- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
havri1
félisten
válasz
Smile8822 #80993 üzenetére
Persze, de azért tisztázzunk valamit:
- Veszel használtan gyári függetlent, gyári (2év) garanciával. Tönkeremegy, neten kérsz helyszíni javítást. Kijön ember, 20 perc alatt megoldja a cserét háznál. Örülsz
- Veszel GSM boltban bolti (1év) garival telefont. Beszarik, neked kell bevinned, és kétséges a kimenetele a dolognak. Ha pl megszűnik a cég jogutód nélkül, kopogtathatsz az ajtón.
-
havri1
félisten
válasz
a.t.t.i. #80937 üzenetére
SoftLocker FREE
+ én még performance-ra rakom a grovenort, ill egy két okosság a kernel beállításokban.
Jobban merül, no de ez van. Passat is benyeli a 10 lityit ha állandóan kenem neki..(#80938) patow : Köszi, az királyság. Várom, egyelőre semmi. OTA vagy akasztófával jött le? (KIES)
-
havri1
félisten
A CSC-t hol lehet meglesni?
Bootloaderben nem?
Nekem nem írja..vagy recoveryben? -
havri1
félisten
Hali!
Slimkat-en nem tudja valaki, hogy az értesítési ledet hogyan lehetne teljesen testre szabni?
Alapértelmezett színt átállítottam már kékre, de pl töltés nem piros mint a samsungnál, hanem sárga..stb.. -
-
havri1
félisten
Azt hol lehet beállítani, hogy hívás végén, ill ha elveszem a fulemtol a telefont, egyből adjon aktív kijelzőt, ne csak 2-3 mp múlva?
Mert ez nem Deep sleep probléma.Stock 4.3
-
havri1
félisten
I9300XXUGNA5 valaki?
-
havri1
félisten
válasz
nyikus #79462 üzenetére
Bocs, nem voltam közben.
Hiába szólsz nekik, nem fognak tudni mit csinálni ezzel sajnos.
De ha tényleg be szeretnéd jelenteni, akkor a MySamsung-on regisztrálod a terméket, majd a háznál javítást igényled.
Ingyenes. Ha mákod van, alaplapot cserél, lesz egy zsír új belsőd, új chippekkel, lehet gyorsabb is lesz.
Ha nincs, nem fog csinálni semmit, egy HR-t vagy max felrak egy szerviz romot, és aloha.
Ingyenes, ha van rendes garanciád természetesen -
havri1
félisten
Hú, ezzel a slimkat-el van áb baj nem kevés..
Fagy akkorákat, hogy az nem kifejezés. -
havri1
félisten
Felraktam a slimkat-et, egyelőre nem tudok rá hálózatot varázsolni. Se a régi efs-t nem eszi meg, se az újat..
Valaki tette már fel? Volt hálózat?Szerk.: Helyreállt, efs1 kell neki
-
havri1
félisten
válasz
kovicska #78852 üzenetére
Elvileg nem kell adni semmit.
Alap esetben fodarab cserénél jár a gyári ajándék 2db fólia.
Ha beleirod a jelentobe, hogy gyenge az akkumulátor kapacitása, és a lakk megrepedt a hátlapon, akkor gratisz ezeket is cserélik.
Persze, ha nem öregebb a telefon mint 1 év.Ettől függetlenül ha úgy érzed, szükséges, akkor utána... Előtte kávéval és uditovel kinald meg :-D
-
havri1
félisten
Slimrom vonz, de az istenért nem tudtam felrakni efs2 után. Van efs1 mentésem, de akármit csinálok, nincs hálózat.
Valaki szenvedett már vele? -
havri1
félisten
Melyik gyári rom most a best?
-
havri1
félisten
válasz
purcigeorge #78462 üzenetére
Valószínű az IMEI ment el, mert szarul lett meghegesztve
-
havri1
félisten
Tenném fel a mostani MIUI-t, olvastam itt, hogy a benne lévő kernel bugos. Mit tennétek helyére?
boeffla-kernel-4.1.CWM jó lehet alá..? -
havri1
félisten
SoftLocker FREE a pontos neve ennek a programnak.
Nem kell hozzá elvileg root sem.
Mindenkinél másképp merül jobban, mert ez a program csak a deep slpeepet hanyagolja, helyette 200mhzen fognak pörögni a magok, illetve 1 ha jól tudom..
Annál az embernél, akinél egész nap pörög a telefon, hívások, email stb, nem nagyon veszi észre, hisz keveset lenne amúgy is deep slpeepen.
Aki sokat altatja, annál nyilván jobban merül majd..
Én 10-15% köré tenném az én felhasználási módomnak megfelelően a jobban merülést. Nekem ennyit megér. -
-
havri1
félisten
válasz
Beep78 #78326 üzenetére
Bocsánat
com.google.android.googlequicksearchbox-3.2.16.1006154.arm.apk
(#78327) eengir: MAximálisan egyetértek, task killer akksigyilkos, és lassítja a készüléket pont emiatt..mindent bezár, elindul, bezár, elindul..
-
havri1
félisten
válasz
Beep78 #78323 üzenetére
Nekem nem kellett, illetve fel sem bírtam telepíteni, hiba volt.
De tessék, hátha neked kell :com.google.android.googlequicksearchbox-3.2.16.1006154.arm.apk
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
eengir #78317 üzenetére
Ezt is kiveséztük már.
Kitörölheti az ember az android memóriakezelésével a tudod mit, ha böngészés után újraindul a launcher, vagy bezárja a böngészőt nyitott banknál, mert megnézed az smst - adott esetben már ez is hangouts - a banki belépőkód miatt. Mert az android okos, és bezárja, ha nincs elég memória.
Nagyon nem mind2, hogy 500mb szabad ramról indul az ember, vagy 120mb-ról.
Persze ha nálad, nálatok nem így van, akkor user error.Tegyél egymás mellé egy S2 -t és egy S3 -at.
1gb - 1gb, mégis sokkal jobban bánik az S2 a memóriával.Sajnos azt kell mondjam, hogy pont ugyan ott tartok az S3-al, mint 2 éve a Nexus S-el. Addig jó, ameddig nem fogy el a memória. Abban 512mb volt..
Elkezdi bezárogatni a programokat, és persze azokat, amiket rendszeresen használnék. Tárcsázó, launcher, böngésző -
havri1
félisten
Nem működik sajnos.
Áttetszőnek van beállítva, de a launcher alatt nekem továbbra is fekete
(Amúg yműkdöik a v25 xposeddel). -
havri1
félisten
Na, sikerült
Restart kellett neki, és máris indult. Gyors, csak az áttetsző stausbar ugrott
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest