- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvrbll
csendes tag
Létezik az hogy most nem tudom egy helyen megnézni hogy melyik alkalmazást kell/lehet frissítenem (mert ugye néha magától nem frissít hiába van engedélyezve)? Az Active 2 nél a Galaxy Store ban ezt láttam de most nem találok ilyesmit .
-
ToomyC
aktív tag
Egy kérdés, most jutott eszembe...újabban AODvel használom az órát, prémium analóg számlappal...kérdés nem fog beégni a kijelző AOD miatt?
-
PeteePeti
őstag
válasz autotaxmo #7791 üzenetére
320-ért már el lehet hozni hivatalossá helyről!
De amúgy nálam van eladó egy, jóval barátibb áron!OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
racerx
őstag
Nálam most ment ott is a fizetés ahol egyszer kétszer nem (Erste) Talán tényleg háklisebb arra, hogy mennyi ideig, milyen szögben, milyen gyorsan rakom oda. Most egy picit odafigyelek, nagyjából mindenhol jó , és van amikor nem is kell annyira odatartani, gondolom a leolvasótól is függ, hol van az antenna. De azért nem mernék a standon csak az órával a kezemen jönni menni, vásárolni.. .. 😆
-
PeteePeti
őstag
válasz Oldman2 #7789 üzenetére
Hát, ha amoled kell, akkor a Venu a belépő! Ha extrább, akkor az Epix 2! Zsebbe nyúlós mindkettő, főleg az Epix!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz Oldman2 #7787 üzenetére
Van stabilan működő másik megoldás, amivel még soha semmilyen problémám nem volt! Úgy hívják Garmin Pay!
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
Nálad lehet! Én viszont olyan terminálokon nem tudtam fizetni ahol eddig már rengetegszer sikerült! És semmiféle Curve, hanem K&H!!!
[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
Én is azt tapasztaltam, hogy pontosabban kell odatartani az órát mint a telefont és lassan közelíteni a terminálhoz mert különben nem sikerül beolvasnia. Nálam nincs probléma az új termináloknál sem. Erste kártya van gpayben rögzítve.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
solti
senior tag
nekem is KH hitelkártya van beregisztrálva, de mindenhol jól működik az elmúlt hetekben. (Revolut is van benne, azt csak külföldön használom, de nem volt vele gond).
szerk : órával nehezebb fizetni mint telefonnal, pontosabban kell tartani és nem szabad mozgatni (a terminált se, ahogy pár kereskedő szokta...)[ Szerkesztve ]
-
-
PeteePeti
őstag
válasz Hotride #7773 üzenetére
Ez a bajom nekem is ezzel! Ha állandóan nálam kell lenni emiatt a bankkártyámnak, akkor eléggé okafogyottá válik az órás fizetés számomra!
-
Hotride
csendes tag
Ezeknél az újfajta terminaloknal nálam sem megy az nfc fizetés (pl Lidl,mol). Regeiknel (kis fekete kütyü) simán megy (pl tesco), mindig mérlegelni kell elovedd e a kartyad :) nem tudom mi az oka és lesz e erre valami udate vagy bármi de így kicsit használhatatlan ez a dolog..(Curve,OTP kombó)
[ Szerkesztve ]
-
Tatu-1981
tag
válasz Totemgroup #7771 üzenetére
Köszi. Hozzáadtam a kajakot, de ott pl. nincs távolság az adatmezők között.
Az evezésnél viszont szerencsére van, remélem, így működni fog. -
Tatu-1981
tag
Sziasztok!
Sokszor outdoor tevékenységekhez is használom az órát. Futáshoz, túrázáshoz ugyan nem tökéletes, de amire nekem kell, arra megfelelő. Viszont ha SUP-ozáshoz használnám, akkor nem tudom használni.
Ha futás/túra sportág választással mérném a vízen megtett távot, akkor nem működik jól. Nehezen kezd távolságot mérni, és ha elkezdte, egy idő után leáll. Gyanítom azért, mert összezavarodik attól, hogy a tó közepén futok. :)
Van az órában egy outdoor swimming sport mód, az jó is lehetne, de nálam mintha nem használná a GPS-t. Ami az uszodai úszásnál érthető, de a kültérinél nem.
Evezés, kajakozás, SUP sportágak pedig nincsenek az órán.
Tudtok erre valamilyen megoldást?
Köszönöm a válaszokat. -
sepyi
aktív tag
Mi a teendőm,ha új telefonnal szeretném párosítani az órát?
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
Scale
őstag
Ti használtok fóliát az órán? Mennyire kell félteni a kisebb, nagyobb koccanasoktol ütődésektől?
Illetve nektek a kijelző és a keret(/bezel?) közé nem ül be a kosz? Pár napja hordom az órát, de észrevettem hogy ilyen kisebb kosz, por darabkák be tudják oda fészkelni magukat. Esetleg valamivel nagyobb átmérőjű fólia ezen is segíthetne?
Lehet vízzel leveretni, tisztítani probléma nélkül? Olvastam, hogy a hangszóró, mikrofon vízzáró rétege is eltömődhet? Ha fixen aktivalom előtte a vizes funkciót ami a végén kizenéli a vizet, az elég megelőzésre?
-
barack2244
tag
válasz undercover #7754 üzenetére
Pedálozol nem?
-
undercover
őstag
Az normális, ha vezetés közben az óra lépést számol?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
barack2244
tag
válasz barack2244 #7752 üzenetére
Persze csak próbaképp nézd meg az egyszerűbb jelszót, utána visszaírhatod. Az ssid is esetleg legyen csak betű. Titkosított az ssid? 2.4 vagy 5 Ghz? Melyik csatorna? Ha tudsz hozz létre egy vendég wifit a routeren ha tud ilyet és nézd meg azzal próbaképp. Sima wpa2-psk 8 betűs jelszóval megteszi próbának.
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz Totemgroup #7748 üzenetére
Eddig én is rendszeresen fizettem órával, mindenhol ahol csak lehet! Soha ilyen probléma nem volt! De a furcsa az, hogy a telefonnal viszont tudtam fizetni ugyanúgy Goggle Pay-el és ugyanazzal a K&H kártyával! Na mindegy, majd kiderül mennyire okoz majd ez problémát hosszú távon! Max vissza megyek Garminra!
-
Totemgroup
tag
válasz PeteePeti #7740 üzenetére
Nekem OTP kártyához társított Curve kártya van berakva a Google Pay alá. Az elmúlt másfél hónapban mindenhol az órával fizettem, MOL kút, Auchan, Tesco, Spar, dohánybolt stb. Mindenhol tökéletesen működött. Olvasva mások tapasztalatait, lehet a kártyát kibocsátó bank és az NFC fizetést biztosító szolgáltató közötti kommunikációs fennakadás és régi típusú terminál lehet a probléma.
-
PeteePeti
őstag
-
-
fil
őstag
válasz barack2244 #7738 üzenetére
Viszont arra lehet egy egyszerű bixby rutint csinálni, hogy ha kapcsolódva van wifi hálózatra a telefon ,kapcsolja ki a bluetooth-ot
-
PeteePeti
őstag
Na ma bele futottam egy fizetés problémába! Tescoba sem és a gyógyszertárba sem tudtam az órával fizetni, azt írta ki, hogy elutasítva (természetesen nincs fedezethiány)! Mindeközben a telefonon viszont sikerült! Mindkét eszközre ugyanaz a K&H kártyám van beállítva, ami ugye hivatalos Goggle Pay Magyarországon!
Más járt már így? Elég fura ez szerintem![ Szerkesztve ]
-
stvrbll
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
A Watch 4 -nél nincs olyan funkció hogy automatikusan használja az óra által már ismert wifi hálózatokat?
Az óraszámlap választék szerintem nem a legnagyobb.
Egyenlőre offline helymeghatározást sem találtam, ha offline navigáció nincs is.Egyenlőre az Active 2 jobban tetszett csak sajnos 2 év után úgy döntött h nem szereti a vizet.
Azt hittem a Sziklás-hegység kicsit sziklásabb...
-
-
MODERÁTOR
Én egy Mi 10T Pro telefonnal használom az órát, de a módosított appal tökéletesen megy az EKG és a vérnyomásmérő is. Egyetlen bajom van, hogy a vérnyomás adatokat a Health appban nem mutatja, csak a Health Monitor alkalmazásban.
Én csinálok valamit rosszul, vagy ez a hekkelt app miatt van?
Everybody lies.
-
PeteePeti
őstag
válasz stvrbll #7727 üzenetére
A gyors panel mögött lévő grafika látszik amire rá húztad, mivel minimálisan átlátszó! Teljesen normális amit látsz!
-
Vitaqo
senior tag
Lassan szivárognak a renderképek az 5-ös szériáról. Nektek hogy tetszik?
-
Oldman2
nagyúr
-
Exelsior
senior tag
válasz Luigi962 #7714 üzenetére
+1 ez nekem is adja. eetleg feketében.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
flawfless
csendes újonc
Ja, még nem rendeltem . Alig 1 hete van meg az óra, így még csak elméletben írtam a bőr szíjról, hogy még egy olyat szeretnék. Az az igazság, hogy én szétnéztem mit lehet kapni magyarországi netes kínálatból, és igazából azt látom, hogy a szokásos aliexpresses szíjakat árulják sokkal drágábban.Szóval nem túl jó a kínálat, így egyelőre a hivatalos Samsung hibrid bőr szíjat néztem ki, ezt majd holnap megnézem a SES üzletben. Kicsit fentartásokkal kezelem, mert láttam, hogy többetek is írta, hogy néhány hét-hónap után elkezdett elválni a bőr réteg a szilikontól. Viszont ezt én hímestojásként kezelném, így vízbe, sportoláshoz tennék fel más szíjat, és csak hétköznapi helyzetekben használnám. Meglátjuk még
Illetve erről a gyártóról nem tudom hallottatok-e, reddit Galaxy Watch aloldalon olvastam róla: [link]
Amerikai a cég, és többek között Watch 4 modellekhez gyárt kimondottan nagyon minőségi bőr, szövet, szilikon szíjakat. Egy nagyon fullos bőr szíj max 45$ + szállításból kijön, de 25$-ért is találtam elég fullosat. Ha érdekel benneteket, hogy hogyan fest az órával a kézen, google képekben találtok elég sok felhasználók által fotózott képeket.Na innen viszont szívesen rendelnék, mert ez tuti minőségi. Így a szállítási költségnek az elosztásával talán lehetne is csinálni egy mobilarenás rendelést. Úgy megérős lenne szerintem, és valami kupont biztosan lehetne találni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz flawfless #7707 üzenetére
Amit linkeltem az kereken 2 hét alatt volt nálam a rendelés feladásától számítva. Az a lényeg, hogy ne az ingyenes szállítással rendelje az ember, mert akkor a posta bugyraiban ücsörög pár hetet + 399/799 vámügynöki szolgáltatás díja is rákerül, amúgy meg a dpd hozza országba érkezést követő 2-3 munkanapon belül.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
flawfless
csendes újonc
-
barack2244
tag
válasz SkyS1gn #7696 üzenetére
Lehet csak átmenetileg elment a most fullos cella a T-nél. Ha megjavult a dolog akkor semmi gond. De sajnos 1-es 2-es térerővel szinte biztos, hogy túlmelegszik az óra. Teljes 4-es térerővel teljesen jó, volt hogy 1 órát is beszéltem róla gond nélkül. 3-as térerő meg határeset, kicsit melegszik de azért bírja.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz flawfless #7700 üzenetére
Nem láttam még ilyet, de ahogy írod is ennek ugyanaz lesz a belső része, mint az alap gyári szíjnak
Ez a tépőzáras amúgy nagyon jó, nálam nyáron csak ez jöhet szóba. Tartós, jól bírja és hamar meg is szárad. itt van "no gap"-os verzió is, picit drágábban: [link]"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Xiaomi Watch S3
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel