- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nettyke81
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, talán valaki találkozott hasonló problémával, elindítom a zenelejátszót, fülhallgatóval hallgatom (saját listával), és bizonytalan idő után (be van állítva a végtelen lejátszás) van hogy 1 , van hogy 3 szám van hogy akármennyi után leáll
Akkor előszedem rajta semmi hogy baja volna, ezt meg csinálja kétszer háromszor újra indítom és megy egész délután
kb nem értem
aztán másnap kezdődik ugyanez ötször leáll aztán megyTettem rá másik lejátszót (übermusic) és csodák csodájára azzal is ugyanezt csinálja
kikattintottam a task killerből amit azóta mérgemben már le is töröltem egyszerűen nem értem mitől van csak nagyon idegesítő lehet több órás mixeket kellene hallgatnom
nem állna le három perc után Ja és gyári rom telenoros 4.0.4. és rootolva sincs várom a gyári JB-t
Valakinek valami ötlet esetleg?
Előre is köszi: Anett
-
nettyke81
csendes tag
válasz
FragMaster #6080 üzenetére
Hát én még nem próbáltam, de elvileg egy s3-on leteszteltet vettem... na most ez majd az első alkalomnál kiderül
De a mai nap folyamán annyit olvastam a zselé babról hogy lehet megvárom a hivatalos frissítést.legalábbis ha nem húzzák el nagyon
Viszont vettem a jiggel együtt OTG kábelt is és az tökéletesen müxik. ezért remélem h a jiggel sem vertek át Viszont azt én is hallottam hogy a hdmi átalakító nem jó hozzá csak az eredeti mert átalakították a csati kiosztást. Meg tudom nézni valahogy hogy jó-e, úgy ha nem akarok még romolni meg semmi már nem emlékszem h download modból ki lehet-e lépni,eddig (másik telón) csak akkor kapcs. be ha raktam is rá romot
Bocsi tovább olvastam akkor már megvan a válasz.... De a Triangle away-el lehet nullázni nem? -
nettyke81
csendes tag
Sziasztok! Lassan 2 hete van ilyen telcsim, és azóta raktam is rá ezt azt, és gyanúsan kevés a memória, max 120-135 ha sűrűn nyomogatom a task killert. Rootolva még nincs de már szereztem hozzá jiget is baj esetére. Olyan kérdésem lenne hogy estleg aki custom romot használ, nem adna pár ötletet melyiket érdemes feltenni? persze ami azért jól használható előző telókon ciánt használtam és azért az lényegesen jobb, gyorsabb, testre szabhatóbb volt mint a gyári, ráadásul némi tweaks+script és a memória se fogyott el sosem
(hozzá tenném negyed ennyiből). Szóval megköszönném ha mondanátok egy két romot+kernelt ami jól használható. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külpolitika
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest