Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swen017
csendes tag
Igen, az én nevemre lett kötve az előfizetés, és a készülék is a nevemen van. Anno valamit beregisztráltam, asszem az a GPS es "nyomkövetés" es valamihez szólt, ha esetleg ellopják vagy elvesztem. Kösz a gyors választ. De gondolom alaplapot nem fog háznál cserélni benne. Bár kitudja . Akkor várjuk a hétfőt és meglátjuk mi lesz.
-
Poca141
csendes tag
-
apaszka
veterán
Ja .ha lerakom a telefont ,szerintem az enyém is bír sokat!
De használat közben nem megy el 3 napot tuti!
1 óra kijelző? Az semmi!2 óra alatt semmit nem evett!
Vagy réggeben gyári ROM al.kis használat alattmgTerminator
Nem tudom mi az a melegedés? Kellene ?
De lehet dicsérni az S4 et persze,viszont nemsokára megy szőrén szőr csere rá! Több gond van vele,mint az S3 al,az tuti!
Én már lemondtam az S4 ről! Kivárok! Az S3 nagyon jó telefon még ma is,és vissza állítható gyári állapotra!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Én sem fogom a gyári 4.3 at felrakni elsők között . Majd a CM verzát belőle!De biztos igazad van,már miért ne lenne!
Én csak bele olvastam az S4 topikba,és azt olvasom,hogy az anyaghasználat is gyengébb lett,meg sok minden!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
És a cm-be is lesz védelem? Én azt szeretem, és említettem custom-ként.
Amúgy ha jól tudom az unión belül nem legális ilyen dolog egy készülékbe helyezése. Jó, hogy nem már önmegsemmisítőt raknak bele. Ki vesz majd ilyen telefont? Persze vannak kik soha nem nyúlnak a telefonhoz, de a nagyrésze a tulajoknak szereti tuningolni.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dobobazsy
őstag
ennek nagyon nem örülök. nem is azért, mert ROM-olni akarok ezerrel, de a root azért szükséges számomra.
a 4.1.2-es samu ROM-al sem volt bajom, csak az újdonság hiánya miatt váltottam CM-re, meg amíg megjön a frissítés hivatalosan. de ezek szerint lehet maradok a ROMolásnál inkábbmás: a TWRP EFS mentése megbízható? csak azért kértdezem, mert kelzsoca progijával valami 20 megás fájl keletkezik, míg a TWRP csak 4-5 megás mentést csinál, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest