- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riuko
senior tag
válasz
randras_83 #1872 üzenetére
Auchanban vettem 4.0.3-al,(elnéztem,nem 404
) amióta megvettem, (csütörtökön) nekem még nem fagyott a wifi.
-
Burt1793
veterán
válasz
randras_83 #1859 üzenetére
majdnem eltaláltam
-
kecsetif
aktív tag
válasz
randras_83 #1845 üzenetére
XEH? Az valami regios kod? Hol lehet megnezni?
-
batai15
félisten
válasz
randras_83 #1812 üzenetére
Nekem is be van kapcsolva a wifi meg 3g mindíg. De nem vagyok én hozzá szokva hogy kapcsolgassam. A yaab is fent van,és energia takarékos mód is megy.
-
wdx
őstag
válasz
randras_83 #1752 üzenetére
van rá mód, hogy ne minden mappát mutasson, amiben kép van.
quickpic-et ajánlom (ingyenes play áruházból).
ott mindent lehet.
a galléria felejtős, lassú és semmit nem tud. -
Burt1793
veterán
válasz
randras_83 #1754 üzenetére
Folyamatos kijelzőhasználattal nem bír sokat. Bár max fényerőn repülő üzemmódban 12 óra filmnézést kibír, ami nagyon jó, de netezéssel kb 7-8 órát bír csak ki...
Én azért szeretem ezt a telefont, mert átlagon felüli az üzemideje a 2000es aksival és még így sem vastag.
Az androidot nem bírom, néha beakad egy program és leszívja az aksit. Persze én is tudnám bármikor tölteni, de nem akarom napközben... -
Burt1793
veterán
válasz
randras_83 #1752 üzenetére
nem szoktam kinyírni egy nap alatt, de minden nap töltöm. folyamatos 3g-vel vagyok vagy wifin, napi 1-2 óra kijelzőhasználattal, 30-50 százalék között áll meg a nap végére, ami 16-18 óra készenlétet jelent. nekem ez így okés, több amúgy sem nagyon elvárható.
a galéria mindent megjelenít, sztem nem lehet ezt átállítani, alapból biztos nem.
örülnék, ha lenne olyan okosteló, ami folyamatos nyomkodással kibír egy napot... :-)
-
Burt1793
veterán
válasz
randras_83 #1749 üzenetére
Nekem jobban tetszett a 4.0.3-as androiddal egybekötött touchwiz, ráadásul kezd gyorsabban merülgetni ezzel a JB-vel, pedig az elején sokkal jobban bírta mint az ICS. A sebesség is kezd csökkenni, lehet, hogy visszarakom...
-
Burt1793
veterán
válasz
randras_83 #1747 üzenetére
Senki se tudja, elvileg már ki kellett volna jönnie Magyarországra is hivatalosan.
Még nem jött ki
De Odinnal vagy CWM recoveryvel könnyen fel tudsz rakni rá JB-t, az aláírásodból az jön le számomra, hogy2 perc alatt fel tudod rakni, ha akarod, szólj ha kell, linkelek romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest