- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
#65388800 #45359 üzenetére
Tisztelt Uraim,
i9070 (nem P!) készülékemet a feleségem használja, úgy érzem idővel csöppet belassult, recóból a dalvik+ cache törlés igazából nem segített.
az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy alap általános funkciókhoz, fényképező, mobilnet, gps azaz minden alkotóelem normális működéséhez most melyik rom javallott?
MOKEE-vel van tapasztalata valakinek i9070-re? ZTE red bull v5 telómon nagyon szeretem a mokit.
Most az ACEF mester 13.xxx.xxx nevű, valami abból az időből származó fekete, kiganyézott rom van rajta, igazából mindig működött, csak most úgy gondoltam legyalulnám, ezért keresek hozzá egy új , ajánlott romot.
akkori recovery is van rajta, azzal fel tudok tenni most is bármely romot?
mit tegyek fel? milyen ROM-ot tanácsoltok most?
köszi.
-
Balathruin
veterán
válasz
#65388800 #45088 üzenetére
majdnem...
Tűzrókát a gépeden vagy az állatkertben találsz. -
Karcub
senior tag
válasz
#65388800 #45094 üzenetére
Hát míg nem hallottam a "root,főzött rom,odin" meg ezekhez hasonlókat,addíg gyárít használtam,sose volt annál nagyobb gondom,hogy lefagyott egy hèten 2x,vagy néha nem volt olyan smooth. De miután benéztem a Mobilarénába,azutân elkapott a kivâncsíság,olvasgattam,kérdezőskötdtem és belevágtam. Azóta mâr rendszeres volt a dolog.😃
Emlékszem még Balathruin meg Acef bíztatott,hogy rakjam fel az fmod-ot,vettem egy nagy levegőt és megcsináltam. Még rendesen örűltem magamnak.😃😃 -
Odin89
csendes tag
válasz
#65388800 #44870 üzenetére
Mivel nem lett meg a számla ismét bementem a samsung szervizbe tegnap du, és új fejlemények vannak.
Az infók kicsit ellentmondóak, mindenki kombinálja ki amit jónak lát.A telenorosoknak nem kell számla, elég a garpapir (mind 2 éves garos)
A szervizes szerint nem a telefont frissítették, hanem a sim kártyákat a telenor frissítette.
A meghibásodás leginkább a telenor függő S Advanceket érinti. (az egyik telóm független, de telenor sim volt benne)
A telenoros garos telókat nem cserélik, hanem javítják alaplap cserével, amit nem lehet javítani az levásárolható hasonló hűséges telóra (az enyém 3.000 Ft volt)
A szervizes szerint fél éve is volt hasonló probléma, csak akkor kevesebb teló purcant ki.A Samsung nem felelős, mert sim kártya nélkül a telefonok hibátlanul működnek (!!!!!)
Hibátlanul???? Ekkor rákérdeztem mennyibe kerül a javítás, ha sim nélkül jól müxik: továbbra is 35-40K közötti az alaplapcsere.
Átmentem a telenor boltba, de nekik nincs erről a problémáról infójuk (simet kicserélték az új telóm miatt amit az Advance helyet vettem, de azzal is fagy az Advance - kipróbááltam), és visszaküldtek a samsung szervizbe, mert ők is oda küldenék a telót, csak úgy 3 hét az ügyintézésÉs akkor most jön a csavar:
Beletettem a "meghibásodott", "alaplapcserés" független Advance-ba egy telekomos simet, amit itt vettem a prohardveren és hibátlanul működik vele a teló. Nincs fagyás, nincs lassulás (vagy kicsit lassabb)
Visszarakom a telenoros simet és jön azonnal a fagyás, újraindulás.
Sim függő ez a hiba, én meg vettem 40K-ért másik telót - nagyobbat csúnyábbat, nem kedvelőset. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#65388800 #44833 üzenetére
Affene. Milyen akadálya van vajon?
Amúgy köszi a gyors választ.Szerk.:
(#44834) Balathruin:
Köszi neked is! Mi igazából a gát a dologban, ami miatt nem megy? Milyen szoftveres/hardveres korlátok vannak, ami akadályozza?
Persze úgy értem, ha a csatlakoztatott eszközt külön táppal (Y-kábel segítségével) ellátjuk, vajon miért nem oldható meg a dolog (kernelszintű módosítással, bármilyen babrálással). A technikai hátterét nem értem egyelőre. -
George2
csendes tag
válasz
#65388800 #44713 üzenetére
Nekem az "APM+ HU", a "Intelli3G HU", "YouTube AdAway HU" és a "Obb On SD" van még felrakva az xposed-re.
Ezeket megtalálod a Sympda oldalán magyarítva. A utolsó az hasznos a 4.4.4 AOSP ROM esetében, ha USB-ként akarod egy DVD lejátszón használni a telefont. A CM11-ben ez alapból benne van, de a AOSP-ben nincs. -
eax1650
aktív tag
válasz
#65388800 #44321 üzenetére
Megoldódott!
A fgép wi-fi-jét kell indítani a menüjéből, utána a galaxyn Wi-Fi hálózatok keresés, majd beírni jelszónak a fgép által generált jelszót. Most már úgy látja a mobil, mint egy wi-fi hálózatot. Tehát kis kerülővel életre kelthető a fgép wi-fi-je. Így kerül a telóra szinte ugyan az a "kép", mintha a mobil fényképezőjét használnám, de most már a fényképezőgépet távirányítom.
Az NFC korongba nem írható ilyen indító progi – mondta a termékeket forgalmazó.Köszönöm a türelmed!
-
Acef
addikt
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
#65388800 #43386 üzenetére
Elég, ha beraksz egy sötétebb árnyalatú vörös vagy bordó hátteret és a kijelző fényerejét leveszed, mert így (legalábbis nálam) sokkal jobban látszódnak majd a vízszintes csíkozódások (kicsit lehet variálni kell az árnyalatokkal, de megéri, mert ha nagyon szembetűnő, akkor a szervizben sem fognak vakarózni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest