- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos nem megy Kiesel a frissítés azt írja hogy nem támogatja a készülék a frissítést. Odinnal szeretném megcsinálni, de előtte szeretném lementeni az EFS mappát, ahhoz meg rootolnom kéne. Most jelenleg I9100XXLPQ rom van rajta, tudnátok ehhez linkelni egy CF-rootot?
Sajnos az EFS professional progival nem ment.Köszi.
-
mogyesz
aktív tag
USB JIG már ICS alatt sem jó csak download módhoz, JB alatt meg pláne...
ICS alatt fel kell tenniegy old bootloadert. JB alatt nem tudom jó e így...#2150:
Mindenek előtt mentsd ki a névjegyeket sd kártyára, meg a google fiókot nézzétek meg, hogy tudjátok milyennel volt használva... - Google címtár?
stb...amiket használt programokat írjátok fel egy papírra, - appmonster?
smsek is elszállnak, - sms backup gmailbe?
csengőhangokat szintén fel érdemes írni... :-) -
razorka777
veterán
Köszi a segítséget és a türelmet.
Még egy utolsó kérdés:
Még nem futtattuk le a triangle away-t,csak elindítottam és írta,hogy óvatosan a művelettel,mert könnyen téglázhatom a telót.
Van erre esély,vagy nyugodtan elindíthatjuk,nem lesz gond?
Ha enyém lenne a telefon nem izgulnék,de így.......
Még egyszer köszönöm. -
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Én tegnap kiléptem az Internet alkalmazásból home gombbal, 15 percig mást csináltam, állítgattam a dolgokat, fagyasztgattam plusz alkalmazásokat, aztán visszaléptem az Internet ikonjával és rögtön (betöltve) a Mobilaréna fogadott, ahogy hagytam.
wdx: Na kíváncsi vagyok.
Fagyasztottam a sec.phone-t, mert rohadt sokat ébren tartotta a telót, még nincs baja.
Van még egy pár alkalmazás, de nem merem őket leállítani -
Burt1793
veterán
A mai nem lesz fényes, bár GPSeztem 2 órát és egész nap ment a wifi...
13%-on van most!
De lehet, hogy jobban merül, kétszer raktam fel a fixet sajnos. De amúgy se szeretek mentést sokáig használni.
A facebook nagyon lemeríti, nem léptem ki az appból... 6 órát volt aktívan bekapcsolva. A kernel is elég sokat fogyaszt
1 óra 28 percet tartotta ébren a kernel a telót, 33 percet használta előtérben a processzort. Persze nem tudom, hogy konkrétan mi, mert minden szart felsorol, szerencsére hülyén rövidítve, így esélyem sincs megfejteni!
1 óra 14 perc eddig a wakelock (audioout 1 óra 12 perc), bár zenét hallgattam fülessel bő egy órát, ezt a médiaszerver számlájára szokta írni, de most nem tette. Nem is értem. Nem tudom, hogy mit csinál a fix, lehet, hogy csak más számlájára írja a merülést!
Igazából most egy 4.2-es stabil és profi alap holo launcheres android kéne. Vagy lehet, hogy felrakom az apolo kernelt.
Mindenesetre elég szépen lemerült ma.szerk.: nekem a böngészővel nincs bajom, most az alapot használom.
-
Burt1793
veterán
Igen, amióta nem játszottam (1 órája), ugyanúgy 3 perc 12 másodperc (furcsa, mert ennél többet játszottam, kb 10 percet).
Mindegy, akkor fölösleges volt a fix, de amúgy se merült gyorsan, most se merül gyorsabban.
Bár lehet, hogy kevésbé, majd estére kiderül.
Van egy Wave1-em, megcsináltam, meghalt. Odaadták. Abba is raktam egy simet, ha elcseszek valamit azesskettőn, lesz másik okostelóm! -
-
Burt1793
veterán
Megpróbáltam, már háromszor is és sajnos mennem kell. Majd este visszarakom a 4.8as telepítővel újra az egészet és utána a fixet. A szar toggle eltüntette a sima tálcát, de még működött a rendszer, csak leállt pár app és nem volt tálca, újraindítottam, csináltam egy nagy wipe-ot majd újra restore-t és 10 percig a neatrom körözött nekem.
Vagy több idő kell neki?jah és persze, amikor újraraktam visszarakom a mentést, ha már csináltam.
Tegnap beállítottam minden fiókot, emaileket, progikat, launchert, ma nem lesz hozzá kedvem. -
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Áhh, nem, jó az alap, már megszoktam az elcsúsztatást, plusz ezzel a kernellel nem is akad meg soha.
Visszarakom a mentést, majd csak a fixet flashelem fel. A fix tényleg bevált. Nem írja fogyasztónak a mediascan-t, de majd megnézem az üzemidőt a nap végén. Most újra feltöltöm.Restore előtt kell wipeolni egyébként? (nem tettem meg..., na mind1)
(#2043) obalix: Azért nincs screenshot, mert rondább mint az alap!
-
Burt1793
veterán
B*szhatom... már megint
Toltam egy full wipeot az apolo cwm-jével, persze nem mentettem, gondoltam úgyse raknám vissza (természetesen most először nem mentettem...)
Az install menüpontnál nem lát semmit... hiába rakok a külső sd-re zipet, azt sem.
Ma már nem lesz rá időm, holnap odinozhatok és imádkozhatok, hogy nem megy el megint a térerő (bár most már tudom, hogy hogyan kell megcsinálni)
Még próbálkozom egy régi menéssel, ami a gépen volt, most másolom külső sd-re, a belsőt kikapcsolva nem látja a gép. A recovery írja, hogy nincs semmi rom, ne indítsam újra... ja kösziEz a kernel nem hiszem, hogy jó, mert ez már LSW rom.
Ha nem megy a recovery, hnap odinnal felrakok egy philz kernelt és megpróbálok úgy cwmezni. majd délután.
-
Burt1793
veterán
Nekem is állat!
Bár nem tudom, hogy a raw és sio között mi a különbség, illetve, hogy a performance hogy állítja az órajelet. Nekem 2 nap 6 óra készenlét után 4 óra kijelzővel merült le...
úgy, hogy gps, wifi 3G is volt rendesen. Persze sioval és zzmove-val.
Kéne nekem egy leírás, hogy melyik governor és sch. hogyan szabályozza a hardvert.
Neatrom 4.8 - holnapi napra!
-
Burt1793
veterán
Helló, a fejlesztő a regulart ajánlja, meg azt is, hogy utána a google playből töltsd le az apolo configuratort, majd nyisd meg és a schedulert állítsd sio-ra, a governort meg zzmove-ra.
Egészen bámulatos a mai aksiidőm, ezzel a beállítással, annak ellenére, hogy gyorsabb a telefon.
Egyedül a tálca lehúzásakor akad meg néha a gyorsgombok elsiklása...
Nekem tegnap napközben még a philz volt fent, de elegem lett belőle, mert délutánra lemerült...
Bár azt mondják, hogy minden telefonon máshogy teljesítenek a különböző kernelek .
Ez most jónak tűnik, végigolvastam a kommenteket, sokan használják így ezt a kernelt.Este szedtem.le a töltőről, 13 óra készenléttel, majdnem 2 óra kijelzővel, sok wifisynckel most 70%on áll. Tetszik! :-)
Most is mobillal írok, netezés közben szinte nem is merül. :-) -
attila666
tag
A telefonáláskor talán nem szakadozott, de többször csinálta, hogy nem csergett ki, csak 1 óra múlva jött az SMS, hogy nem fogadott hívás. Most feltettem CM10.1-et, meglátjuk ezzel. CM10.1 is jól jelzi a szignált, kérdés, hogy ki-e csörög majd.
Esetleg valami okosság, hogy hogyan varázsolhatok bentre szignált? Ha kinyitom az ablakot vagy kimegyek akkor lehet telefonálni.
-
gcsikos
tag
Köszi a biztatást még 1x, minden ok. Ez nálam elég nagy szó.
A Galéria kezelhető, most finomítok pár beállításon, pl. a G+ (Picasa) album képeit ne töltse vissza, igaz kis méretben, de nem kell, amikor van app rá (picfolio) A Sygic az egyetlen jó navi progi, amit az iGO (ügyesben beszerezhető) helyett vettem, igaz a TomTom is csipkedte magát és pár hónapja jött Androidra is. De gondolom ez nem újdonság számodra. Mindkettő tudom újra használni és fotósként nagyon tetszik, hogy jobb a fgép, mint amilyen az ICS-sel volt. -
gcsikos
tag
Köszi.
Ok, gondoltam rá, van is egy sharemyapps programom, amivel a dropboxba és a gmail postámba küldöm az alkalmazásaim nevét és utána könnyen vissza lehet hozni őket a play-ből. De továbbra is kérdem:
1.A képek írásvédettsége is megszűnik akkor vagy valahol ki lehet kapcsolni?
2. A JB után a nem férek az SD kártyához, hogy a hivatalos Sygic-et tudjam használni. Ez mi? Szintén JB miatt keletkező hiba? -
Burt1793
veterán
Ilyenkor érzem azt, hogy a Touchwizes android nem tudja felvenni egy ájfonnal a versenyt, néha beakad, nem zavaró, de ezzel a rommal teljesen más minden, rányomok a böngészőre és megnyílik, azonnal. Tudom, hogy a neatrommal is gyors az egész, de ezt látva nem is annyira!
Hát, akkor nem hiszem, hogy ki fogom próbálni az MHL kábeles összekötést, bocs.
-
Burt1793
veterán
Nekem is.
I9100XXMS2 egészen pontosan.
Ugyanaz a Neatrom van fent nekem is, mint neked.Más: Van egy nagyon idegesítő dolog.
Az egyik email fiókomban a már olvasott emailek néha-néha olvasatlanná válnak és értesít a telefon, mintha új emailt kaptam volna.
T-online-os a fiók, POP3-asnak van beállítva. Minden androiddal ilyen, mi a megoldás? -
Burt1793
veterán
Mindig letesztelem, tegnap frissült az opera, olyan lassú lett, hogy megijedtem, hogy kevés a letöltési sebesség, ami ugye papíron 21 Mbps.
Van egy pár eredményem, mind hasonló, ez most nem is a legjobb, feltöltésben néha ír 8-9-et isBár elvileg az is csak 7...
Parancsolj itt egy kép is, ha nem hinnél nekem!
[link]Más: Ezzel a LUX nevű programmal optimalizáltam a fényerőt, most is simán látszódik minden, jól olvasható a kijelző, viszont az üzemidő nagyot javult, gondoltam persze, most volt időm beállítgatni a szenzort.
2 óra 3 perc kijelzővel és folyamatos wifivel 73%-on áll(#1893) Flyme: Én bízok magamban és a telefonban is, nem ejtem le soha kb, ha meg le is esik, bírja, ezért jó a műanyag. Van 3-4 kis repedés a kereten, de nem zavaróak.
-
Burt1793
veterán
Nem tudom, hogy mi a probléma, a média alkalmazás már nem fut, nincs wakelock illetve audiout, de az android rendszer mindig nagyon elöl van a merülési listán. Meg tudnád nézni nekem, hogy egy átlagos használat után hány százalékban merítette az android rendszer a telefonodat? köszi
Illetve ami fontosabb, hogy hány percig tartotta ébren a telefont.
Nekem ma ez is lecsökkent, eddig a 14 és fél órás üzemidő alatt 4 perc 28 másodpercet tartotta ébren.
1 óra 15 perc kijelzővel, 5 óra folyamatos zenehallgatással, kis HSDA-val, most 71%-on áll. Ez így nekem oké, ez egy átlagos nap nálam, végre hosszú idő után sikerült visszatérni a normális kerékvágásba. (Bár ez a zenehallgatás több volt az átlagnál, de sok jó zenét szereztem...)
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Na ezzel megtudjuk, hogy mennyivel jobb a 2000es aksival, én is mértem már ilyeneket, ilyenkor 90-89%-on szokott állni a mutató.
Csinálhatnál egy olyat, hogy egy sima HD filmet max fényerőn a gyári lejátszóval hang nélkül repülőüzemmódban lejátszol és megírod, hogy 100ról mennyire merül le egy óra alatt.
Nekem 93-94%-ra merült le így egy óra alatt. -
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Nekem a hox 40 perc kijelző használt után 65% körül van
Igaz 3gn netezek,de ez akkor is kevés. Kijelző fényereje le van több mint felére véve ,és energia takarékos módba is van. Ha kicsit játszom,meg zenét is halgatok éppen hogy kibirja reggel 5től 3 óráig. És ez idegesít. Mindent kapcsolgatni kell ki ,kijelzőből fényen alig látok stb. Nem vagyok hozzá szokva ehez. Minden automatán stb. Előző alcatelem röhögve kibirta a 2munka napot ,de ha oda csontoltam neki akkor is simán az egy napot. Ez meg van hogy óránként 5-%ot is merül. Mondják hogy user error de ugyan azokat használom mint alcatlen. Meg ha már nyitotg bl egy miuit tuti megnéznék. -
Sanyi.mTs
addikt
az érdekes, mert nekem repülő módban 2-4%-ot szokott esni 8óra alatt, anélkül 4-8% között.
én hétvégén szinte alig használom, így akár ki is bírja a péntek délutáni feltöltés hétfő reggelig. (ilyenkor alig telefonálok és nem is nyomkodom, de 3G bekapcsolva, este pedig repülő mód)
-
Burt1793
veterán
Öhm, én amikor felraktam 100ról 80%-ra merült fél óra alatt, úgy, hogy folyamatosan használtam. A média merítette 50%-ban, a kijelző 20%-ban, szóval ment a scan, de utána leállt, és már alig merül, felraktam újra 100-ra és boldogság van. Ez minden rom felrakása után ilyen (én ezt tapasztaltam).
A nettel kapcsolatban nem vettem észre sok különbséget, mindent rögtön betölt, 21-22Mbps a letölési sebesség speedtesttel mérve...
-
Burt1793
veterán
Most használom, mindenképpen gyorsabb és talán kevésbé is merül, de biztos nem jobban.
Elaludtam és nem kapcsoltam ki a wifit, 10 óra 7%-ot merült folyamatos wifin, ez elég jó adat.Minden rögtön nyílik, nem állítja le rögtön a programokat, tetszik. Wipe nélkül flasheltem rá ráadásul
-
Burt1793
veterán
Egész jó, szép egységes a felület, bár nekem nagyon nem tetszenek azok az ikonok. A beállítások, galéria tetszik, de mintha lassabb lenne, persze nem tudom, hogy a felvétel mennyire lassítja.
Az aksimerülés az mi volt? 25 perc alatt 81%-ra? Ugye nem 100ról?!
A legdurvább 3G-s játékkal se tudom ennyire lemeríteniTetszik ez a Wannamlite 14.4-es rom.
-
Burt1793
veterán
Én nem vagyok kicsit, a kezeim nekem is megfelelőek!
A zongorán 1 oktáv plusz terc simán meg van, a kvárt határeset. Szóval a note-okat lehet, hogy nekem fejlesztik, de az s3 se volt kényelmes. Ezen jól tudok zongorázni, egy telefont egy kézzel szeretek kezelni.
Persze lehet, hogy majd muszáj lesz nagyobbat vennem vagy iphone-t, ki tudja, ez még marad pár generációnyit!
-
Burt1793
veterán
Igen, nekem is hasonlóak a tapasztalataim, minden családban élő hölgynek gombos Nokiát ajánlok, illetve veszek, azok még jól bírják.
Én azért még az S3 minit merem ajánlani, "csak" 4 colos a kijelzője és JB van rajta, ráadásul nem is olyan drága. Szerintem egy nőnek ez a maximum, nekik úgysem tűnik fel az akadozás. A levetett mobiljaimat mindig odaadom valakinek (egy ideig használtam egy Samsung Galaxy W-t, karcmentes átadtam egy nőnek és hát khm, az más tészta, hogy amíg nálam volt szinte olyan gyors volt mint az S2, ha egy folyamat ment egyszerre, akkor ugyanolyan brutál gyors volt, de most, megnéztem mi van a telóval és olyan lassú volt, olyan halott, mintha nem is ugyanaz lett volna!
Én tok nélkül hordom zsebben, egy karc sincs rajta az én hibámból, egyszer valaki leejtette, így van most egy repedés a kereten. A kijelző karcmentes másfél év után is, ez persze nem csak az én érdemem (jó a mobil)
Lényeg a lényeg, ha jó, strapabíróbb, gyors, modern női mobilt akarsz, az S3 mindenképpen jó választás szerintem.
-
Burt1793
veterán
Bocs, olvastam pár helyen, hogy ma jön ki, bár én ezzel a JB-vel is meg vagyok elégedve, minden téren jól teljesít, tegnapról mára még a készenléti időt is meg tudtam nézni:
[link1] [link2]. (azt nem tudom, hogy miért ébredt fel egy időre az éjszaka közepén...)
10 és fél óra alatt 2% nem rossz!Ráadásul reggel elkezdtem használni, wifivel és elég sokára ment csak le 97%-ra.
Folyamatos wifi szinkronizálással is alig merül, ez az ICS-ről nem volt elmondható.
(Hiába állítom be a 2D gyorsításra kényszerítést, ugyanolyan a FB, de mindegy, így is oké)
-
Burt1793
veterán
Az rendbe van, de ne a böngészőt zárja már be, amíg FB-ozom egy kicsit...
Egyébként erre a böngésző bezárásra az s3-nál panaszkodtak, sose értettem, hogy miért, mert 4.0.3-mail 15 nagy oldalt (index, totacar stb...) megnyitottam egymás mellett, ide oda lépegettem, egyiket sem töltötte újra, majd beléptem az e-mailekhez illetve a jegyzettömbbe, ezzel egy online bankolást imitálva és akkor is bent volt még a netbankban, nem töltötte újra... ez ezt nem tudja, így most már értem az s3-mal panaszkodókat is.
Mi értelme van így az 1 giga ramnak, ha 600at használ maximum átlag felhasználáskor, mert bezár mindent?Másik: Nem tudom, hogy mit kapcsoltál be a fejlesztői beállításokban, kipróbáltam mindent, de a FB ugyanolyan volt, hosszú görgetésnél, persze mikor már be volt töltve, néha megröccen, egyáltalán nem csúnyán, csak egy "képkockát" látsz egy tizedmásodpercig...
Kérdés: Mi ez a beállítás név szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest