-e a dolog én meg auton rányomtam hogy persze hogy ok!de beszívtam mert nem volt ok felcseréltem pár betüt. és most azóta az a címem használhatatlan
tudtam hogy sebesség a végzete
más: márket akadozva futnálam is én a forzen eclairre fogom holnap újra húzom a telót, lehet hogy nem lsz 9.2mflotos számom de legalább működni fog rendesse, ezaz egy hibája van nálam enne a forzen eclairnak, de ez hatalmas!
ha újra rakom a kitchent az elég nem? vagy az egészet kezdjem előről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro - Mi-nek nézel engem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest