Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, szereztem egy neo-t, de nem tudom párosítani.
egy Xcover 3-am van, amin 4.4.4-es az android.
Próbáltam simán letöltve az Android Wear-t is , de mindig eldobja. -
Egyszerűen nem tudom megszokni a wear-t. Visszaraktam a tizen-t. Biztos velem van a baj, másabbak a felhasználói szokásaim. Használom a telefon funkciót, kinyomom vele az ébresztő órát, az emlékeztetőket kinyomom mikor jelez a telefon, szépen csendben fotókat lehet készíteni vele
tettem rá témát, így most nagyon tetszik a kinézete. Nekem jó így az óra ahogy van (természetesen lenne ötletem mivel lehetne tuningolni...)
-
kozmy
őstag
Be lehet állítani, hogy a kapott sms-t el lehessen olvasni ?
-
z67
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy nem tud-e beégni a kijelző, ha Android Wear-nél úgy állítom be, hogy fekete-fehér kijelző folyamatosan látható legyen?
-
kozmy
őstag
Lehet tá tölteni valami kis okoságokat erre a csoda órára?
-
kozmy
őstag
Gear 2 viz álló, nem búvárkodni szeretnék, csak egy sima kézmosás árthat neki?
-
BigT
senior tag
sziasztok, arra a kérdésre tudja valaki a választ, hogy a hangoutsra válaszolok a gépemen, attól függetlenül nem válik olvasott üzenetté a telefonomon, tehát az órán sem. Ez nem annyira jó így nekem. Plusz arra van valami app, hogy ha mondjuk ott hagyom valahol a telefonom, akkor jelezzen nekem? tudom, hogy a kapcsolat bontását jelzi egy pici, rövid rezgéssel, de azért jobb lenne, ha valami határozottabb, akár addig véget nem érő rezgés lenne, amíg én ki nem nyomom. Remélem, érthető....
-
tomi7711
aktív tag
Ja bocs, úgy olvastam, hogy "majd újra párosítom az órát"
)
Lehet olyan, hogy a háttérben megy a programok szinkronja. Az első Wear verziók még nem engedték tovább addig, amíg le nem futott de az utóbbi telepítéseknél már a háttérben futott.
A telefonon milyen Android van? -
Adtam még egy esélyt a wear-nek...
Felraktam a szept. 24-i verziót. De ez csak 1.3-as!
Észrevételek:
-browser nem akar feltelepülni, csak kiírja, hogy install...a galléria szintén
-maps azt írja, hogy a wear-t update-elni kell, tehát ez sem jó.
- keep nem működik
- a telefonon beállított ébresztéskor az óra nem mutatott semmit!! Grrr
7kor vettem le a töltőről, most van 88%-on.Röviden egyelőre ennyi a tapasztalat...
-
z67
őstag
Első látásra sokkal jobb. Egy dologra jó lenne megoldás, tetszik, hogy akár egész nap folyamatosan mutatja az időt, viszont éjszakára kikapcsolnám. Nem lehet ezt valahogy automatizálni?
Az InstaWeathert tettem fel óralapnak, de közben dolgoztam is, annyira nem tudtam elmélyedni benne.
-
z67
őstag
Nagyon köszönöm a sok segítséget! Sikerült.
-
gusthy
veterán
A 09.24-iki rar fájlt töltötted le, remélem. Simán kibontod, abban van egy tar fájl, na azt nyitod meg az Odinban az AP sorban. Lecsekkolod, hogy az "Auto reboot" és a "F.Reset time" be legyen kapcsolva, és "Start". Egyszerű nagyon.
A fájl neve Wear_511_LCA43__09_24_2015.zip
-
Anno még nyáron próbáltam a waer-t. Akkor nem igazán jött még be. Sokszor FC-zett, meg alig bírta az akku. Nekem inkább visszalépés volt akkor az egész. Nem tudtam vele kamerázni illetve telefonálni se. Számomra ezek tök alap funkciók. Szerintem nagyon gáz, hogy a mai okos órák nem tudnak ilyen funkciókat.
-
gusthy
veterán
Egyrészt mindenféle fitness app remekül megy vele (a tizennel nem Samsung telefonon csak az endomondot lehetett életre kelteni iszonyat melóval), rengeteg watch face, gesztusvezérlés, játékok, Google maps (ami nagyon klassz), okay Google, telefon kamera távvezérlő, duolingo nyelvgyakorlás és eddig még bele se mélyedtem a kérdésbe
Jó cucc a tizen, de tetszik, vagy sem, wearre sokkal többen fejlesztenek.
Konkrétan az a logikája, hogy egy csomó Android app úgy van megírva, hogy ha van Wear, akkor kiterjeszti a képességeit arra is. -
gusthy
veterán
-
tomi7711
aktív tag
-
gusthy
veterán
- A gear 2 neo-ban nincs kamera
- A telefon funkciótól eddig is agygörcsöt kaptam- Nem Samsung telefonnal a Tizen lényegesen butább, mint a Wear. A neten fellelhető pár tucat alkalmazáson kívül nem lehet rá rakni semmit se.
Az, hogy mennyit bír az aksi, érdekes kérdés, holnapra kiderül
-
gusthy
veterán
Sallala, a mai nappal elveszett a Gear 2 Neo-m Gear 2 Neo jellege, viszont használható lett az Asus telefonommal
Felkúszott rá az Android Wear
Bye-bye-tizen! -
BigT
senior tag
azzal lehet valamit kezdeni, hogy ha hangouts on kapok egy üzenetet, és a laptopon megválaszolom, akkor a telefonomon, tehát az órán is legyen olvasott? nem jöttem rá a megoldásra
-
BigT
senior tag
válasz
Miamiquake #935 üzenetére
Bár nyilván, azóta megoldottad, de ha mégsem, akkor ne a play ben keresd, hanem a galaxy app ban.
-
Miamiquake
aktív tag
Üdv
ma vettem használtan egy Gear 2 karórát.
S5-el szeretném szinkronizálni, de nem találok rá ingyenes progit ami működne is.Mit ajánlotok?
-
Gondolkodtam, hogy kellene másik okos órát vásárolni. De egyelőre "szerintem" nincs jobb a Gear 2-nél!!! Hasznos benne az infra, fényképező, pulzusmérő, telefonálás. Egyelőre egyik okos óra sem tud ilyet
Elég gáz....
Úgyhogy marad még egy ideig
-
Ma milyen gear manager frissítés jött??? Nem tudom mobiladat-ról frissíteni, mert kidob
-
Yager01
senior tag
Jó reggelt. Szereztem egy gear 2-t. Tetszik. De miért érkeznek duplán az értesítések? Typemail-t használok. A viber miért nem jelez? Tudtok valami jó gyorstárcsázó appot?
-
Root-olt Boa2 rom
https://www.dropbox.com/s/tiab8zw6e3xnut8/rootR380XXU0BOA2_R380OXA0BOA2.tar?dl=0 -
törölt tag
válasz
Metacska #928 üzenetére
Minden androidos telóval használható, csak nem samu telókkal nehéz működésre bírni... samu telón a samsung gear manager appal lehet használni...mindenképp megéri mivel még mindig nagyon jó ára van a gear2nek...még akkor is megéri ha venni kell hozzá töltődokkot...az hogy az üveg cserélhető-e az jó kérdés, a szerviz nem javítja az órát hanem cseréli
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Szösszenet, várom a véleményeteket:
Jóbarátom nővére Svájcban él és mivel ott jobban megy az élet gyakran lehet cserélgetni az élvezeti cikkeket, ezért odaadta a haveromnak 1 év használat után a Gear 2-jét. Srácnak nem kell, mivel Apple telója van. Eladja.
Két fontos dolog van:
- A töltő adapter nincs hozzá, mert a lány párjának is van Gear órája és megtartották,
- Van egy mélyebb, 2 cm-es karc az üvegen.A srác tekintettel a fentiekre 18 000 Ft-ot kér érte. A leírtakon kívül hibátlan az óra.
Véleményetek szerint:
- Ennyiért megéri? (hiszen neten már 4 000 Ft-ért van hozzá adapter)
- Az óra üvege esetleg cserélhető-e (engem zavarnak a karcok), vagy egybe "gyártódott" a kijelzővel?
- Illetve nem tudom, hogy párosítható-e Galaxy S6 Edge-vel?Köszönöm!
Meta -
A gyári távirányítón kívül nem tud valaki valami másikat?
-
Parallaxis
addikt
válasz
#97246720 #922 üzenetére
Ha viszont funkcionalitásban nézzük akkor igaz amit írtam...
Persze, de ha valakinek nem kell a fényképező és az infra, akkor ugyanolyan jól elvan a Fittel is.
(Halkan megjegyzem, hogy a Fitt üzenetkezelése picit jobb is, mint a Gear 2-é.)akinek nem tetszik a tizen az tud rátenni android wear 5.1.1et
Már, ha valaki mazochista
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #920 üzenetére
Ha viszont funkcionalitásban nézzük akkor igaz amit írtam...csak lehagytam hogy hardverben hasonló...én mondjuk akkor már gear2-t vennék... amúgy akinek nem tetszik a tizen az tud rátenni android wear 5.1.1et(bár kezdetleges de folyamatosan fejlesztik...)
-
Parallaxis
addikt
válasz
#97246720 #916 üzenetére
Fit:
Csak értesítés kezelés van meg alap fitness cuccokEz persze nem teljesen igaz.
A Fit alap hardvere ugyanaz mint a Gear 2-jé (SOC, memória, háttértár).
A különbség a más felbontású kijelző, nincs infra, kamera és csak Samsungos szíjjal használható, no meg fejlesztői szempontból eléggé el van hanyagolva, így elég kevés alkalmazás készült hozzá.--
Szabcsizz:
Szerintem utóbbi sokkal szebb,plusz úszni is lehet benne.
Papíron mindegyik vízálló 1 méterig és fél óráig, de ha mégis beázik, akkor az már nem garanciális esemény.
Szóval egyiknél sem érdemes ezzel kockáztatni.Gear Fit vs Gear 2 Neo.
(30k-40k)
Gear Fit már 18-20k körül beszerezhető.
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok!
Elég vicces áron sikerülne beszereznem egy Gear 2 Neo-t(40k),de eddig egy Gear Fit volt a kiszemelt.Abba rendesen bele is szerettem.Viszont ezt a topikot olvasva,kissé megijedtem a Neo-tól.Nem sok jót írtok róla.Legfőképpen azt hogy fapados.
A kérdésem igazából az lenne,hogy szerintetek most miétt is drágább sokkal a Gear 2/Gear 2 Neo a Gear Fit-nél?Szerintem utóbbi sokkal szebb,plusz úszni is lehet benne.Itt viszont beázásról olvastam.
Szóval a lényeg az,hogy szerintetek melyiket válasszam?
Gear Fit vs Gear 2 Neo.(30k-40k)
-
tomi7711
aktív tag
A Tizen-nek valóban jobb volt az üzemideje de cserébe legalább fele annyit sem tudott mint a Wear. Gondolok itt pl a gesztusvezérlésre ami egy ilyen eszköznél nélkülözhetetlen. Persze ha a másik kezed mindig szabad vagy van egy harmadik akkor nem fontos. Folyamatos FC? Hol? Mikor? Kezdetektől fogva használom és max 1-2 alkalommal láttam ilyet. Több játékot is kipróbáltam, azoknál előfordul pl. amikor kilépek de az sem jellemző (még hangja is volt az egyiknek).
Az látszik, hogy a Tizen egy elképesztő vakvágánya a Samsungnak. Mikor jött rá frissítés ami esetleg egy új feature-t is tartalmazott? Vagy csak bugfix jön? -
törölt tag
válasz
tomi7711 #911 üzenetére
Nem,de nem is vagyok vele annyira megelégedve, jó lesz az android ha végre elkeszül...mert nagyon unom a tizen szürkeségét...annyira egyhangú...nem tetszik az értesítés megjelenítése,nem tetszik hogy csak 15mp videót lehet vele felvenni, egyedül 2 dolog ami pozitívum, az akku idő és a watchon remote,semmi más...az android wear annyiból lenne jobb hogy színesebb,testreszabhatóbb mint a tizen...amúgy telefonálni nem szoktam az órával,nekem elég ha jelez...kamerát azt szoktam használni rajta,pont ami még nem megy...
-
Balduran
tag
válasz
Parallaxis #906 üzenetére
Csak bökj rá még egyszer és máris nem a számot írja ki hanem azt a pár üzenetet ami a szám alatt van
-
Parallaxis
addikt
Beléptem én is a Gear 2 táborba.
Rögtön egy kérdés:
A G-Mail értesítést nem lehet valahol testre szabni?
Gear Fit-nél, ha be volt állítva, hogy értesítéskor kapcsolja be a kijelzőt, akkor minden érkező e-mail esetén megjelenítette a feladót, a tárgyat és pár szót a tárgyból, itt meg az első e-mail érkezésekor még kiírja a feladót, meg a tárgyat, de később már csak annyit, hogy az érkezett levél az adott fiókba a hanyadik olvasatlan, semmi konkrétumot. Ez így eléggé kevés, mert eddig egy pillantás elég volt az órára, hogy tudjam mi érkezett és mennyire sürgős vele foglalkozni.
Van mód valahogy megadni, hogy miként jelezze ki ezeket? -
Shiku
aktív tag
Na, milyen eredmények születtek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkeztek a második generációs Samsung okosórák, melyek kialakítása és kompatibilitása sokkal többet fejlődött, mint tudásuk, de panaszra nincs okunk.
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest