Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
aki használja a mozgással való bekapcsolást, ő pl hogy vezet????
nekem állandóan bekapcsol mikor tekerem a kormányt
de látom a frissítés még mindig nem oldotta meg azt a helyzetet, hogy ha mozgásra van állítva akkor ne merüljön annyira
max 2 napot megy el így. (mozgás nélkül meg 4-et)
-
Tibcsi68
tag
Esetleg valakinek egy felesleges töltőbölcsője gear 2-höz?
-
válasz
LGabor001 #591 üzenetére
Ne számíts csodára, olyan képet csinál, mint egy 6 évvel ezelőtti mobil 2mpx-auto focus-szal. Bohóckodni jó. Telefonra automatikusan fel viszi a képet, ha beállítod, de fb messenger megosztás gyárilag nincs, 3rd party app lehet van rá a gear webstore-ban, de nem néztem. Valószínű nincs, mert ugye hogy választanád ki, hogy kinek küldje? Ha jön egy messenger üzenet, el tudod olvasni Gear-en, a szöveget, emoji-t már nem jelenít meg., csak felajánlja, hogy megnyitja a telefonon.
-
LGabor001
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne az órával kapcsolatban, hogy tudsz-e úgy fényképezni vele h facen egyből megosztja a képet? Ugye ha face messengerben egy havernak írok, tudok ott egyből képet is készíteni neki.
Ilyent tud az óra vagyis akkor kezelnie kell a messengert is, azt tudja?
Illetve milyen képet készít?
Ha monitoron lévő szöveget lefényképezem mennyire olvasható, ha valaki tudna küldeni vele egy képet megköszönném. -
Szekszárd főposta, biztonsági őr:
- Segíthetek?
- Igen, melyik ablaknál van a Samsung szerviz pont csomagfelvétel?
- Nálunk van ilyen???? Na, megkérdezem...
Pár perc múlva: 11-es ablak, hatos sorszámot nyomjon.
És innentől, mint a villám, ment minden. Precíz csomagolás, értékbiztosítás, bizonylat. Viszont látásra!
Le a kalappal! Samsung support csillagos ötös! -
-
Na, nekem a china glue teljesen megadta magát, a kijelző alsó fele totál elemlekedett afémtől. Hétfőn tudom intézni, de nem tudom mia a gyorsabb Szekszárdról, bevinni a T-mobilhoz, mert onnan való, vagy felvinni pestre ??
-
Frissült az Watcher alkalmazás. Kapott most már végre akku kijelzést is!
Érdemes kipróbálni és még ingyenes is -
törölt tag
válasz
rookie18 #580 üzenetére
nincs rá lehetőség egynelőre, kéne a Gear2-re egy kliens program ami jelzi, ezt ki kell fejlesztenie a Skype-nak és a Viber-nek, de amíg nincs rá nagy kereslet és érdeklődés addig a kisujjukat sem fogják mozdítani
amúgy a facebook messenger hívást sem jelzi...ezekhez mint írtam kell egy külön app az órára hogy tudja jelezni
maxim01: hiába van bepipálva az értesítéseknél a hívást akkor sem jelzi, én kipróbáltam, se S3-on, se S5-ön még az Xperia Z-men se jelzi a hívást! csak az üzeneteket és a nem fogadott hívást!
-
-
rookie18
újonc
Sziasztok, nemrég vettem én is egy Gear 2-őt, nagyon jó kis cucc. Remekül kezeli a bejövő telefonhívásokat, de Viber és Skype hanghívásoknál semmit nem jelez, csak az elmulasztott hívásról szóló üzenetet jeleníti meg.
Átnéztem ezt a fórumot, meg más helyeket is, de nem találtam megoldást. Tudtok valami módszert erre? App kell, vagy a beállításokon kell változtatni? Előre is köszönöm!
Peace!
-
Aki esetleg meg tudná nézni, gear 2-nél mennyire áll el nektek az üveg a fém keretből? Nekem az alsó él mentén az üveg el van emelkedve, és kb 2-3 mm szél látható. Ha felülről ranyomok az üvegre, akkor egy síkba kerül a fém kerettel, de idővel újra elereszt a china glue. Ez vajon garanciális dolog?
-
Tibcsi68
tag
Na, a Gear 2 Neom lecserélve Gear 2-re, ezáltal a Neom feleslegessé vált...
-
fasza lett ez a rom
néha elfelejti az értesítéseket
-
Tibcsi68
tag
Mi az a gear címkeíró alkalmazás? Nekem nem csinál semmit...
-
maxim01
aktív tag
Nekem a Weather Watch jött be eddig a legjobban. Sajnos fizetős, de nem bántam meg, hogy megvettem. Az akku funkció kimondottan tetszik benne, nem kell mindig belépegetni megnézni mennyin van.
-
Multi-Watch:
- Ki tudsz tenni akku ikont a képernyőre, dátumot illetve órát is!
-Óránként tud csipogni különböző hangokon
- Fel húzással be tudsz állítani 9 programot gyors elérésként
- Tudod menteni az adott óra szkineket így telefon sem kell az óra váltásáhozhirtelen ezek jutnak eszembe
-
Balduran
tag
Boldog Új Évet mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék. A GearFaces ről szeretnék órát rakni a Gear 2őmre.
- Letöltöttem a sdb.exet és a az órát.
- Rádugtam a geart a Pc re (driver fent van)
- usb-hibakeresés pipa.
- dos módban benavigálok a letöltött fileokhoz.
- sdb install név.wgtItt nekem azt írja, hogy "unknown targer"
A legfrisseb tizen van fent. Root nincs.
Hol hibáztam? -
maxim01
aktív tag
Boldog új évet!
-
maxim01
aktív tag
-
válasz
#97246720 #539 üzenetére
Én egy gsm-boltos eladóra néztem kb így megkérdeztem, Gear 2-re van-e narancssárga szíja? 4x visszakérdezett, majd hozzátette, telefonra milyen szíjat gondolok. Mondom, okos
óra. Ja, nincs...
Mysamsung.hu-n érdemes beregisztrálni, elvileg csak ekkor él a második év garancia.
-
törölt tag
csak azért írtam mert a gari hosszabbítás miatt felhívtam a samsungot és kérdezte a telefonos csaj hogy függő vagy független
én kb így néztem ki akkor mikor feltette ezt a kérdést
gondoltam magamba hogy egy sim kártya nélküli kiegészítő hogy lehet szolgáltató függő
max régió függő lehet
-
Tibcsi68
tag
Szerettem volna frissíteni én is, de a telefon ezt írja ki: A geart módosították, a szoftverfrissítés nem elérhető.
Tudomásom szerint az órám gyári állapotú, mi lehet a gond? -
törölt tag
üdv mindenkinek, karácsonyra kaptam egy Gear2-őt a feleségemtől, nagyon bejön, már én nem samsung telóval használom
de a lényeg működik vele
tökéletesen!
#523-hoz annyi lenne a hozzáfűzésem hogy ennyit nem ér egy ilyen program, mikor máshol részletes leírás mellé ingyen adják a szükséges programot is!
De aki esetleg a Gear2-őt nem Samsung telóval szeretné használni az nézzen be a Blog-omba vagy keressen fel PM-ben és ha tudok segítek
-
maxim01
aktív tag
Van frissítés a gear-re
-
Tibcsi68
tag
Saját, nem gyári csengőhangot be lehet állítani ezen az órán?
-
gusthy
veterán
Tud valaki olyan ingyenes appot, ami folyamatosan méri a pulzust?
-
Petyus1
tag
Illetve esetleg ez is adhat megoldást.
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.creatix.neoguide
-
stidav
újonc
Hello,
Arra valami otlete van esetleg valakinek, hogy ha nem samsung teloval hasznalom a gear 2-t, akkor hogyan tudok ra appokat tenni. Sajna igy nem jelennek meg a samsung applikaciok a gear managerben es igy nem tudok semmi appot ratenni. HTC M8-al hasznalom, bar igy nem igen hasznalom ki mert nem h jo kis appokat nem tudok ratenni, az uzenetekre sem tudok valaszolni csak megnezni oket.
Igy egy picit verszegeny a story...
Ha valaki tud megoldast elore koszi ha megossza.
Udv,
Stivi -
Tibcsi68
tag
Az normális dolog, hogy ha be van dugva tölteni az óra, akkor elfordul a kijelző, amerre fordul az óra, de csak töltésnél!
-
Szeretnék gyári narancssárga szívás venni, nem tudjátok, hogy amivel gyárilag csomagolják az standard, vagy large méret?
-
Balduran
tag
Kár. Bosszantó hiba(?). Reméltem, hogy valaki megfejtette mitől van
-
Balduran
tag
Sziasztok! Nem rég vettem egy Gear 2-őt. Nálam néha kirakja a hívó fotóját, néha nem. Függetlenül a fotó méretétől, minőségétől, kiterjesztésétől. Van hogy ugyanattól a személytől két egymás után érkező hívásnál egyszer kirakja, egyszer nem. Nálatok is van ilyen? Mitől lehet ez?
-
Tibcsi68
tag
Ha valakinek épp nem éri át csuklóját az óra, 5-6 mm hiányzik, én is így voltam, akkor forduljatok hozzám, találtam megoldást, nem szíjcserével!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkeztek a második generációs Samsung okosórák, melyek kialakítása és kompatibilitása sokkal többet fejlődött, mint tudásuk, de panaszra nincs okunk.
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest