- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mogyesz #2183 üzenetére
Na ez jól hangzik.
Bár nekem nem nagyon feltünő a beeégés de az LCD-Test nevü progival látni a felső taskbar beégését. Így sem lesz gond?Nekem most akkor vissza kéne állítanom a gyári állapotot. Viszont függetlenitettem, eredetileg T-s. Tehát akkor első körben triangle awayel nullázom a számlálót, majd visszamásolom a gyári EFS mappát, utána felteszem a gyári T-s romot, ellenörzöm a product kódot és a CSC-t és kész? Jó lesz így?
Nekem ICSnél is ilyen szar a kamera.
-
Doosa
aktív tag
válasz
mogyesz #1158 üzenetére
Akkor te szerencsés vagy nekem TP-Link routeren keresztül nagyon nem megy rendesen pedig van térerő rendesen + 10 ből 5 ször nem is látja a TV-t a telefonom. Ismerőseimnél hasonlókat tapasztaltam de akkor nyilván hálózat függő. Ha van akinek működik jól annak örülök. Én a TP-Linkembe már többször csalódtam pedig jó cuccnak gondoltam, de egyszerűen nekem hálózatból kuka. Ott kezdték h amit vettem router nem működött benne rendesen a wifi adapter és fél évig tartott mire rájöttem h nem az internet szolgáltatóval van a baj és nem én basztam el valamit hanem a router rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest