Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxim01
aktív tag
megoldódott
-
maxim01
aktív tag
Frissült ma a gear manager.
-
maxim01
aktív tag
-
maxim01
aktív tag
Nem csalódtam a Samsungban, a fiam Gear Fit kijelzőjén egy kis részen nem volt látható semmi és körbe a króm keret is lepattogott. Bevittem a győri Samsung szervizbe és kérdés nélkül kicserélték. Áprilisban lett volna 1 éves.
-
maxim01
aktív tag
-
-
maxim01
aktív tag
Nekem a Weather Watch jött be eddig a legjobban. Sajnos fizetős, de nem bántam meg, hogy megvettem. Az akku funkció kimondottan tetszik benne, nem kell mindig belépegetni megnézni mennyin van.
-
maxim01
aktív tag
Boldog új évet!
-
maxim01
aktív tag
-
maxim01
aktív tag
Van frissítés a gear-re
-
maxim01
aktív tag
válasz
N.otorious #380 üzenetére
Nekem Neo van én örülök, hogy megvettem. Szerintem igen hasznos kis kütyü. Az akku. kb. 3 napig bírja úgy hogy napi 1 órát futáshoz is használom.
-
maxim01
aktív tag
válasz
N.otorious #377 üzenetére
Igen
-
maxim01
aktív tag
válasz
MORFEE1989 #358 üzenetére
+1
-
maxim01
aktív tag
A lépésszámláló az egy külön dolog... azt, hogy merre futsz nem fogja mutatni, mivel az órába nincs GPS. 10Km futásnál kb. 2-300m eltérés lehet maximum. Nekem megjelenés óta megvan nincs rajta karc, pedig csak töltéskor veszem le. (kb. 3napot bír folyamatos kapcsolódással) A e-digitalban sem drága és házhoz is viszik...
Lecserélted az S3-at? -
-
maxim01
aktív tag
válasz
kiskutya0 #224 üzenetére
Fogalmam sincs, nem prémium termék szerintem ezért is nincs házhoz jövős javítás. Ennyi. Nekem ez nem gond, ez van...
Nekem van normális vízálló órám 20bar-ig vízálló. Azt sem javítja órás a helyszínen,elküldik márkaszervizbe mert ahhoz elég drága, hogy bevállalják a vízállósági garanciát. -
maxim01
aktív tag
Ma jött egy 19.94MB-es frissítés a Neo-ra
-
maxim01
aktív tag
-
maxim01
aktív tag
Telepítettem ma a My Calendar alkalmazást, de sem az órán sem az alkalmazásaim között nincs. Letörölni nem tudom, mert a saját alkalmazásaim között nincs, telepíteni sem engedi mert azt írja, hogy alkalmazás a Gear-en. Esetleg megtehetné valaki, hogy telepíti és jelezhetné ha nála működik. Köszönöm.
-
maxim01
aktív tag
Szia! Tesztelgettem a rezgés funkciót ahogy ígértem. Szerintem tényleg nem túl erős a rezgés, de észrevehető. Egyenlőre így hagyom, eddig minden értesítést észrevettem, bár csalóka mert a telefon ugyebár hanggal közben jelzett... Az lenne a jó ha összekapcsolt állapotban csak a Gear szólna ha az hangra van állítva és mindezt automatikusan csinálná, ha kapcsolódik a telefonhoz akkor a telót lenémíthatná.
-
maxim01
aktív tag
válasz
Luser2000 #179 üzenetére
De, össze kellene kapcsolódniuk maguktól. Sőt be lehet állítani, ha hatókörön kívül van akkor az óra kérjen PIN kódot és a telefon is a beállított biztonsági kódot kéri. Ha kapcsolódva van akkor a telefon is húzással nyitható.
Az óránkénti jelzés nincs, azt hiába keresed.... -
maxim01
aktív tag
Vettem egy fülhallgatót Jabra Clipper mindenkinek ajánlom, tökéletesen működik a gear-rel. Futásnál zenét hallgatni tökéletes és a telefonnak nem is kell ott lenni simán lejátssza az órára rakott zenéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkeztek a második generációs Samsung okosórák, melyek kialakítása és kompatibilitása sokkal többet fejlődött, mint tudásuk, de panaszra nincs okunk.
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest