Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a facebook messenger üzenetek csak akkor jelennek meg az órán, ha feloldom a képernyőt a telefonom. Van esetleg tippetek, hogy hol keressem az okát? -
vmack
tag
A frissítés nálam szerencsére semmit sem rontott. Eddig is tökéletesen stabil volt a kapcsolat az órával és wifire is azonnal felment ha kikerült a BT hatóköréből de ismert wifi hálózat közelében volt és most is.
Kicsit gyorsabbnak tűnik, egész pattogó a menü.
A saját számlapom is megmaradt és akkuidőben egy picivel jobb is lett. -
vicamuso
tag
-
Ladislaoca
tag
Az óránkénti csengetéshez nem lehet másik hangot hozzáadni?
Szerintem borzasztóan idétlen az a hangjelzés. -
vicamuso
tag
Nos nekem a frissítés után dobálta a BT kapcsolatot óránként, majd volt amikor reconnectelt volt amikor nem csak ha felkeltettem a telefont, volt restore az órán. Kb másfél heti szenvedés után (forumok bújása, fejlesztői módban telón minden BT beállítás hackelgetése srb), fogtam és letöröltem a pcsába a S Plugint majd újra raktam, órán pedig alapba állítás(bár ez automatikus a S Plugin reinstall után), akksi optimalizálás kilőve a Wearable app-ra is illetve az akksi beállításoknál van egy speciális beállítás ami az alkalmazásokat kilövi függetlenül az optimalizációs beállításoktól, hosszú tétlenség után. Na ezt is kikapcsoltam a manóba. Jelentem ez megoldotta azóta stabil a kapcsolat, ha eltávolodik a BT hatótávolságból csatlakozik a wi-fi-re, eddig 1,5 alatt egyszer dobta el a BT kapcsolatot.
Néha azóta azt tapasztalom ha napokig csatlakozva van a teló az órához, akkor pl. Watchmaker-vel nem tudok áttölteni új számlapot, ilyenkor BT kikapcs - bekapcs telón és minden szuper bár ez lehet a Android oldalon bug is. -
dionaea
őstag
csukló függő huawei órák szépek de hogy milyenek azt nem tudom. nálam az AOD szinte a leg lényegesebb szempont volt. nagyon szép számlapok vannak nagyon sok stílusban. és a szíjj csere mert a szilikon viszonylag hamar fényes lesz azt még utálom.
-
DanielVon
csendes tag
válasz
dionaea
üzenetére
Köszönöm. A huawei orak nagyon esztetikusak. De egy samsung oranal nalam ez mar sokadlagos szempont. Az elodot hasznaltam es nagyon jo volt. Nekem valahogy a 42es Fortisom is mar a hataron van. Az s2 talan 40es volt, de az biztos hogy ott sem tudtam volna igazan semmi negativumot mondani.
-
dionaea
őstag
válasz
DanielVon
üzenetére
Hát szerintem semilyen óránál nem másodlagos a küllem.
Úgy gondolom a Frontier méret még az a kategória ami nem túl nagy nem is kicsi. A gear S2 classic ot kicsinek éreztem úgy hogy a legnagyobb órám talán 44 es de inkább 42 esek vannak.
Fel kell próbálni.
Én nagyon megszerettem az "okos " órát. A meyliket vegyem ma fel kategóriában már jó ideje ez a győztes. Negatívum nekem semmi.
Mindenét szeretem talán a legnagyobb baja hogy a magasságmérő miért nem tudja használni az óra GPs jelét. Mondjuk ez nagy hiba

Vzállónak mondják de a zuhanyzáspon kívűl én nem mennék vele vízbe. Valahogy a 100m vagy a 200m water resistant hiányzik róla

-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azóta olvastam, hogy sajnos kivették belőle.
Érthetetlen, hogy miért, többen is hiányolják.
Remekül át lehetett tekinteni aznapra mennyit csicsikáltál, sportoltál, stb...
-
DanielVon
csendes tag
válasz
dionaea
üzenetére
Köszönöm. Szerintem ezeknél az óráknal a küllem masodlagos. Bar ha mar itt tartunk a frontier szerintem inkabb robosztus, mint szep. Afféle nezzetek mi van a karomon. Valoszinuleg azért népszerű itthon annyira., mint ahogy altalaban a sport lunettas orak is azok valamilyen okbol kifolyolag. 😀 De ez csak szubjektiv velemeny. Inkabb a használat erdekelne, hogy mennyire jok, ven e olyan aki mondjuk a vizallosag miatt a sportot veszi. Van e erdemi kulonbseg uzemido kozt szerintetek.
-
DanielVon
csendes tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék tőletek, hogy S3 vagy Gear sport közül m3lyiket ajanlanatok jobban. Korabban s2-em volt, azt nagyin szerettem, kozben meg ram tört a 30 ev felettiek gyogyithatatlan órás betegsége, szoval az elmult egy evben mechanikus es amutomata órákat vettem amennyit tudtam. :-) de most örömmel kiprobalnam megint az emlitett modellek közül valamelyiket. Köszönöm.

-
-
S@c@
őstag
Erre az orara uvegfoliat rakni szoszmentesen nekem lehetetlen...pedig raktam mar fel parat.
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Valóban nincs a 24h widget?

-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ezt nem is tudtam. Hol kell beállítani?
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mit jelez óránként?
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Gear S2 nem kapja meg a Tizen 4-et.
Már a 3-mat sem kapta meg ha jól emlékszem. -
vodrosjozsi
addikt
Tök jó most az óra, frissítés óta lazán kibír 3 napot. + annyi mindent bizbaszt kapott amire nem is számítottam. Ez az óránkénti jelzés elég klafa, nem is érdemes tavalyi vagy idei órára váltani, még talán gear s2-ről se.
-
kozma1986
tag
válasz
fatomas673
üzenetére
Ma helyreállt, de csak a barométer, és semmit nem csináltam...

-
dionaea
őstag
12 órája van bekapcsolva minden értesítéssel AOD természetesen on és így áll 59% on. tehát AOD al visz egy napot lázán. AOD a fő pozitívuma az órának sztem
-
Neo1050
tag
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Huawei Mate 9
-
kozma1986
tag
Üdv Urak!
Frissítettem az órát Tizen 4-re, majd csináltam egy visszaállítást, most viszont nem működik a barométer (a hálózat nem érhető el) és az üzeneteknél és a hívásnál nem mutatja az elmentett nevet, csak a telefon számot. Samsung S8 telóval van. Van valakinek valami ötlete?

-
kirusz1
őstag
válasz
fatomas673
üzenetére
Igazad van,de szeretném ha 4 napot elmenne mert 4/4 be dolgozok jobbára munkahelyen használnám.A másik az always on display ami fontos lenne.Ha jól tudom az s 3 gear nem tudja
-
vmack
tag
Köszi, a tanácsot!
Ma reggel meg is csináltam, 100% ról 54% ra merült a frissítés alatt, szóval nem csoda, ha 50 % körül ne álljon neki senki
Szerencsére megmaradt a saját gyártmányú óraszámlapom (nagyon nem lenne kedvem újra a designerrel szenvedni)
Kíváncsi leszek milyen a 4es el.
-
-
-
vmack
tag
Szerintetek ha adott egy 2016-12 hónapban vásárolt frontier ami gyönyörűen hozza a 2 napos üzemidőt (aod nélkül 10 perces pulzusméréssel és rengeteg értesítés megjelenítéssel), sosem veszíti el a kapcsolatot a telefonnal (na jó ha valamelyiket elhagyom akkor igen
) minden flottul megy még a wifin keresztül kapcsolat is.Na ezt frissítsem tizen 4 re vagy maradjak a legutolsó frissítésű 3 nál?
Mi előnye van a 4 nek?
Ahogy olvasom a hozzászólásokat cseppet sem vagyok benne biztos, hogy jót teszek a frissítéssel.
-
kirusz1
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Köszi az infókat.mondjuk hivást nem intéznék róla.értesitések lennének csak.esetleg alvásmonitorozás.szeretném ha min 4 napot napot birna
-
kirusz1
őstag
Hello.xioami stratos és samsunk gear s 3 között gondolkodok.gear s 3 tudja az always on displayt? másik átlag mennyit bír 1 töltéssel?köszi az infókat
-
bigdady
nagyúr
Tizen 4 óta csak az app első értesítését jelzi az óra. Ezt hol lehet átállítani, hogy minden egyes értesítésnél jelezzen ne csak az elsőnél és egyszer? (pl viber)
-
crane75
senior tag
A frissítés óta alig talál GPS jelet az óra... 😑
-
dionaea
őstag
mennyi egy aksi csere?
-
Pubi78
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a messinger hívásokat kitudja jelezni az óra? Ha igen akkor hogyan? Köszönöm
-
S@c@
őstag
Hello! Az mirt van,hogy ha a gear oram es a telefonom bluetoothal kapcsolodik akkor a telefonon ha wifin vagyok lassabbak az oldal betoltodesei? Amint szetvalnak felgyorsul.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bigdady
üzenetére
Nekem nincs állandó mérés, csak a 10 percenkénti. Most nincs AOD sem, sőt még az emeléskor bekapcsol a kijelző funkció sem megy, és így is nagyon max 2 nap, bár inkább az 1.. Korábban 3-4 napot használtam, AOD nélkül.. Persze ez függött attól, hogy hány hívásom volt egy nap, de ez akkor is elég kevés.

-
S@c@
őstag
Sziasztok!
Az uj tizen 4nel reggel mindig kaptam egy osszegzest az aznapi dolgokrol...de most nem kapok ezt hol lehet beallitani?
-
bigdady
nagyúr
Iphone-al használja valaki az órát? Milyen androidos képest? Lehet váltanék Samsung telóról iphonera
-
vicamuso
tag
Hát nekem továbbra is random dobálja a BT kapcsolatot
Amivel nem is lenne baj, ha újra kapcsolódna a BT-re automatikusan.
Addig viszont nem kapcsolódik amíg nem ébresztem fel a telefont...
Volt már minden, óra visszaállítás, S Plugin wipe cache
Sajnos ez így használhatatlan és rettentően idegesítő..
Már mindent beállítottam Android oldalon..Tizen 3-al nem volt ilyen gondom, ezt a 4 óta csinálja.
Igazából a telefonon lévő Android verzióra tippelek, lehet ha megkapná a Pie-t nem lenne probléma, de arra kicsi az esély...Nem fogok SAMSUNG telefont venni azért sem, és nincs kedvem egy factory resethez sem a telefonon..
Vicces egy kicsit.
-
john33
csendes tag
Sziasztok,
iPhone-val használom az S3 Frontier-t. Az óra szoftverét hogy lehet frissíteni? A telefonon fent van a Galaxy Watch, a Beállítások/Óra névjegye menüben nincs ott az óra szoftverének frissítése opció (a Samsung Galaxy S8-ban ez a menüpont ott volt, gond nélkül tudtam frissíteni).
Köszönöm előre is a segítséget.

-
kat10
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy nektek mennyi tárhelyetek van általában?
Most jött a frissítés az órára és azt vettem észre alig van tárhelyem és nem engedi a frissítést telepíteni, mert nincs elég tárhely.
Valami ötlet?
Köszi -
Joe.36
addikt
Tudja valaki hogy miért nem megy az óra huawei eszközzel ? Note-9 simán megy. De a tabomra ( M3 ) hiába rakom fel a programot az nem látja sz órát....
-
axlfsi
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Igen, kicsit fura, mert alapvetően nem zabálja az akksi nekem sem, de pl. pár napja pont arra panaszkodtam, hogy eszméletlen módon merül. Egy újraindítás után elmúlt a jelenség.
Amikor tehetem, töltőre rakom melóhelyen, annak ellenére, hogy pl. 50 v. 60%-on van az akksi, mert egyrészt, ott ülök a legtöbbet, illetve, ha nem hagyom 10% körülire merülni, akkor nem kell + órát várni a feltöltésre, csak mondjuk 1 órát.
Nos, szóval ma is feltöltöttem valamikor 12 körül, azóta rajtam, AOD offon, de lendítésre kapcsol a kijelző, fényerő 5-ösön és a fb-on kívül, mindenre jön értesítésjelzés; most ránéztem és 100%-on az akku

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- új Apple Watch Series 11 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Apple Watch SE 2022 40mm/1 hónap gar./Akku 100%/p4837
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Eladó Apple Watch SE 40mm Rose Gold
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mint tudjuk az ördög nem alszik.