- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
válasz
blpolybook #1118 üzenetére
Helló. Nem tudom aktuális -e még de szerintem ezt ne erőltesd mert nem nagyon fog menni. Én egy xiaomival akartam összehozni de nem sikerült. Ezért ráraktam a Android wear 1.4-et. Egyeltalan nem volt nehéz és tudja azokat amiket a tizen cserébe bármely mobillal megy.(egyedül a kamera nem megy mert nem írták meg hozzá a drivert. Viszont a pulzusmérő és a remote ment)
Minden okés vele. Kb 1,5 napot bír egy töltéssel, van számlap és alkalmazás választék is . Értesítések is atjonnek rendesen. Kihangosítót azt nem próbáltam még.
[ Szerkesztve ]
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
blpolybook
csendes tag
Üdv,kis help kellene,van egy gear 2 órám ami csak samsungokkal beszélget.Nekem egy lg g6 van,azzal kéne összehozzam egy gear manager apk kellene amit visz az lg[oreo alatt].Ha vki tudna segíteni nagyon hálás lennék egy link vagy apk jöhetne az emailemre:blpolybook@gmail.com.Még egyszer thanx ha tudtok segíteni.
-
B.Gaboo
tag
Érdemes még jó állapotban gear 2 órát venni? Vagy már eljárt felette az idő? Napi használatra kellene, semmi extra, csak bírja estig szuflával állandó kapcsolat mellett.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
gyuri2008
veterán
Az aut edzésmenedzsert hol kell bekapcsolni?
-
gyuri2008
veterán
Edzés közben nem mér pulzust?
-
gyuri2008
veterán
Az óra kompatibilis az A5 2017 telefonnal?
-
laszlou
csendes tag
Fogyóban van a védő fólia, hol lehet most kedvező áron szerezni? Olyan tipus kell ami ráhajlik, és védi az ives részt is, pl. EZguardZ, több darabos előnyben!
Hirdetéseim: http://www.startapro.hu/user/useradverts/303719
-
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok. Eladóvá válik hamarosan egy ilyen óra, Wear rendszerrel (igény esetén visszarakom rá a Tizent ha Samsung-hoz használná valaki)
A szíja sajnos elszakad, van hozzá egy mesh-es fém szíj de adom vele a sérült szíjat is (javítható szvsz).
További info privátban.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
promagus00 #1102 üzenetére
Igen, add el szépen, én is így tettem még ha sikerülne is nem lesz jó.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
promagus00
tag
Sziasztok!
A tegnapi napon vásároltam egy Gear 2-t,és úgy voltam vele,hogy én vagyok a Mr Hackerman és majd megoldom,hogy működjön a Oneplus 3-al.
Hát...nem sikerült...,ezért hozzátok fordulok.
Van már valami megoldás arra,hogy nem Samsung eszközökhöz is normálisan lehessen csatalkozni?Villanyszerelés, és minden más: https://zoltvaielectric.hu/
-
Tiger.
nagyúr
válasz
mistvan68 #1100 üzenetére
Sajnos nálam Htc 10-en nem ment. A telefon látta az órát, és fordítva is. De a manager már nem látta az órát. S4-el hibátlan volt.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Ez működik más telefonokkal is?
-
mistvan68
tag
válasz
gyuri2008 #1097 üzenetére
Szia!
Az interneten néztem én is.Ügyfélszolgálat nem mindig áll a helyzet magaslatán,ami a pontos információt illeti.
Viszont megint rákerestem.
Jelenleg a J-sorozat nem támogatja a Tizent.
A támogatott készülékek:
Samsung S4-S5-S6-S7-S8 és az edge-S6-tól.
Samsung Note3-Note4-Note5.Üdv.István
-
gyuri2008
veterán
Nem tudom párosítani az órát a samsung j5 2016 telefonnal.
Vajon miért nem?
Sürgős választ kérnék,köszönöm. -
ericdrawen74
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Kaptam egy GEAR 2 órát, feltettem rá a legfrissebb rootolt romot és szeretném "kiszedni" a kamera zárhangját, de a CMD-s dolgokkal nem boldogulok. SDB.exe megvan az óra az usb driver is rendben, felismeri a gépem, de cmd-ben, ha beírom az sdb devices parancsot ezt az üzenetet kapom: sdb is not recognized as an internal or external command, operable program or bach file.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy használt gear 2 neot. A pulzusmérő nem akarja megmérni a pulzusomat, egy idő után ki is írja és utána le sem áll a zöld led mindaddig amíg újra nem indítom az órát. Tudtok segíteni?
Köszönöm -
Rainfreezer
csendes tag
Sziasztok.
Tud valaki Budapesten egy helyet ahol gear 2 akkuját cserélik?06 harminc hat 6 hét 9 egy 1 kilenc
-
kisdobos0111
aktív tag
Segítsetek nekem. Volt egy program az órára amivel némítható volt a telefon többek között, Azt hiszem végy dolgot tudott a telefonnal csinálni csak nem emlékszem a nevére.
-
LordRajZoL
aktív tag
Szép napot
Hátha valakinek van valami ötlete mivel lehetne helyrehozni a V700-as kameráját
Folyamatosan kiírja indításkor hogy fényképezőgép leállt
Visszaraktam régi Gear-es romot
Tizen-t
Mindent kiprobáltam
De sajna nem lett jó
Mekkora eséllyel hardveres hiba?zZz
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Marshmallow a Gear 2-re!
https://www.youtube.com/watch?v=oF4zfKQhGPg&t=427s
-
mistvan68
tag
válasz
Geryke67 #1083 üzenetére
Szia!
Szerintem sehogy.Ugyanis az órára csak arra alkalmas Samsung telefonnal tudsz telepíteni,tehát olyannal,amelyik támogatja a Tizen rendszert és a telepítés a Samsung Gear Manager alkalmazáson keresztül történik.Óra számlapot is a telefon belső memóriájába kell először tenni és onnan tudod a megfelelő alkalmazással az órára tenni, jelen esetben Watch styler-el.
Nekem minden telepítés így működött.Üdv.István
[ Szerkesztve ]
-
Geryke67
csendes tag
Szeretném megkérdezni hogyha usb kábellel egy zip fájlt teszek az óra download mappájába hogy tudom azt feltelepiteni rá? A zip fájlban csak res, org és valami META-INF van.....
-
toka96
tag
törött óra kijelzőt lehet valahol cseréltetni?
-- Dani --
-
LordRajZoL
aktív tag
Megjavult az órám aksija. Nem tudom hogy de lassan megint annyit tud mint eddig
Hihetetlen mennyire függövé teszi az embertzZz
-
Tibcsi68
tag
Vajon ez az óra milyen mértékben kompatibilis egy LG G3-mal?
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7 ultra, + 180 piros, 0 feketepont!
-
gyuri2008
veterán
Mennyi a reális akku idő?
-
z67
őstag
válasz
gyuri81 #1061 üzenetére
Nem tudom, pusztán csak jobban tetszik. Van olyan, amikor érzed, hogy valami patentül össze van rakva, zökkenőmentesen működik. Nehéz ezt így elmondani, de érződik, amikor valami kiforrottabb Ilyen volt nekem, amikor Note 2-ről, Note 3-ra váltottam. Bementem pár hete az Allee márkaboltba és tudtam, hogy kell majd nekem. De mondok egy dolgot, ami biztos jobb, a pulzusmérés. Nem kell igazgatni a kézen, hibátlanul működik. Infra, kamera nincs.
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
válasz
gyuri81 #1059 üzenetére
Ég és föld. Ez egy ékszer, gyönyörű számlapok vannak hozzá, meg a Classic nagyon szép is. Egy 3-4 hónapos, magyar garanciást vettem, 120 volt az ára, nekem 70-be van. Egy a bajom, anno a Pebble kirázott a gatyámból, úgy rezgett. Ezek mind gyengébbek ebben.
De azért nagyon ajánlom!
-
BigT
senior tag
válasz
LordRajZoL #1052 üzenetére
Szerintem nézz szét ebay-en. lehet alkatrészt kapni. Vagy tudsz venni valami törött kijelzőset, abból kihekkelni az aksit. Ez csak ötlet...
Samsung S7 edge
-
BigT
senior tag
Sziasztok, azt hogyan tudom elérni (ha van megoldás), hogy a viber üzenetnek ne csak az értesítését lássam, hanem el is tudjam olvasni? mert jelenleg érkezik értesítés és az szerepel benne, hogy nézzem meg az eszközön...
Samsung S7 edge
-
Geryke67
csendes tag
válasz
LordRajZoL #1053 üzenetére
Gear neo-m van... merre keressem ezt a beállitást?
-
LordRajZoL
aktív tag
Úgy nézz ki kedvenc Gearemnek vége van
Akkumulátor megadta magát
Majd 2 évig bírtai. Most meg kikapcsolt állapotba is merül. Egy éjszaka alatt teljesenzZz
-
Geryke67
csendes tag
Nem tudjátok véletlen hogy miért nem látható a teljes telefonkönyvem az órán? Már újra inditottam... nem is egyszer
-
SAABPEPE
tag
Sziasztok érdemes a 11 et lecserélni Android wear watch rendszerre?:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok,
nem teljesen tiszta nekem.
ha az óra kapcsolatban van a telefonnal, amin zenét hallgatok vezetékes fülhallgatóval, akkor látom az órn, hogy mit hallgatok? tudok számot váltani, tallózni a mappák között?köszi
-
gyuri2008
veterán
Üdv
A tizen rendszert kies-sel,vagy odinnal kell felrakni? -
Jaffa75
őstag
valaki próbálta már Motorolával? Egy xt1092-esm van (2nd Moto X), gyári 6.0-ás androiddal... Lenne egy egész ajánlat egy használt darabra, de csak akkor ugrok bele fejest, ha használható (akár Wear-rel is)!
-
Erwinke
aktív tag
Hello. Lehet ra rakni mas kepeket is es azokat megtekinteni meg nagyobbitani? Vagy esetleg valami prezit feldobni ra es azt megtekinteni. Kosz! Puskazasra erdekelne
v mit tudnatok ra ajanlani ha ez nem mukodik? Kosz!
-
BigT
senior tag
felraktam a gear managert egy LG G4 re. ránézésre települt minden egyéb cuccával együtt. Valaki életre tudott kapcsolatot kelteni a telefon és az óra között? Tudom, samsung a főfőfő, így használom a note ommal, de azt hittem, hogy a gear manager telepítéssel ezt ki lehet kerülni....
Samsung S7 edge
-
Geryke67
csendes tag
A play áruház frissitéseket hogy tudom megjeleniteni egy gear2neón? Tudja valaki?
-
-
Geryke67
csendes tag
Senki nem használja?
-
Geryke67
csendes tag
A TASKGEAR progit használja valaki? Esetleg tapasztalat róla?
-
Geryke67
csendes tag
Senki?
-
Geryke67
csendes tag
Érdeklödni szeretnék tud e valaki olyan linket ahol gear2neo-hoz találok alkalmazást vagy órakinézeteket
köszönöm szépen elöre is.
Illetve használ valaki ilyen órán taskerhez való alkalmazást? -
ergepard
tag
-
ergepard
tag
Közben gondolkozom a kamerás változatában is,másnéven az sm-380 változatában.
Ti erről mit gondoltok,veszélyes lehet tőle rendelni? [link]gusthy: Köszi a válaszodat!
[ Szerkesztve ]
-
ergepard
tag
Hali mindenki!
Szerintetek Gear 2 Neo-t 30-35 ezerért megéri venni?
Vagy nem éri meg Neo változatot venni? -
Geryke67
csendes tag
Sziasztok! Megírnátok kinek milyen program van galaxy gear2neo-n? Esetleg, hogy miket érdemes rá tenni? esetleg van valami oldal ahol ezeket megtalálom? Csak csütörtök körül lesz meg az óra
Esetleg pár linket kérhetek watchfacehez? persze nem bánom ha ingyenes[ Szerkesztve ]
-
Tegnap sikeresen leejtettem olyan fél méterről a parkettára az órát
A kamera fókusza be is döglött..
Ilyen képet készített:
Gondoltam irány a szervíz jövőhéten....
Olvasgattam az xda fórumot a problémával kapcsolatban és a fókusz beragadása nem egyedi dolog...
Javítása: Az óra oldalát egy meg kell ütögetni és voálá ismét jó a fókusz))))))))))
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ergepard
tag
Hali sráccok!
Hol lehet jelenleg a legolcsóbban beszerezni a Samsung Gear SM-R380-at?Nem neo változat.
Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni!
Előre is köszönöm. -
-
kozmy
őstag
B.U.É.K mindenkinek!
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
gusthy
veterán
Két lehetőséged van:
1, Felrakod a gear managert, xda-n találsz rá leírást. Ekkor az órát tudod használni, megjönnek az sms-ek, alkalmazás értesítések stb., de nem tudsz appokat telepíteni. Azokat csak kézzel, sdb segítségével, és elég körülményes a beszerzésük is (fizetős appok pl nem fognak menni).
2, Feltolod a wear-t az órára, és a telefonra az Android weart. -
Egy sajnálatos reset során törlődött az ÖSSZES letöltött óra kinézetem amit a gearfaces.com-ról töltöttem le. Valakinek nincsenek meg ezek a .wstheme órák?
-
ravebp
senior tag
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni.jelenleg Sony z1c telefonom van.ezzel menne az óra? Gm- et elvileg tudom telepíteni? Vagy ez csak tizenhez kell? Wear-el tuti megy? Funkciókban minden működik alatta? Üzemidő hogy alakul? Köszönöm a segítséget.
Rave
-
gusthy
veterán
az xda-s srácnak, aki a a wear-t portolta, bebootolt az 1.4-es
bár messze van a működőtől.
@Gyuri: jól néz ki a témád!
[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
Az sdb-t meg találtam de azt hová kell másolni, hogy ha parancs sorokat be írom az jó is legyen és ne ERROR-t kapjak?
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
szkury
aktív tag
Vki el tudná privátban küldeni a lépéseket az Android Wear rátelepítéséről.
Nézegettem, de eléggé belezavarodtam.
Előre is köszi!Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
egyedi téma a Gear-re: [link]
gear-re létrehoztok egy mappát theme néven, ide kell bemásolni az adott fájlokat
sdb megnyitva:
Code:
sdb root onsdb shell
setup-folder.sh
install-theme.sh
reboot
( akit érdekel raktam még fel képet az óra kinézetemről+ az óráról...) az órán egyedi bőrszíj van...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkeztek a második generációs Samsung okosórák, melyek kialakítása és kompatibilitása sokkal többet fejlődött, mint tudásuk, de panaszra nincs okunk.
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Star Trek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Építő/felújító topik
- Háború Izraelben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple watch SE 44mm cellular normál állapotban
- Apple watch Ultra 2 2027.05.16 Apple jótállás hibátlan
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Huawei watch gt3
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest