Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
-
opeat
csendes tag
Nah ez tenyleg nagyon pazar kinezetu, mondhatni divatosz
...Kezdem gyujteni az energiat a keneshez.
A tegnapi romban mit fixaltak vagy ujjitottak?
Illetve sugd meg legyszives, hogy melyik kernelt kellene hasznalni az ujjat amit az ftp-n megadtal, vagy a p1000-est ami a fejlesztok oldalan vagyon? -
Luissimo
veterán
itt van zip-ként , állítólag az eredeti bootanimation.zip-et kell erre lecserélni a system/media mappában.
maximum nem lesz álló, illetve nem tölti ki a képernyőt, lehet az kisebb is.
kipróbálod ? -
madstunt
addikt
helyenként amilyen bugosak, nem is csoda hogy még nem kies kész dolgok ezek
csak példának okáért a wifi bug esete
viszont a gyári jq1 ami nálam fenn van sokkal stabilabb mint bármelyik gyári froyo rom, semmi értelme froyo-n szopni, nálam napi szintűek voltak az újraindulások meg a merevre fagyások anno még JMA-n is
-
sbalu1
senior tag
-
BéHGT
senior tag
Van a Tnél 20 óra mobilnetem, de a Tab voda-függő.
Ezért is kérdeztem, hogy a turbo sim használható Tabban?! Van valakinek tapasztalata, hogy hogyan működik?Megint reggel fél 8 òta használom a Tabot, video, facebook és itt fórumra. 42%-on áll, tegnap este vettem le a töltőröl.
-
sbalu1
senior tag
Van itt még egy szempont amit figyelembe kell venni és miatta kompromisszumot kötni, mégpedig a mobilitás. Általában a fülesek közűl is a nagyobbak a jobb hangminőségűek, de ha valaki mozgás közben akar zenét hallgatni, akkor a kisebb méretűek a praktikusak. Ha otthon hallgatok zenét fülessel, akkor jöhet a méretes AKG.
-
madstunt
addikt
én a kulcsot is, meg se nyikkant
MOD: Fülestémához: A tab óta a samsung ugyan azt a kiosztást használja mint a szifon meg a bb-k. Ez két dolgot vona maga után 1: bármelyik S2 vagy iPhone kompatibilis füles jó
2: az s1-é és az előtte készült samsung modellekkel kompatibilisek viszont nem működnek, mert a nokia kiosztását használják -
BéHGT
senior tag
Néztem én is azt a "szettet", de nincs így benne a Galaxy Tab felirat, meg sem vettem.
Azért van ennek a készüléknek súlya, muszáj valami jó autós tartót vennem. Galaxy S-nek volt gyári, és után gyártott tartója, de mindkettő dobálta le az üvegről.
Abból nem lehet probléma, ha az S II-n és a Tabon is ugyan az a gmail-es cím van megadva?
Kezdem belakni... Lassan átnézem milyen programokat nem kéne, hogy futtasson... Van valakinek valami ötlete erre? Esetleg program hozzá, amihez nem kell root? -
gaben1117
senior tag
A pára gondolom azért kell, hogy ne szálljon a por? Egyre inkább hajlok rá, hogy én is feltolok egy fóliát. Annyira féltem a kicsi tabot, pedig még tokom sincs hozzá. Ma belepróbáltam egy Bugatti tokba a Media Marktban, hát botrányosan tetszett. Csak 10 ezer hufba fájna, annyi pénz meg a világon nincs.
-
BéHGT
senior tag
Tudom, de láttam pdafanclubon egy gyerek is szépen téglásította a Tabját. (Tuti emlékszel rá, azt hiszem meg is jegyezted, hogy övé Magyarországon az egyetlen amerikai Tab.
) Akkor azért elég közel álltál ahhoz, hogy elküld a ....-ba :-) Mondjuk Ő tényleg nem olvasott utána semminek, óriási baromságokat kérdezett, de olyanra én is képes vagyok.
Hogy miért cseréltem le, erről már volt itt szó. Párom akart mindenképpen 7-es Tabot, én gondolkoztam ugye a Voda smart tabját, és a Samsungén, persze Samsungra esett a választás. Főleg, hogy jó áron volt, és kb 200 ft-al volt drágább, mint a Voda Tabja... Övé már múlthéten megjött, és nagyon megtetszett, hogy ilyen pici, pont ekkora méret kell nekem, nem tudom miért nem néztem meg a 10.1-es vásárlása előtt. Autóban navigációra is sokkal jobb, és nekem a sebessége is bejön, persze nem ellenkeznék ha 1GB RAM lenne benne.Úgyhogy megtetszett, megrendeltem én is, és ma érte mentem, megjegyzem, sokkal jobban vártam, mint a 10.1-et... Pedig ha lehet azt mondani, elég nagy visszalépés ahhoz képest. Úgyhogy most baráti körömben szerintem eladom a 10.1-et, de lehet megtartom. Csak nem akarom, hogy a szekrényen porosodjon, azért felesleges lenne megtartani, még átgondolom.
-
BéHGT
senior tag
Nekem mondod? Galaxy S-el és a Galaxy Ace-el frissítettem még pár hónapja Gingerbread-re, és mind a két telefon olyat csinált, hogy zsebből kivéve nem tért magához. Ilyenkor akku ki, majd be, bekapcs, és működött, amíg el nem ment így aludni... Szervizbe csak frissítették, és jó lett, úgyhogy tuti az itthoni frissítéssel volt a gond, pedig hibát nem írt, mindent rendben talált.
De a frissítés tényleg jöhetne gyorsabban, én azt hiszem ecklair-ről froyora váltás közben vártam több mint fél évet, mire dobott valamit a Kies... Romolásba nem fogok bele, mert tudom, hogy csak elrontanám... Majd keresek valakit, aki előttem felteszi azt a romot ami stabil, működik vele minden, és akkor jó lesz. -
BéHGT
senior tag
Miért hagyják 1000-en, ha 1400-et is visz? Persze lehet, hogy ha nem csak pár teszt lett volna, akkor melegedett volna, bár nem biztos.
Amúgy ha visszaveszed, van valami jelentősége? Annyira nagyon gondolom nem kell kímélni, hisz a gyári 1 gigát hozza simán...
Kocsimmal is ez volt, mondtam, hagytak ebbe eleget még, rátettük a chiptuningot a turbót ki is nyírta, pont párizs közepén, örültem. -
ArchElf
addikt
Az elején azt írja, hogy P1000-es driverből lett áthegesztve i9000-re. Kábere meg annyit, hogy csak power-t kell belevarázsolni (mondjuk egy self-powered hub), az adat megy:
+5V ----\
>---- USB-A(fem)
SGT 30 pin ----/toldy: Működik, csak megfelelő kernel (és plusz tápellátás) kell hozzá.
AE
-
BéHGT
senior tag
Na igen, én a roothoz nem értek, vagyis azt még meg tudnám csinálni, de egy főzött romot feltenni már biztos, hogy nem, és nem is fognék bele... Csak tényleg mindenem Samsung, eléggé megvagyok velük elégedve, ezért gondolom, hogy nem csalódnék akkorát... Neten biztos találnék olyat, aki feltesz egy olyan romot, ami újabb/frissebb/stabilabb.
Vodafone smart tab pedig újraindul folyamatosan, nem igazán szereti a HC-t, állítólag a "sok problémát" majd az ICS megoldja, ami március körül jön ki hivatalosan. Valamint írják azt is, hogy azért érezhető, hogy miért annyi az ára amennyi, mert az illeszkedések nem olyan faszák.
Valószínű inkább a Samsung mellett döntök, még ha meg is bánom... (De szerintem nem fogom.)Másik... Egyáltalán milyen használható ROM van hozzá? Mintha úgy olvastam volna, hogy a főzött HC-ből sem minden szuperál még rajta... ICS-ről meg ugye még ne is beszéljünk...
-
BéHGT
senior tag
Hát, pont az ára miatt kell elsősorban, másodsorban meg azért, mert inkább Samsungot veszek... Mivel úgyis kell hozzá net, vodánál tudnám 2 és hűséggel (Tablet Mobilnet 7-el), egyszeri 7800ft-al elhozni..
Másik ami még 7"-es, és kicsit erősebbnek mondható, az a Voda smart tab 7 lenne, 2 Ft-al olcsóbban jönne ki. De Samsunghoz hús a szívem... -
sgery
őstag
Sajnos nincs időm nyitvatartási idő alatt bemenni a szervizbe ami budaörsön van, ezért is jó dolog a futár.
Majd következő télen újból beküldöm, most már nincs kedvem hozzá. Talán addig lesznek új munkások, akik meg tudják nézni miután javítják... Addig kicsit hőbörgök nekik, hátha kapok valamit -
Luissimo
veterán
Nekem a blututival is van bizonyos bibim, mert ha csatlakoztatok egy fülest hozzá, azt egy időután elfelejti a listában , ugytesz mintha nemlenne hozzá semmi csatlakozva, de a füles egyébként meg csatlakoztatva van (általában)
Ilyenkor ha rákerestetek a fülesre, akkor nem is találja meg.
csak egy (vagy több) blututi ujra ki és bekapcs után.szóval, kicsitkét véres a torka ennek a JQ8-nak.
Arra nincs peccs ?? -
madstunt
addikt
Köszönöm a segítséget
akkor viszont meg működnie kellett volna elvileg a jme cf-root kernelnek ha a build alapján az volt, és csak a modem JMA 0.o, na mindegy. ebből a hétvégén overcome vagy jq1 lesz ígyis - úgyis, mert kezd idegesíteni pár bug a mostani romomban. Meg valamiért szeret fagyni legalább napi 1szer, pedig enyhe telünk van -
madstunt
addikt
fura mert a BUILDnél JME-t írt, Az 'Alapsáv verziója" résznél meg JMA. Ezért próbáltam a JME kernelt. Viszont most reflash óta mindkettő JMA.
Annyit kérdeznék tőletek akik overcome romokat romokat toltok, hogy a samsung által eredetileg testreszabott alkalmazásokból(pl dialer, naptár), meg amelyek alapból fennvannak de nem samsung által készítettek(pl thinkfree office) mennyi található ?
Ez az egyetlen ami miatt vacilálok az egyedi romon, mert a vanilla android eléggé hátrányban van használhatóságilag a samsungos névjegyzéktől imho ekkora méreten példának okáért -
EmThor
addikt
Na, most úgy néz ki a barátom T-mobilos tabja, hogy 2.3.3 JQ1 felment. Wifi van. Telefon működik. Viszon az adatkapcsolat nem. Újra lett már indítva.
Wifi/hálózati kapcsolatoknál bepipáljuk a Mobilhálózatok/csomagkapcsolat és semmi :|
Ez mitől lehet? Flash-eljünk fel még valami modem-csoda-file-t?szerk: nincs hozzaferesi pont megadva most beallitjuk
-
PaFec
aktív tag
Èn overcome 4-re tettem, de semmi hibàt nem tapasztaltam a wifivel. Ma egèsz dèlutàn wifin keresztül hallgattam a gyerekkel Halàsz Juditot, ès egyszer sem szakadt meg a lejàtszàs, ellenben velem, èn kicsit bekèszültem. :-)
ebben tudnàl segiteni? köszi. -
gaben1117
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest