Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flawfless

    csendes újonc

    válasz helixP #7711 üzenetére

    Ja, még nem rendeltem :). Alig 1 hete van meg az óra, így még csak elméletben írtam a bőr szíjról, hogy még egy olyat szeretnék. Az az igazság, hogy én szétnéztem mit lehet kapni magyarországi netes kínálatból, és igazából azt látom, hogy a szokásos aliexpresses szíjakat árulják sokkal drágábban.Szóval nem túl jó a kínálat, így egyelőre a hivatalos Samsung hibrid bőr szíjat néztem ki, ezt majd holnap megnézem a SES üzletben. Kicsit fentartásokkal kezelem, mert láttam, hogy többetek is írta, hogy néhány hét-hónap után elkezdett elválni a bőr réteg a szilikontól. Viszont ezt én hímestojásként kezelném, így vízbe, sportoláshoz tennék fel más szíjat, és csak hétköznapi helyzetekben használnám. Meglátjuk még :F

    Illetve erről a gyártóról nem tudom hallottatok-e, reddit Galaxy Watch aloldalon olvastam róla: [link]
    Amerikai a cég, és többek között Watch 4 modellekhez gyárt kimondottan nagyon minőségi bőr, szövet, szilikon szíjakat. Egy nagyon fullos bőr szíj max 45$ + szállításból kijön, de 25$-ért is találtam elég fullosat. Ha érdekel benneteket, hogy hogyan fest az órával a kézen, google képekben találtok elég sok felhasználók által fotózott képeket.

    Na innen viszont szívesen rendelnék, mert ez tuti minőségi. Így a szállítási költségnek az elosztásával talán lehetne is csinálni egy mobilarenás rendelést. Úgy megérős lenne szerintem, és valami kupont biztosan lehetne találni.

Új hozzászólás Aktív témák