- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
eduba
aktív tag
Hajlok rá, hogy igazat adjak neked, mert én is megnéztem a linket és a képet is a system infóval, aztán megnéztem a 3G tabomon és ugyan az volt sysinfóban, mint a cikkben a képen. (A processzorra vonatkozó részre gondolok, valami arm7?)
Nem igazán értem, lehet, hogy át vagyunk vágva?
-
Darellus92
aktív tag
Beszéltem velük a Mobile Meetingen és mondták is hogy jövő héttől százezer lesz a Tab náluk. Egyébként a készülékleírásában is szerepel a tipusszám, a P-1000, amit ha ugye a júzer megrendel, meg is kell kapnia. Nem fognak P-1010-t küldeni helyette. Szerintem most magyarországon itt a legolcsóbb.
-
Darellus92
aktív tag
A GsmLine-nál a 3G-s 125.000 HUF, de más áruházak is 120 körül adják már. Azt se felejtsük el, hogy a hazánkban most debütált iPad 2 is lejjebb fogja nyomni a Tab árát. Legalábbis én így gondolom.
Ha a mobilnet megér neked havonta + pár ezer forintot, érdemesebb a 3G-set venni szerintem is.
-
szab.tam
nagyúr
ugyan elmentettem a tab-ról szóló könyvjezők közé, de az általad linkelt teszt nagyon felszínes, érintőleges. inkább egy hangulatjelentésnek nevezném.
igaz, volt benne 1-2 gyakorlatias, (nagyon hozzáértőnek biztos fontos is), + észrevétel, de kb. ennyi. a "nagy teszt" kicsit fellengzős....az okostelefonokról, (meg os-es akármikről, mint ez is), szóló tesztekből számnomra egy szokott nagyon hiányozni, amire szerintem azért sokan kíváncsiak:
a különböző alkalmazások, és azokon belül az állítási lehetőségek elérési útjának, és elérési idejének sebessége alaphelyzetből.konkrét példa: elvőszem akészüléket, és miylen gyosran tudok vele egy fényképet úgy elkészíteni, hogy a fényerőt mauálisan beállítottam. 18x kell akármiket megynomnom másfél perc alatt, vagy 3 gomb, 10mp.
kedvenc példám a se k800i: elhúzom a kamera fedlapot, a joy-al ráhúzom a kívánt fényerőt, és katt. ezt sem tudtam anno a vásárlás előtt, csak már agyakorlatban, pedig nagyon fontos a számomra, hogy pár mp, és egy beálíltott fénykéet tudok csinálni.és az ilyen elérésekből egy gyakorlatias, minél bővebb táblázat kéne a tesztekben. nagyon ritkán szokott erről szó lenni, és zömében csak akkor, amikor nagy gubanc van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Táp ventilátor csere
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robogó, kismotor
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest