-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
válasz
RockCNC #7211 üzenetére
Kiváncsi leszek készül-e valami XDA hack a support utáni időre...
Nekem is működik a mai napig, szintén járt mindenhol - a szenzorokat fedő üveg esett le - de lehet rosszul tettem egyszer a töltőre és túlmelegedett - azóta csak backup óraként funkciónál, néhanapján bekapcsolom.. -
Ferike81
senior tag
válasz
RockCNC #7203 üzenetére
Szia!
Ott lehetett eddig is beállítani, csak most már nem lehet olyan részletesen mint régen. Valószínűleg azért mert már termelnek finoman át az új modellre. De ahogy az előttem szólók is írták nekem is megfelel ez az óra. Nekem most 4 éves, azóta szinte éjjel nappal a kezemen van, kivéve a töltés idejét. Egyszer volt még olyan, hogy nem jelezte az értesítést mert valami kínja volt, újraindítás és minden rendben lett. A telefonom mindig néma, így fontos, hogy jó legyen az óra. Megbízható nagyon. Fizetésre nem használom, így az a rész nem izgat. -
PedroPascal
őstag
válasz
RockCNC #7165 üzenetére
2018 decembertől használtam a Galaxy Watch 46mm bt órát. 2022 decemberben váltottam GW4C 46mm lte-re. Ami nagyon tetszett, hogy fürgébb, gyorsabb az óra. Sima Watch nem tudta azt, hogy ha a telefonom dual simes akkor az óráról indítok hívást úgy, hogy én választom mi melyik sim indítsa a hívást. Ez a probléma a GW4C-nél megoldódott mivel ezt tudta. Viszont az automata tevékenység felismerésnél nem volt kerékpározás ez viszont zavart a 4-ben mivel a sima tudta. Ez is megoldódott a 6-ban, itt már újra tudja. Nos a GW6C nagyobb ez tény, de nekem kényelmesebb, mint a 4 volt, nem áll el a szíj töve sem annyira a 6-nál, mint a 4-nél. Nagyobb az óra, de kisebb a keret is így a kijelző látványosan nagyobb és sokkal szebb, fényesebb a kijelző. Órával való fizetésről nem tudok nyilatkozni, mivel OTP-s vagyok és ott nem megy a Google Wallet csak mókolással de működik rendesen a WearOS-en ahogyan a fórumon olvastam. Végül az üzemidő, a GW 46 nekem 4-5 nap volt az elején, ha jól emlékszem, de végén már lehet nem tudta csak a 2-3 napot. GW4C 2-2,5 nap volt és GW6C jelenleg nem tudja a 2 napot sem 5 nap használat után, de az elején nagyon merült, tanulási fázis meg szerintem még kell rá egy frissítés, hogy beálljon. Viszont szerintem ez is 2-2,5 nap lesz.
-
szokelaszlo
tag
válasz
RockCNC #7128 üzenetére
Gyári visszaállítás sem segített.
Bezavarta a pulzus szenzort egy áruházból letöltött alkalmazás.
egyszerűen csak nem villogott.
Megnéztem a szervizműt és ott sem mért értékeket.
Hűvös helyen viszont nem kezdett melegedni ezért megpróbáltam elindítani a kikapcsolás előtt egy edzés rögzítést ,és lám bekapcsolt a Szenzor és minden jó azóta is.Bár mondjuk kénytelen leszek lecserélni mert iPhone hoz már sajnos nagyon nem ideális.
Ha Iphone-al kötöm össze sajnos nem küldi fel az edzés adatokat a strava profilomba.
És az elég buta az iPhonera megírt es S Health alkalmazás😞 -
csaba1203
addikt
válasz
RockCNC #7037 üzenetére
Ha az Apple Pay megfelelőjére gondolsz, akkor nem a válasz...
Csak mókányolások árán, ami szerintem nem az igazi.
Szerettem ezt az órát és nem is fogom eladni de nemrég vettem egy AW 7-et és ég és föld a különbség. Az üzenetek jönnek rendben tudok fizetni gond nélkül és megvan a 2 nap üzemidő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest