- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz lumpy95 #11706 üzenetére
Igen , az akku . Ez sarkalatos kérdés ezeknél . Ahogy nézem semmit nem javukt az üzemidő . Jó jó , sok mindentő függ tudom. 😊 Igazán Én nem nyúzom , szinte csak az értesítések és lépés számláló , ami dominnáns .
Nem tudtam egy videóból sem és képekből sem megállapítan a desing változást , ha van ilyen . Kézbe sajnos még nem fogtam . De muszáj lesz . Úgy tűnik , hogy ez picit " sarkosabb " a kijelzőnél
És a másik feltűnő , hogy ránézve az árakra , csodálkozom , hogy az Activ 2 drágább . Ez mitől lehet ?
Tehát mindenképpen előre lépés volt számodra ?
Tudom a hardweres és szoftweres ugrás az elég nagy , főleg tárelyileg . Az uj platform kiforrot már ? A Tizen egész jó volt .
Hogy ne " szemeteljük be a Topikot , esetkeg privátban írhatnék egykét dolog miatt ? Ha nem zavarlak . 😊
Köszönöm ezt is !
Ahogy értelmezem , Nálad pozitív a tapasztalat . Előte lépés mindenképpen ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális