Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus1
tag
válasz
Tibcsi68 #828 üzenetére
Áháááá. Most már értem ezeket a 4-5 napos "üzemidőket". Éjszakára ezt azt kikpacsolunk, vagy mindent.
Maradjunk annyiban, hogy nálam mindig minden be van kapcsolva, így másfelet bír. Amint említettem vettem LG-t is, abban 400+ akksi van. Az full full full használva 3 nap. (abban egyébként mindig mutat az óra, nem csak ha rángógörcsöt kap a kezem. Viszont nincs benne hangszóró, hogy ne sztároljuk már agyon)
-
Petyus1
tag
-
Petyus1
tag
Na ez most engem is érdekel. Hol tudom megnézni, a régiókódot?
Nekem van a dobozon egy vonalkódos matrica, amin a Serial No.: RFAF -fel kezdődik. Aztán a doboz túloldalán kis méretben egy gyárilag a dobozra nyomtatott QR kód, illetve GH69-21223C, és alatta a típus, SM-381. Ennyi...
-
Petyus1
tag
Illetve esetleg ez is adhat megoldást.
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.creatix.neoguide
-
Petyus1
tag
válasz
szabozeee #497 üzenetére
Nekem erről az a privát véleményem, hogy mivel ez csak egy kiegészítő, és nem maga egy okos eszköz, ezért szürkeimportossal sem tudsz nagyon mellényúlni. (enyém is az). Tehát egy megbízható webáruházból sztem nyugodtan vedd meg, mert akár 10-25% -kal is olcsóbb lehet.
-
Petyus1
tag
Hehe, most találtam. Csak lekoppintották 14.000.- ért.
-
Petyus1
tag
Ha van S Health-ed, akkor a telefon GPS-ét használja. Ha nem viszem magammal a telefont, akkor valahogy interpolál, gondolom súly, magasság, lépésszám, stb. Viszont meglepően pontosan. Tehát mondjuk 5 km GPS távolságban olyan 150 méter eltérés volt.
Közben, ha felveszem a BT headset-et, és zenét hallgatok az óráról futás közben, és be van kapcsolva az aut edzésmenedzser, akkor kellemes női hang a pulzus meg még mittomén mi függvényében ösztökél, hogy gyorsabban, lassabban, most pont jó. Szóval elszórakoztat a zene mellett.
Futás után összeszinkronizál a telóval, és mindenféle dolgokat megmutat.
Összefoglalva, jó móka, viszont ilyenkor szopja az aksit rendesen. -
Petyus1
tag
válasz
kalapacsolok #474 üzenetére
Hogy miért váltanék? Tképpen jó ez a gear2, főleg most, hogy edzésre is használom, de ha visszaolvasod a hsz-eimet, az én órám korántsem hozza azokat a működési időket, mint az itteni kollégáké. Az okát sajna nem tudom.
Magyarán teleszaladt a tököm azzal, hogy minden nap töltöm, vagy nem használom ki az előnyeit, és akkor elketyeg 2 -2.5 napig, és kábé akkor annyit tud, mint egy 10ezres casio butaóra. -
Petyus1
tag
válasz
kalapacsolok #468 üzenetére
Gear 2-nél a memóriahasználat a következők szerint alakul:
1GB RAM-os telóval csak akkor használd, ha megelégszel a maradék 50-60MB RAM-mal. (erre egyébként a Samsung is figyelmeztet).
Előszsör s3-mal használtam, halál volt. Kb 5-6 tárrezidens appot futtatott egyszerre a gear manager.
Most Note4 -em van, úgyhogy pont leszarom mennyi memóriát eszik a 3 gigából.A vicc az, hogy gear2 tulajként erősen elgondolkodtam, hogy lecserélem Pebble-re.
Mindeközben. Nesztek, friss meleg hírlevél
:
-
Petyus1
tag
válasz
N.otorious #450 üzenetére
Nekem pont tegnap sikerült ezt produkálnom. Futottam 4 kilométert, a beépített gear alkalmazással támogatva, közben zenét hallgattam BT-n, szintén az óráról. Fél óra alatt 47%-ról 4%-ra merült.
-
Petyus1
tag
Jelenleg a watcher-t használom:
http://www.tizenexperts.com/2014/10/video-application-watcher-for-galaxy-gear-2-with-new-features/
Még az Outdoor Wtach-ot használnám, de sajnos bugos, és nem nagyon akarják javítani, pedig az ötlet jó:
-
Petyus1
tag
válasz
N.otorious #429 üzenetére
Ha nem átvágás, akkor igen.
-
Petyus1
tag
Személy szerint nekem nem jött be, de egy kísérletnek jó volt. Legközelebb csak akkor veszek okosórát, ha dedikáltan, normál használat mellett egy hetet bír. (és ezt még a gear 2 utódja sem fogja tudni)
Ez meg valszeg megy föl a vaterára.gear 2-re nem létezik android. És az utódja, (Gear S) is Tizen.
-
Petyus1
tag
Hogy milyen alkalmazásokat használunk?
Semmilyet, mert ha kütyüzünk az appokkal, akkor egy napot sem bír az akksija.Én már a BT-t is lekapcsoltam, nem szinkronizál semmit, így 2,5-3 napig húzza. Viszont mindig tudom a pontos időt.
Viszont a helyetekben kivárnám a Gear S-t, mert abban már annyi áramzabáló okosság van (GPS, wifi, 3G, BT), hogy várhatóan fél naponta töltögetheted. -
Petyus1
tag
Azért a Note4, meg a Note Edge ott van!
Nekem speciel tetszik a hajlított amoled. Meg a BT4.1, a wifi, és a 3G.
Mondjuk ennél már hivatalosan is csak 2 nap üzemidőt mernek ígérni, ami lefordítva valszeg azt jelenti, hogy örüljön a júzer, ha reggeltől estig kibírja az akksi. -
Petyus1
tag
Mit mondjak, sokáig nem tartott a jó kis Gear 2-őnk
Most lett vége a Samsung Note 4 Unpacked Live Show-nak, amin bemutatták az új geart.http://www.cnet.com/products/samsung-gear-s/
http://www.samsungmobilepress.com/2014/08/28/Samsung-Gear-S-Enhances-the-Smart-Wearable-Experience-1
-
Petyus1
tag
válasz
Luser2000 #271 üzenetére
Igen, sok minden okosságot mondasz, de igazából mi egyszerű geek-ek nem nagyon tudunk védekezni ez ellen. Persze látom én is, hogy nem a magyar Samsungtól jött a cucc, de én sok mindent ellenőrizni nem tudok. Az látom hogy a doboz, a fóliázás az OK. A kütyü, és a doboz gyári száma egyezik.Van egy működő magyar cégtől a egy 12 hónapos garancia levelem. Ennél többre egy átlagembertől nem lehet számítani. És ezek még a szürke webáruházak jobbik fele, mert legalább áfás számlát is adnak. Vannak hitványabbak is, akik csak adásvételi szerződést adnak és számlázásra nem is hajlandók. Megáll az eszem egyébként a bátorságukon, mert ezeket a boltokat másodpercek alatt be lehetne csukatni, jó zsíros vám és áfacsalás megalapozott gyanújával...
-
Petyus1
tag
válasz
Luser2000 #269 üzenetére
Innen vettem, és a full box-ot, magyarán full csomag, magyar nyelvű lúzer manuállal, menüvel, 1+2 év garival.
Ebből a magyar nyelvű a gari levél volt. Mint említettem, indításkor kis fejtörést okozott a pároztatás a kínai, koreai, mittomén milyen írásjeleken keresztül, de aztán átvette a telefon nyelvét, ami magyar. Tehát itt nem hazudtak.
A töltő viszont angol volt, de azt meg pont leszartam.
Tudtommal nem rootolt, én biztosan nem rootoltam, viszont nem tudom, hogy ez honnan derülhet ki igazán?
Persze tudom én, hogy a műszaki cuccok nagy része, a webáruházak döntő többségében szürke importos. Az esetek 95 %-ban ez nem is okoz gondot. Néha viszont beesik ilyen. Persze lehetnek nagyobb szívások is, mint ismerősöm okos tévéje pölö, ami amint rácsatlakozott a netre, és azon belül a magyar IP címtartományra, onnantól semmilyen okos dolgot nem volt hajlandó működtetni, csak buta tévéként működni.
Ez van. Vagy meg kell venni harmadával drágábban MM-ből, edigitalból, más "hivatalosabb" helyekről. -
Petyus1
tag
válasz
kiskutya0 #255 üzenetére
Valszeg megvan a magyarázat erre a gear navi mizériára. Az xda fórumon írt egy fejlesztő, hogy minden alkalmazásnál ki kell választani a régiót meg az országot, vagy az all-t. Valszeg itt is ez történt. Amúgy az .apk-t feltettem a telóra, mert az xda-ról letölthető, de nem akar csatlakozni az órával.
Köszönhető mindez a kiváló magyar GSM-webáruházaknak, akik mindenféle szürke importból hozzák haza a kütyüket.
Mondjuk az enyém, már az inicializálásnál is gyanús volt, mert nulláról indítva koreai írásjelekkel akart kommunikálni velem. -
Petyus1
tag
válasz
kiskutya0 #237 üzenetére
Még mindig ezt a Gear Navigatort keresem, de a Gear Managerben nem lelem. Hol bénázom el? :
Más.
Kábé egy hete van meg a kütyüm, és hát mit mondjak, minden tetszik benne az akku kapacitáson kívül. Pedig a teszteket olvasva vásárlás előtt, pont a tizen miatt kevesebb fogyasztást, és 2-3 nap üzemidőt ígértek. Hétvégén teszteltem, mi igaz ebből:
1. minden, az akkut vélhetően merítő beállítást lekapcsolva (BT, G-szenzor (hadonászós üzemmód), értesítések), és az órát betéve a fiók mélyére. --> hozzávetőlegesen 10 nap üzemidőt tud (persze ez igazán 24 óra mérése, és azt interpolálva.
2. BT visszakapcsolva, de semmi más, és szintén fiók mélye, tehát használaton kívül, viszont a telefon BT kapcsolatban mellette. --> 2,1 nap
3. ugyanaz mint a 2-es, és értesítések engedélyezése (email, sms, stb), illetve statisztikailag óránként az idő megtekintése, viszont alkalmazások nem futtatása. Magyarán, alaphasználat --> kevesebb mint 1 nap.
Mit mondjak, ez számomra csalódás. És mi van ha még futtatok rajta pár jópofa kis appot...?
Kiváncsi vagyok a ti eredményeitekre.Kicsit más.
A gear-t SGS3-mal használom, úgyhogy Newton III. törvénye értelmében nem csak az óra akksiját szopja a BT, hanem a telóét is rendesen. Mellette egyéni szoc problémaként a Golf7-esem gyári BT-s navija is rendesen terheli a teló BT-jét powerileg.
Pár hónapja gyári akksi árában vettem egy zerolemon 7000-es akksit.Pár hétig boldog voltam, hogy majd 4 napot megy 1 feltöltéssel a teló, aztán jött ez a két nagyfogyasztó. Most ugyanúgy másfél napnál járok, mint annak előtte.
Azért feldobom ezt az aksis linket, hátha valaki szereti a nagykapacitású, de a telefont baszottul elrondító kütyüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkeztek a második generációs Samsung okosórák, melyek kialakítása és kompatibilitása sokkal többet fejlődött, mint tudásuk, de panaszra nincs okunk.
- LED világítás a lakásban
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Assetto Corsa Competizione
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Xbox Classic / Xbox 360
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest