- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
szokelaszlo #4398 üzenetére
A ios diktálása hiányzik nekem is androidon, mert amott nagyon jó de több minden kárpótol. Pl egy apple watch kinézete nekem nem jön be, nem óra kinézetű pedig lehet többet is tud
-
bigdady
nagyúr
válasz
szokelaszlo #4395 üzenetére
Szerintem nincs de a múltkor egy Viberen küldött videót leadott az óra képként, meg is lepődtem... Azóta sem
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok!
Van valamilyen beállítás hogy a(facebook) messenger-en küldött képeket kijelezze a telefon a beszélgetés (chat közben.
Mert ez a szöveges kommunikáció elég hiányos.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
silvergod
őstag
válasz
amoartus #4390 üzenetére
Nekem is moto volt meg LG g watch is. Ez sokkal jobb náluk,a rendszer magyar ,az soha nem lesz az.. szerintem több állítási lehetőség van benne jóval ,mint a wear os-en. OP3 al használom, gondom eddig nincs vele. A lünettát lehet védeni tokkal, vehetsz akár frontiert is,tokot rá és hasonló lesz mint egy classic,de inkább mint az új galaxy watch, a #4300. Hsz.-ben megnézheted hogy mutat az enyémen a tok.
Igaz tokkal együtt a lünettát nehezebb tekerni, ezért én lapozok a kijelzőn,én ezt szoktam meg,a tekerés amúgy se jön be annyira.
-
silvergod
őstag
válasz
amoartus #4390 üzenetére
Nekem is moto volt meg LG g watch is. Ez sokkal jobb náluk,a rendszer magyar ,az soha nem lesz az.. szerintem több állítási lehetőség van benne jóval ,mint a wear os-en. OP3 al használom, gondom eddig nincs vele. A lünettát lehet védeni tokkal, vehetsz akár frontiert is,tokot rá és hasonló lesz mint egy classic,de inkább mint az új galaxy watch, a #4300. Hsz.-ben megnézheted hogy mutat az enyémen a tok.
-
amoartus
csendes tag
Sziasztok!
Okosóra vásárlásában gondolkodom, de kicsit bizonytalan vagyok. Eddig Moto 360-am volt, alapvetően meg voltam vele elégedve, de úgy éreztem ideje továbblépni. Jelenleg az egyik esélyes az a Gear S3 Classic, azonban két dolog miatt inkább hajlok egy Wear OS-es óra felé: egyik az, hogy nem Samsung telefont használok, másik pedig, hogy különösen a Frontier verziónál írtátok a lünetta sérülékenységét (én teljes mértékben kibírnám lünetta nélkül, az én szememben most igazából nem több egy extra sérülékeny mechanikus alkatrésznél).
Akik esetleg használtatok Wear OS-es okosórát is nem Samsung telefonnal, mennyire érzitek hátránynak vagy visszalépésnek a Tizen OS-t? Illetve akik már több éve használtok S3-at, mennyire tartjátok sérülékenynek a lünettát (különösen a Classic verzió esetében)?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
axlfsi
veterán
Hello!
En ketnaponta teszem toltore, addigra mar azert 10-15% kornyekere esik, de en nem kimelem:
- GPS bekapcsolva mindig
- Rezeg mindenre (igaz, hangot nem hallatt, de az nem is vinne sok energiat)
- Alvast meri minden ejjelSzoval, igen, nem azert vettem, hogy kikapcsolgassam a szolgaltatasait, cserebe nem is birja sokaig az akku, de ez ilyen. Egyelore nincs a piacon olyan tudasu eszkoz, ami ugyanezeket tudna, de szignifikansan hosszabb akkuidovel. Par ev es lesz, mar kuszobon az akkutechnologiai robbanas
Amit sajnalok es lehetne benne ugyesebb, hogy azt a kis nyomoronc akksijat vagy 2-2:15 percig tolti. Ha ez meglenne fel ora alatt, nagyon jo baratom lenne, de igy azert "tervezni" kell, hogy mikor is alkalmas a toltore tenni.
HABAR, ha Teged nem erdekel az ejszakai alvasmonitoring, akkor rem egyszeru a tortenet (minden ejjel az ejjeliszekrenyen szepen toltheto - sokan igy tesznek).
-
Gero66
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Csak érdeklődnék .Gondolkodom egy frontier vásárlásán.Minden tekintetben tetszik,de lenne néhány kérdésem a használókhoz,ami lássuk be hitelesebb választ ad mint a tucat teszt olvasgatása.Ez az én véleményem.
Tehát akkuidő mondjuk normál használatban,illetve ha gps is be van kapcsolva.(Kicsit visszatart hogy esténként töltögetni kell,vagy mint a telefonoknál már délután lesi az ember kibirja-e a nap végéig.)
Ami még fontos nekem: hogy önállóan képes e hőmérsékletet és légnyomást mérni,van-e benne szenzor,vagy a telefon adatait használja.
Válaszokat köszönöm előre is ! -
dzzoli
csendes tag
Sziasztok, kérdésem az lenne hogy a biztonsági mentés és visszaállítás a gearen az óra számlapokat is menti majd visszaállítja?
-
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Kipróbálnám az alvás figyelő funkciót csak elég sokat forgolódok éjszaka és attól tartok közben össze vissza nyomodnának a gombok a gyűrű meg többet fordulna mint a napközbeni használat során. Milyen tapasztalaitok vannak erről? Esetleg mindenki más mozdulatlanul alszik? -
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ez alapján feltettem a QuickGPS-t, de nem talál pozíciót. Akkor ez garanciás hiba lenne?
-
-
r0by
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #4361 üzenetére
Esetleg egy régebbi verzióval, ha próbálkozol?
-
-
r0by
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #4357 üzenetére
Mate 10 pro-val is oké. Oreó alatt is és most pie-ra frissítés után sincs gond vele szerencsére.
-
Neo1050
tag
válasz
Jeanne d'Arc #4357 üzenetére
Mate 9-cel tökéletesen működik…
-
Sziasztok!
Más is tapasztalja, hogy Huawei eszközökkel nem kompatibilis az óra jelenleg ?
Párosítás során kilép az alkalmazásból, (P20 lite, Mate 20 pro). -
szokelaszlo
tag
Sziasztok!
Van valamilyen beállítás hogy a(facebook) messenger-en küldött képeket kijelezze a telefon a beszélgetés (chat közben.
Mert ez a szöveges kommunikáció elég hiányos.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Neo1050
tag
Betűtípust honnan lehet letölteni az órához? (ingyen…)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Próbáltam már rákeresni, de nem találtam megoldást. A Here WeGo-ban nem talál pozíciót. Pedig a hely beállításokban bekapcsoltam a GPS-t és a vezeték nélkülit is. Valami ötlet?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Megvettem a My Tasks in Gear alkalmazást. Így sokkal kényelmesebb a listás bevásárlás. Régen mindig a telefont elővettem-eltettem vagy próbáltam a kezembe fogni. Ezzel telefonon összeírom a listát és átszinkronizálja az órával. A boltba pedig az órán tudom pipálni a tételeket. És több listát is kezel.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Én is csatlakoztam a táborhoz.
Eddig meg vagyok elégedve az órával. -
korimv6
aktív tag
Ez mindenképp a telefon hibája. Nekem Note 8-on volt hasonló. Ha volt benne memóriakártya, és csatlakozott wifi hálózathoz, kikapcsolta a bt-ot. Amint kivettem a memóriakártyát, vagy nem csatlakozott hálózathoz, visszakapcsolt a bt. Sajnos nem jöttem rá mi okozta a hibát, mert inkább eladtam hibásként a telefont. Az óra előtte is és utána is tökéletesen csatlakozott a párosított telefonhoz.
-
vanek
tag
válasz
kisdobos0111 #4336 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Közben észrevettem, hogy ez a probléma csak akkor jelentkezik, ha be van kapcsolva a telefonon a wifi.
Tehát, ha a telefont használom wifivel és közben csatlakozva vagyok az órához, akkor szakadozik a bt.
De gondolom ez sem normális.Update: Észrevettem, hogy csakis akkor csinálja, ha a wifit kapcsolom be előbb mint a bluetootht. Ha a bluetooth kapcsolom be előbb és utána a wifit, akkor tökéletesen megy minden.
Ezek után a kérdésem csak annyi lenne, hogy vigyem vissza megmutatni a problémát?
Köszönöm!
-
vanek
tag
Sziasztok!
Új vagyok Okos órák tekintetében.
Kaptam egy samsung gear s3 frontiert.
A kérdésem az lenne, hogy párosítva van egy huawei p9 lite-al.
Ha a telefont nem használom, akkor tökéletesen kapcsolódik a bluetooth-hoz, de amint bekapcsolom és használni kezdem a telót, már a bekapcsolásánál eldobja a bt kapcsolatot, majd kb 10 sec alatt 3 szor csatlakozik és dobja el újra. Mikor kikapcsolom a telefont, akkor pedig újra van stabil bt kapcsolat.
Ez mennyire normális?
Előre is köszönöm!
-
válasz
kisdobos0111 #4333 üzenetére
Aliexpress.com
-
kisdobos0111
aktív tag
Jó szijat honnan lehet hozzá rendelni?
-
hriska
aktív tag
#korimv6 : Hát a gps-nek nem sok köze van a wifihez szerintem de megpróbálom.
#gyuri81 : Igen,rég volt utolsó frissítés és pont ilyen rég csináltam Gear watch design al óra kinézetet magamnak🙄 -
hriska
aktív tag
Sziasztok.
Nálatok tud csatlakozni az óra wifire?
Az utolsó frissítéssel nem tudom rávenni a csatlakozásra😥 -
bbgutihaz
újonc
Sziasztok,
az alábbi problémába ütköztem: eddig még nem nagyon használtam edzésre, de a sétáknál bekapcsolt az automatikus edzésészlelés és a végén szépen kiírta az adatokat, mennyi ideig, mennyit, milyen tempóval stb. mentem. Most pár napja próbálgatom, hogy én elindítom a gyaloglást, de ilyenkor nem talál GPS jelet, nem mér semmilyen távolságot (és ebből származtatott adatot sem). Most séta közben ki-bekapcsoltam, nem segített. Leállítottam az edzést, utána bekapcsolt az automata edzésfigyelés, és gond nélkül mérte a távolságot is.
Ez mitől lehet, hogy az automata lát mindent, ha én indítom, akkor meg nem?
Köszi -
fatomas673
tag
Sziasztok! Hogyan tudnám beállítani az órát, hogy ha befejeztem a futást és a telefonra szinkronizálom annak adatait akkor mutassa a google térképen is az útvonalat. A régi okosórámon ez volt, de a frontieren csak a többi adat látható a térképrészlet hiányával.
-
TODI1111
veterán
MADcat, silvergod
Köszönöm a válaszokat.
Ennyire azért nem lesz megterhelve, mert épületvillamosság szerelő vagyok és az első fázis (alapszerelés) a porossabb része a munkámnak és persze ahoz is adottak a felszerelések (mint például a porszívó a horonymaróhoz). Üveget már rendeltem hozzá.MADcat
"Tudom. Nem ez volt a kérdés. De eszmbe nem jutna. "
Nekem azért eszembe jutott, mert elvégre a rozsdamentes acél háznak meg "vízállóságnak" meg kellene birkóznia egy kis napközbeni porral. -
-
TODI1111
veterán
Sziasztok. Használja valaki nem éppen steril körülmények között építő iparban az órát? Mennyire bírja a strapát?
-
csipuka
senior tag
válasz
Sixkiller6 #4316 üzenetére
Igazabol az van, hogy ha aktivalva van, akkor lehet europaban fizetni, akar otthon is. Tehat ha en beaktivalom, es az amcsi kartyammal hazamegyek akkor mukodik. Az lenne a fasza, ha paypal-t elfogadnank, es akkor bovulne a kor.
-
maddionmax
senior tag
Pár éves cikk volt, hogy a Samsung és az OTP szövetségre léptek és lesz az órákon Simple.
Azóta sincs semmi?
-
kissady
tag
Használja valaki az órát XIAOMI telefonnal?
Mit kellene beállítanom, hogy a pulzusmérés folyamatosan mérjen megadott időközönként? Be van állítva a programban, a program lakatolva van, hogy ne zárja be a rendszer, de így sem működik sajnos.
Köszi
-
bigdady
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #4311 üzenetére
Hogy a bank fizessen a samsungnak a használatért
-
csipuka
senior tag
válasz
Sixkiller6 #4311 üzenetére
Mondjuk ugyanazert amiert megcsinalta a Samsung Pay-t, ahelyett, hogy masokra hagyta volna a penzugyi tranzakcios biznicet.
-
csipuka
senior tag
válasz
maddionmax #4309 üzenetére
Amig a samsung pay nem fogad el magyar katyat, kotve hiszem, hogy mukodne.
-
maddionmax
senior tag
Uraim, még mindig nincs megoldás NFC-s fizetésre? Simple ugye nincs, de más alternatíva sem működik?
-
Amalgam
aktív tag
Helló.
Vettem egy ilyen órát, és hiába csatlakoztatom a PC-hez, nem látja a gép. Mit tegyek? -
Márkaszervizben biztosan cserélik, ez nem user errornak néz ki, nekem ennél már neccesebb dolgot is cseréltek gariban, pl. bőr szíjat a classichoz, megütődött lünettát. Nem szoktak ilyennel szarakodni. Ha bolti garis, akkor lehet, hogy nem. Be kell vinni és kérni a javítást. Beküldik a szervizbe ott meg eldöntik. Nincs vesztenivalód.
-
S@c@
őstag
A kopást garanciában cserélik?
-
bigdady
nagyúr
válasz
anonymus89 #4293 üzenetére
Se uvegfolia se semmi és párszor oda is csaptam már ennek annak, nyoma nincs semminek, meg egy karc sincs rajta
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Assetto Corsa EVO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch Series 8 45MM
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest