- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
manchester85 #147 üzenetére
Hozzáteszem, ritka hülyén is nézhet ki, ha valaki egy ekkora cuccal telefonál.
-
valaki654
tag
válasz
manchester85 #162 üzenetére
Igen igazad van, hibáztam. Amúgy én csak a véleményem írtam le, de biztos lesz rá igény(meg már van is), mert pl. van igény a Vertu telefonra is, akinek vastag a tárcája, annak lesz rá igénye. Akinek megfelel ez a tudás és a mérete, annak jó választás lehet, bár az iPad nekem is jobban tetszik, ha már tabletről van szó.
-
valaki654
tag
válasz
manchester85 #160 üzenetére
Nem mondtam, hogy korszerűtlen olvasd el újra rendesen.
Ezt csak te találtad ki. Amúgy nem hiszem, hogy nehéz lenne a felfogásom, de ha te így gondolod legyen.
-
valaki654
tag
válasz
Nagyon jól tudom, hogy tabletről szól a teszt nem kell kioktatni, de ez a készülék nagyon drága és már fentebb is említettem pár dolgot(majdnem 300ezer forint amiből lehetne venni komoly laptopot vagy asztali gépet vagy 2db komoly tudású telefont). Talán 1-2 év múlva már jobb ára lesz...
-
Sanyix
őstag
válasz
mert szerinted a gsm modult mire lehet használni telefonáláson kívül? kaszálásra?
-
Sanyix
őstag
válasz
manchester85 #145 üzenetére
De tudok mondani jobbat, drágábban... a hp-é jobb, most is készül egy dual atomos 1,66 ghz-s az is jobb, és még lehetne sorolni, jópár van ami jobb... De drágább is, ezért pofátlansági verseny ez.
A csöpp almamagos eszeddel látom nehéz felfogni, hogy az hogy valami lehúzás vagy nem nem attól függ van-e jobb vagy olcsóbb-e vagy sem... ez nem relatív... az ipad nem éri meg az árát, egyszerűen nincs benne semmi ami indokolná, mint ahogy a többiben sem.
-
Sanyix
őstag
válasz
manchester85 #142 üzenetére
nem kell ahhoz példa hogy tudjam hogy pofátlan áron adnak valamit...
Tudod a kaki 10 dollárért pofátlan ár, de nem tudok mondani 1 dolláros kakit
Egyszerűen sem a hw sem az sw nem ér ennyit, EGYIKÉ sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest