-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karcub
senior tag
Neten ellenőriztem az imei számot,ami g400-as modellt írt hozzá,nem tudom mi az. Idáig mikor romoltam,többféle rom volt már rajta,akkor se csináltam efs mentést,nem is ellenőriztem az imeit,de mégis olvasta a sim kártyát. Nem tudom mi a fene lett vele,de b@szott idegesítő. Amugy is zenehallgatásra használom,meg filmeket nézek rajta, g2 minit használok már egy ideje helyette. Valahogy mégis zavaró ez a hiba.. :/
-
Imi1981
veterán
Én voltam wp-s és haveromnak 735 van ami tényleg jó telo, nagyon gördülékeny gyors és gyönyörű a kijelzője meg minden, de nagyon kevés alkalmazás van wp-re és amik vannak annak nagy része gagyi! Meg pl ugyan az a alkalmazás ami androidon és wp-n is van a wp-s verzió szinte mindig gagyibb és nagyon ritkán(vagy egyáltalán nem) jön rá frissítés! Szerintem gondold meg jól. Persze lehet wp10-el változik majd a helyzet. Én az A3 választanám.
-
V!ck
senior tag
S5-ben elavult Cortex A7-ek vannak és egy elavult Mali 400 MP4.... Én A3-at vennék
csak szerintem kicsit túl van árazva... Ami biztos, én Grand Prime-ot fogok venni, ugyanaz a SoC van benne, bazi nagy kijelző, mondjuk nem oled-es, de láttam már és nem rossz, mellesleg olcsó. + böszme nagy akksi.
-
hyrex
tag
Én is úgy csináltam, csak a repartos rom első körben nekem kimaradt. Voltak is anomáliák.
Nem szükséges az újfajta Google Play Szolgáltatások illetve a Chrome, csak a WebView App.
Én kiszedtem egy újabb GAPPS csomagból és ez a fajta verzió volt benne amit linkeltem, az kavarhatott bele az egészbe.
Sőt, valahol olvastam hogy az Android System WebView újfajta verziója a Chrome-hoz csatlakozik, a másik dolog ami bekavart.
(A képek sajátok, csak az XDA miatt angolra lett állítva a telefon. Csak hogy működik, később rakok még fel képeket.) -
hyrex
tag
Mindenképp csinálj tiszta telepítést!
De figyelj oda, hogy nem kell leformázni a /System partíciót, ha az update.zipben lévő recoveryvel csinálod. Nekem küldött egy szép hiba kódot a recovery továbbá lefagyott. Újrainditas után újra az e3 recovery jött be.Viszont van egy kis bökkenő a leírásomba. Nem kell a Google Play Szolgáltatást frissiteni manuálisan. Majd később letaglalom miért, meg rakok fel képeket.
-
aytukabozs
addikt
-
Nimda
addikt
Nem igazán lehet kapni, ha meg van, akkor a boltokban irreális összegért.Én is keresek hibás telót (fehéret), ami külsőleg ép, de sajnos kevés a megfelelő donor.Ha meg van, akkor szintén drágán adják, pl. a betört kijelzősöket van, hogy 10-15e-ért, ami nem éri meg.
Mondjuk nálam a kereten kívül a kamerát, a hátlapot és a gombokat is cserélni kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest