- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
#97246720 #922 üzenetére
Ha viszont funkcionalitásban nézzük akkor igaz amit írtam...
Persze, de ha valakinek nem kell a fényképező és az infra, akkor ugyanolyan jól elvan a Fittel is.
(Halkan megjegyzem, hogy a Fitt üzenetkezelése picit jobb is, mint a Gear 2-é.)akinek nem tetszik a tizen az tud rátenni android wear 5.1.1et
Már, ha valaki mazochista
-
Parallaxis
addikt
válasz
#97246720 #916 üzenetére
Fit:
Csak értesítés kezelés van meg alap fitness cuccokEz persze nem teljesen igaz.
A Fit alap hardvere ugyanaz mint a Gear 2-jé (SOC, memória, háttértár).
A különbség a más felbontású kijelző, nincs infra, kamera és csak Samsungos szíjjal használható, no meg fejlesztői szempontból eléggé el van hanyagolva, így elég kevés alkalmazás készült hozzá.--
Szabcsizz:
Szerintem utóbbi sokkal szebb,plusz úszni is lehet benne.
Papíron mindegyik vízálló 1 méterig és fél óráig, de ha mégis beázik, akkor az már nem garanciális esemény.
Szóval egyiknél sem érdemes ezzel kockáztatni.Gear Fit vs Gear 2 Neo.
(30k-40k)
Gear Fit már 18-20k körül beszerezhető.
-
tomi7711
aktív tag
válasz
#97246720 #887 üzenetére
"-kamera(fénykép és videó) nincs"
Okay guys, if I finally end up making the camera work you're going to owe me a BIIIIG beeeer
Zenelejátszó, galéria..... Ha van 3rd party cucc minek a gyári? Az jobb?
-kijelző érintésre is bekapcsol
WTF???? Ez FEATURE
Számomra must have
"Sok ramot eszik."
Zavar, hogy csámcsog?
Hagy egye ha kell neki.
-
tomi7711
aktív tag
-
törölt tag
válasz
#97246720 #875 üzenetére
Feltoltam reggel gyorsan az updatetelt rendszert, kíváncsi leszek rá nagyon...kár hogy nem csinál a srác trwp update csomagot, nem kéne állandóan újra párosítani és szinkronizáltatni az órát... de már most sokkal jobb az AW mint a Tizen,sokkal színesebb, nem tudom hogy a samu miért erőlteti ezt a f.s tizen os-t...
-
tomi7711
aktív tag
válasz
#97246720 #868 üzenetére
Ha nincs benne magyar nyelv az azért van mert a Wear-ben nincs magyar nyelv. Ugyanez a helyzet az órán keresztüli telefonálással és a hanggal, nincs olyan Wear alapú óra amivel telefonálni lehet és egyikben sincs hangszóró. Ezek Gear2 specifikus dolgok amiket utólag kell belefejleszteni. Ilyen az Infra és a kamera is.
Hogy miért nem jelzi azt nem tudom, de ennek így kell működni, az összes Wear óra ilyen, beszélték a fórumban, hogy ez normális működés.Az értesítés egy alap funkció és anélkül semmi értelme nem lenne az egésznek. Elképzelhetőnek tartod azt, hogy egy olyan verziót reklámoznak ami ezt nem tudja?
Az összes Samsungos programot eltávolítottam és az BT eszközök közül is töröltem, majd a Wear programmal párosítottam, nálam így elsőre működött. Külön a BT menüben nem szabad párosítani mert nem fog semmi működni úgy.
-
Petyus1
tag
-
tomi7711
aktív tag
válasz
#97246720 #782 üzenetére
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy mely funkcióktól esek el a nem-Samsungos használattal de időközben átnéztem a blogot. Valahogy az időjárás funkciót nem lehet rávarázsolni? Esetleg valami alternatívát tudnátok ajánlani?
A másik amit sehogyan sem tudok működésre bírni a Watch Styler. A progi felmegy a felefonra de ahogy nézem lenne ennek egy az órán futó része is de az nem jelenik meg és a Gear Managerben sem látszódik (szerintem összefügg a kettő).
Belenéztem a WatchStyler.apk-ba amiben találtam egy wgt-t, próbáltam sdb-vel feltolni az órára de SIGNATURE_INVALID [22] failed hibaüzettel megáll.Amúgy van néhány egész pofás hátlapom, ha fel akarod rakni a blogba, átküldöm.
-
coolmpi
aktív tag
-
LGabor001
tag
válasz
#97246720 #609 üzenetére
Sziasztok
Köszi mindenkinek.
Első kérdés milyen android futott a telótokon?
Kiderült, hogy a hülye samsung közzé tett egy 4.3-as frissítést, de valami el... módon, mert a KIES nem simeri fel alapból a telót, hanem neked kell begépelni a teló számát és S/N számát ami után talál frissítést és végre telepíti.
Anno ez automatikusan ment... Akár a telefon is frissítette magát...
Szóval miután 6 óra szenvedésen túl végre kiderült h újabb droid kell és feltelepült végre le is engedte tölteni az appot, addig nem is látta a gear managert.
Hajnalig azért sikerült...Most a következőben kérném a segítséget:
A fényképezőt nem tudom lenémítani, pedig már minden hangot elnémítottam az órán egyesével....
Megoldható?
Illetve valamiért a képeket nem nagyon küldi át automatikusan, pedig be van állítva.
Van fényképező progitok ami jobb a gyárinál pl: hangnélkül készít képet, de a legfontosabb, hogy a gépet azonnal küldi a telónak vagy egy felhő alkalmazásba? -
válasz
#97246720 #539 üzenetére
Én egy gsm-boltos eladóra néztem kb így megkérdeztem, Gear 2-re van-e narancssárga szíja? 4x visszakérdezett, majd hozzátette, telefonra milyen szíjat gondolok. Mondom, okos
óra. Ja, nincs...
Mysamsung.hu-n érdemes beregisztrálni, elvileg csak ekkor él a második év garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkeztek a második generációs Samsung okosórák, melyek kialakítása és kompatibilitása sokkal többet fejlődött, mint tudásuk, de panaszra nincs okunk.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők
- Azonnali fotós kérdések órája
- Opel topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Politika
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch SE GPS 2.Generáció 97% akku kapacitás!!
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest