Új hozzászólás Aktív témák
-
Oposzumtoszó
senior tag
Sziasztok!
Volt alkalmam 2 napig szinkronban használni egy Fold 4-et a 3 mellett, ezt a tapasztalatot szeretném megosztani. (Természetesen ez szigorúan szubjektív!)
Üzemidő: A felhasználói szokásaim mellet a 3 is elmegy simán másfél-két napot, szóval ez nem indokolja a váltást.
Kamera: Sok változást nem látok, én a telefont csak random fotózásra használom, minden másra ott a Z50, az úgyis lesöpri a pályáról az összes mobil-optikát.
Zsanér: Itt éreztem egy kis finomítást, de nekem az eddigivel sem volt problémám.
Nagyobb kijelző, hasznos kijelző: Ha egymás mellett van a két készülék látható, de ha a 4 után visszatérek a 3-ra nem hiányzik.
Tálca funkció: Ez jópofa, de ahogy feljebb is írták a Fórumtársak, ez tuti jön a 3-ra is.Szubjektív konklúzió: Én nem fogok váltani, amíg a 3 működik, mert annyit nekem nem ad pluszban. (Ha bármi történne vele és cserélnem kéne, nyilván a 4-et venném.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest