- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeremos
tag
válasz
Balathruin #45801 üzenetére
Köszönöm szépen, még egy kérdésem lenne, ez hasonló vagy u.a mint az AOSP-4.4.4 - 20140713-janice-salvo!?
-
jeremos
tag
válasz
Balathruin #45666 üzenetére
Örömömre szolgál, hogy újra bekapcsolódtál a topicba, mint a három profi egyike. Ha már itt vagy kérdeznék is, próbálkoztam már itt a topicban azon kérdésemmel, hogy miért nem ismeri fel a sz.gépem a telóm?
XP-m van, az alap romnál felismeri, de se az AOPS, és a CM - nél már nem.
Felraktam a SAMSUNG USB Drivers for Mobile Phones (x86 & x64) v1.5.16.0 és a SAMSUNG Android ADB Interface Driver v2.9.505.831 drivereit, úgy ahogy Carline blogjában leirta, most rátettem az általad javasolt USB drivert.
De semmi, tudnál segiteni? -
jeremos
tag
válasz
Balathruin #45666 üzenetére
Köszönöm!
-
jeremos
tag
Valaki tud -e CM 14 ROM letöltö linket?
Megköszönném! -
jeremos
tag
válasz
Fooler89 #45436 üzenetére
JB rootolása (minden JB-vel működik)
Letöltöd ezt a root.zip fájlt,[link] ,melyet a microsd kártyára másolsz. (pl. lehetőleg a főkönyvtárba)
Újraindítod a telefont recovery módba.
Navigálás a recoveryben hangerő fel/le gombbal, kiválasztás/művelet végrehajtása bekapcsoló gomb.
"apply update from external storage"-t kiválasztod.
Ekkor a microsd kártyáról kiválasztod a "root.zip".
Ezután elvégzi a frissítést.
A "../" kiválasztásával visszatérsz a főmenübe, majd "reboot system now"-t végrehajtod.
Újraindulás után még végez pár háttérműveletet, betölt a rendszer és kész is a root. -
jeremos
tag
válasz
Balathruin #45419 üzenetére
Végre megtaláltam a hozzávaló Gappsot (általad)! Felraktam üres telóra a janice#4 zipet, ebből a CM13+gapps-ot ...nem játsza le, se a videót, se a zenét.
majd újra CM13+gapps, Kernel, ramdisk...igy sem!
Nem nagyon értek hozzá, dehogy állandóan gondom van vele az biztos...
a pc-re nem tudom csatlakoztatni, nem ismeri fel MTP módban, ( mindenféle apk-kat kel felraknom akkor talán, de a CM 13-nál már ezek sem jók)
egyik hivásrögzitő sem nem műkődik rajta.
Köszönettel veszem a segitséget! -
jeremos
tag
válasz
Balathruin #45402 üzenetére
Hogy beinditottad a fórumot!!!
Köszönöm a segitséget magam és a többiek nevében is!
-
jeremos
tag
válasz
Balathruin #45399 üzenetére
kicsit részletesebben, pl link, ha tudnád,
megköszönném!
-
jeremos
tag
válasz
Balathruin #45395 üzenetére
szivesen ven-ném (-nénk), ha megosztanád hogyan sikerült felraknod a 6.1 után a gapps-ot!
-
jeremos
tag
válasz
Csabi1984 #45385 üzenetére
ahogy Kalm kolléga irta... de szerintem se támogat már nagyon sok apk-ot, mert a 2.3.6 -hoz tartozó goggle play elavult !
én régebben felraktam rá a frissebb goggle play-t a memókártyáról, működött...
próbáld meg a pc-ről letölteni a telepitő apk-kat...
itt válogathatsz...
[link] -
jeremos
tag
válasz
jeremos #45383 üzenetére
tedd rá az usb kábellel a számitógépedre, úgy töltsd, több óráig... utána próbáld bekapcsolni
ha megy akkor a töltöd rossz
ha nem, akkor vagy aksi vagy szoftver, de mivel nem tudod megnézni az aksi töltöttséget, ezért szoftver frissitést sem tudsz csinálni, marad a szerviz... -
jeremos
tag
CM 12.1- t használok! Segitséget kérek..
telefonhivás rögzitő programot keresek, ami működik is!
köszi előre is! -
jeremos
tag
válasz
thomasvold #45332 üzenetére
thomasvold
megcsináltam....tölsd le ezt a zip-et, innen [link] flesheld, majd ebből a cm 12-t, utána, goggle playból a MIUI USB beállitások apk-t telepitsd, kiválasztod az usb háttértárt és a pc - re is tudsz csatlakozni.
A beállitásoknál, fejlesztői lehetőségek, rendszergazda, kiválasztod az alkalmazások és ADB...telefon rootolva.
majd letöltöd pl. a root explorer-t és már mokolhatsz is! Sok sikert! -
jeremos
tag
válasz
thomasvold #45332 üzenetére
Az update.zip-et magadtam
[link] root zip
...egy olyan kernel ami tartalmaz végleges fejlett recoveryt. ha megadnád én is megköszönöm! -
jeremos
tag
válasz
thomasvold #45330 üzenetére
[link] az aosp-hez
-
jeremos
tag
válasz
thomasvold #45324 üzenetére
A lényeg, hogy meg van a repartos 4.1.2, ezzel vissza tudsz térni az alapra.( Ha megunsz vagy nem sikerül valami )
a JB -nél már minden jobb.
Én mindenhogyan kipróbáltam már.
Hivatalosan úgy kell, hogy kell a 3 törlés... de én már csináltam úgyis, hogy egyáltalán nem töröltem( kivéve az aospnál ), raktam egymásra, rendben volt. Sőt volt, hogy tele volt általam felrakott programokkal a cm 11, arra rátettem a cm 12-t nem töröltem és minden program rajta maradt működőképesen!
Ezt Te majd eldöntöd
A sorrend a lényeg, mert minden programnak meg van az alapja és csak arra tudod rátenni..
( valószinűleg a recovery nem engedi, mert minden programnál az is fejlettebbé válik )
aosp( 4.4.4) a cm 11 is 4.4.4-es, mégsem tudtam rátenni csak az aosp után.
Újrainditás előtt én sosem töröltem semmit. -
jeremos
tag
válasz
thomasvold #45322 üzenetére
ugyanúgy csináltam mindent...akkor mégsem
én felejtettem ki a sorrendből az aops-t tegnap, ezért most korrigáltam!
Bocsi! -
jeremos
tag
válasz
thomasvold #45319 üzenetére
Mindennek sorja van....repartos 4.1.3, aops vagy cm 10, cm 11, cm12.
-
jeremos
tag
válasz
thomasvold #45317 üzenetére
Szivesen!
-
jeremos
tag
válasz
thomasvold #45313 üzenetére
repartos 4.1.2 Odinnal, utána cm 11 és utána a cm 12
-
jeremos
tag
válasz
lehella #45303 üzenetére
Ha fejlettebb ROM-ot teszel fel, onnan felfelé mehetsz, de visszafelé csak repartos 4.1.2 ROM-mal tudsz.
...a gmailes naptárat hogyan tudom behúznI...nem tudom
De akkor ha már elkezdtél fejleszteni miért nem a jelenleg legfejletteb és használható 5.1-es alapra épitett CM 12-nél álltál meg? -
jeremos
tag
válasz
lehella #45300 üzenetére
amint látod újonc vagyok!
Minden custom romot a recoveryből teszünk fel,/ezt hivják flashelésnek/ az aops-t is onnan tetted fel, nem?
a gyári romot tesszük fel odinnal, ahogyTe 4.1.2-t.
Minden rom flashelésénél töröljük a telefonmemória, cache és dalvik cache tartalmát.
Az fmodnál azért nem kellett mert ott a programon belül változtattál, nem a programot irtad felül egy másik programmal.
"Ezzel szemben, a CM11 felrakáshoz ezt a leírást veszem alapul."...minden custom rom felrakásakor ezt vesszük alapul...
Töröljük a telefonmemória tartalmát: "Wipe Data / Factory Reset"
Töröljük a cache tartalmát: "Wipe Cache Partititon"
Töröljük a dalvik cache tartalmát: "Advanced" utána "Wipe Dalvik Cache"
Most jön a rendszer telepítése: "Install Zip" utána "Choose Zip from /storage/sdcard1"
Itt kiválasztod a telepíteni kívánt ROM-ot és flasheled
Még ne indítsd újra, hanem a Gapps csomagot flasheled
Most már újraindíthatod a telefont: "+++ Go Back +++" utána "Reboot System Now"Minden program felrakása után újra be kell lakni a telefont.
Ha átolvasod a linkeket amit megadtam, nem kell újra megkérdezned, minden le van irva amit kérdezel, még az fmodnál is, Acef bolgjában részletesen mindenre kiterjedően hogy mit hogyan.
Ha megakadsz segitünk!
a goggle play...frissitsd, vagy telepitsd a legújabb verziót, ha akkor sem oldódik meg akkor flasheld újra az aops-t. -
jeremos
tag
válasz
lehella #45292 üzenetére
A cm 11-t letöltöd pl innen [link] felrakod a leirás alapján.
a cm 12-t meg pl innen [link], a gappsot meg pl innen [link] értelemszerűen az 5.1-t és vagy a nanot vagy a picot.
Hogy miben lesz más pl Akkuszint számmal kijelzése megoldható, fixen, egy lehúzással kipakolhatod a Wifi, Bluetooth, Mobilnet kapcsolót..rakd fel próbáld ki! Nem bonyolult a felrakásuk,ha már az AOPS-t felraktad menni fog, ugyanúgy kell, csak ezt "Töröljük a System partíció tartalmát: "Mounts and Storage" utána "Format /system" kihagyod. Sok sikert!
goggle play..nálam ez nem jelentkezett, frissitve van a g.play? -
-
jeremos
tag
válasz
Karcub #45285 üzenetére
Na ezt kerestem, de sehol sem találtam.Ezen a ROM-on kivűl mindegyiket tudtam csatlakoztatni, ezt az istennek sem. pedig raktam fel pc-re ADBDriverInstallert, próbáltam commanderrel is, a telóra raktam MIUI USB beállitás és usb tethering widget programotisa beállitásoknál a telón volt egy usb beállitás is, de az meg sötéteten volt, nem volt aktiv.
-
jeremos
tag
válasz
Karcub #45267 üzenetére
Köszönöm!
Látom a segitő szándékod!!
Ezt is próbáltam. Nem lehet hagyományosan felrakni, mert a ROM felrakása után azonnal újra indul!
A repartos ROM-ra / én mindig onnan indulok/ is próbáltam, nem tudom egyből feltenni, mert nem indul el, egy nap után sem. / bár szerintem ez azért is kizáró ok, mert a 6.1-nek kell az 5.1alap és a twrp is a legújabb már/
Próbáltam már az AOPs-ra, a CM 10-11-re is egyből, de akkor sem jó.
Sőt azt is kipróbáltam, hogy úgy raktam fel a CM 12-re, hogy előtte nem csináltam sem wipe cache, partition, advanced/wipe dalvik cache törléseket, hanem egyből flasheltem. -
jeremos
tag
válasz
Karcub #45265 üzenetére
...felraktam a ROM-t, úgy ahogy kell, flashelve a CM 12-re...rendben működik.
...a leirás alapján / amit Te is olvastál / próbáltam "engedélyeztetni", kattogva ahová csak lehet, a rendszer alkalmazásoktól végig a fejlesztési beállitásokon át, a rendszer gazdáig, de nem változott semmi, nem tudtam engedélyeztetni semmit...
...majd újrainditva felraktam a gappsot / 11 különbözőt próbáltam ki eddig, amit ehhez a ROM-hoz találtam a neten /, úgy ahogy kell, flashelve, volt amit felrakott, -installation complete-, volt amit nem, pirosan error
újra inditás után, /az alkalmazást optimalizálja /
kiirja, hogy a "beállitásvarázsló alkalmazás sajnos leállt"
és hiába okézom le, újra kiirja és nem tudok tovább menni, ezért újra raktam gapps nélkül és telepitettem a goggle playt, de rákatt után azonnal bezárodik
..fix aosp error zipet rendben felrakta
Ennyi... -
jeremos
tag
válasz
lehella #45257 üzenetére
Mint fentebb leirtam, tedd fel a repartos/3 fájl/ gyári 4.1.2-t Odinnal, utána tedd fel az AOPS-t ily módon, [link] és tesztelgesd, ha nem jó tegyél fel CM11 vagy 12-t.
Mindenkinek más az igénye, izlése, ahhoz, hogy megtaláld magadnak a megfelelőt, ahhoz ki kell próbálnod az ajánlott ROM-okat. A custom ROM-ok mindegyike tartalmaz valami hiányosságot a gyári ROM-okhoz képest, - - mivel nincs és nem is lesz kiadva új gyári ROM ehhez a telefonhoz, - de ezek ellenére is a 4.1.2 - nél bármelyik ROM gyorsabb és jobb... -
jeremos
tag
válasz
lehella #45249 üzenetére
Szia! Én nem használom még, mert a telepitési leirás alapján nem tudom feltenni a Gappsot, és eddig még nem jöttem rá, hogyan kell. Műkődik, csak éppen a google play-t nem tudom használni, mert az meg a Gappsban van, hiába rakom fel a g.playt, akkor sem.
Az Fmodot én csak kipróbáltam, nem használtam, mert nekem lassabb, mint az AOPS vagy a CM 11-12-13.
Én mindig igy telepitek...alap gyári repartos 4.1.2, Odinnal / ha nem az van, felteszem / utána AOPS vagy CM 11 /4.4.4/ erre rá a CM 12 /5.1.1/ flashelve...ezeket használtam, nekem bevált mindegyik.
Én azt javaslom a repartos 4.1.2 -ről épitkezz, mert ha valamelyik ROM nem válik be, akkor csak a repartos 4.1.2 felrakásával tudsz visszaállni az alapra. De azt nem tudom, mennyire vagy jártas a témában. -
jeremos
tag
válasz
jerryna #45244 üzenetére
Igen, ezért tudtad rátenni az AOPS-t"",mert annak az alapja a JB. /de adtak ki GB-vel is, ennek itt nincs jelentősége/
A repartos rom formázza a telefont, így 100% tiszta, eredeti (gyári) lesz a rendszer, és nem sok idő.
...valamint nagyon hasznos, mert a használat és telepítgetések miatt összekuszált rendszert is rendbe teszi."" idézet Acef blogjából. a linket feljebb már megadtam.
Igen...a GB-t azért kell felraknod, mert AOSP 4.4.4 van rajta és arról csak repartos ROM-mal tudsz vissza állni az alapra.
És mert fentebb is irták már, hogy nincs repartos JB ROM a GT-I9070P (NFC-s) -re.
Ha fejlettebb ROM-ot teszel fel, onnan felfelé mehetsz, de visszafelé csak repartos ROM-mal tudsz, mivel a te telodra a legutolsó kiadott gyári rom, ami repartos az a GB.
Esetleg még megpróbálhatsz felfelé menni a CM 11 - el.(Ez nagyban hasonlit az AOSP-hoz) ROM ...[link],
GAPPS...[link] -
jeremos
tag
válasz
jeremos #45242 üzenetére
... fel kell raknod a repartos GB -2.3 -t. Odinnal.... kérd Aceftől pm-ben / hátha meg van neki /
......a hogyant pedig megtalálod itt [link] Repartos GB/JB - Fejezet...utána a JB- 4.1.2 - t szintén Odinnal, innen letudod tölteni [link] VDH - vodafon, TMH - telekom /t-mobil/
...felrakása Odin JB - Fejezet -
jeremos
tag
Akit érdekel... itt a Samsung Galaxy S Advance marshmallow 6.0 - Cyanogenmod 13 ROM
[link] -
jeremos
tag
válasz
Titmouse09 #45199 üzenetére
Melyik kernel tetted fel?
-
jeremos
tag
válasz
kirukris #45194 üzenetére
...van az AOPS 4.4.4
- CM 11.0 / 4.4.4 /alapú
- Fmod 4.4.4
- RKK 4.4.4
- Opti ROM 4.4.4
én mindegyiket próbáltam, de ha felteszed az AOPS 4.4.4-t, (a gyári 4.1.2 után) szerintem biztos nem fogod megbánni, a 4.4.4- esek közül nálam ez volt a leggyorsabb, legstabilabb, magasan!Továbbá van a CM 12.1 ez már 5.1.1 a Paranoid 5.1.1 valamint a F-AOPS 5.1.1 és az OmniROM 5.1.1
ezek felrakása 4.4.4 -re történhet.
Ami nálam probléma és még nem sikerült megoldást találnom rá, hogy egyik ROM - nál sem tudom használni az USB csatlakozást / AOPS - CM /, de ennek ellenére sem raknám vissza soha a gyári 4.1.2 - t !!!
Én jelenleg a CM 12.1-et nyüstölőm. /és ennél is maradok/
Javaslom tedd fel bátran az AOPS 4.4.4 -et és ha megismerted és bejön, akkor utána mehet a CM 12.1 is akár. -
jeremos
tag
ACEF 1. - hszod... igen jól tippeltél ! Bocs
2. - hszod...igen, "nem jól értelmezte/értette, és tényleg a 6.8 cocore cwm-re gondol" -tam ! Bocs
/2 nem játszott közre, részemről azt megbeszéltük, én lezártnak tekintem
egyszerűen csak kezdő vagyok, a félszavakból még nem értek úgy...
MINDEN SEGÍTSÉGET EZUTÁN IS KÖSZÖNETTEL FOGADOK !KALM007 1. hszod..megértettem, köszönöm !
2 .hszod...most már megértettem.
3. hszod...igen Te végig recoveryről beszéltél, én értettem félre Bocs
/2...nincs bajom, és nem szóltam be.
/3..Tőled is elfogadom/tam, és megkövetem magam !....a tények, 1, - alap repartos JB, erre / Stauffenberg módszerrel / flashelve az ideiglenes recovery, CWM-based Recovery v6.0.2.8, majd, az AOSP 5.1.1 Rom, utána gapps, újra inditás után a gyári recovery jön be, e3
2, - alap AOSP 4.4.4 ..CWM-based Recovery v6.0.5.0... Wipe Data/Factory Reset,
Wipe Dalvik cache, AOSP 5.1.1, majd gapps, újra inditás után, samsung galaxy s advennce GT-I9070 szokásos gyári felirat 1-2 mp-ig, majd android felirat vízszintesen futófénnyel, de még egy óra után sem indul el.
a Recovery ami fel került, Team Win Recovery Project v2.8.6.0. -
jeremos
tag
válasz
jeremos #45159 üzenetére
Tudod én nem vagyok okoska és nem is tartom magam annak,
ezért nem jöttem rá, hogy egy telefont csak addig lehet használni, még előfizetése van.Neked köszönhetően most jöttem rá, hogy én egy mágus vagyok,...nem előfizetéses és mégis használom
Egyértelmű...? Neked biztosan, de mivel más gondolkodású emberek is megfordulnak itt, - többnyire tanulni és segitséget kérni - ezért nekik is az az egyértelmű ami le van irva... "szájbarágosan" !
Köszönöm Acef a sok segitséget!
-
jeremos
tag
Prof. Acef! Köszönöm a Fmod hozzáférést!
Bár én a 45043.sz hozzászólásodra apellálva kértem, de akkor kipróbálom a 150101-t.
Megint megyek iskolába!
Szóval visszarakom a repartos JB-t /Odinnal/ jelenleg AOSP van, utána a Cocore kernelt / Recoveryből/, és abból az Fmod Romot!?
Visszaállitás Fmodból... JB-re, felrakom a repartos JB-t?!
/Mert valószinűleg kipróbálom mindhármat/- TWRP recovery használatáról leirást, linket vagy infót,
- valami jó "reklámirtó" programot ha tud valaki köszönettel venném! -
jeremos
tag
Köszönöm Acef ! Sikerült
Minden oké, újra raktam a pc-t, és igy már rendesen jött az update zip. Fent van a gyári repartos ROM, arra tettem az AOPS 4.4.4 ROM-t. Kérdésem az lenne, hogy tudok csatlakozni usb-vel a sz.gépre / ha simán rácsatlakozom nem ismeri fel a telefont, a telon meg nem találok usb csatlakozási menüt, viszont Odinnal rendben van /.Továbbá ha ROM-t akarok cserélni, vagy visszaállni a JB-re, akkor előtte mindig tegyem rá a repartos JB-t és arra épitkezzek, vagy csak simán flashelhetem a új ROM-t?
-
jeremos
tag
Igen ez nekem sem tetszett, hogy miért az oroszt tette fel, mikor már vagy két éve van magyar is!
"A pc-vel/böngészővel lehet gond"...nekem is úgy tűnik, ezért nem merek hozzáfogni ehhez a módszerhez.
De most már kénytelen leszek, mert 2 napja trójai vírust kaptam és nem birom leszedni semmivel.
Igen update.zip van benne.
"Megj." -csak köszönet és elismerés illet érte, nekem meg tanulnom kell még, sokat... -
jeremos
tag
válasz
karpetya87 #44989 üzenetére
De nem tudom feltenni még a CWM/TWRP recovery-t sem, mert "signature verification failed" van !!!
Acef, Carline és Stauffenberg blogjaiban leirtak szerint csináltam, az ott megadott linkek alapján!!!
Az update.zip és a root.zip mindig zip.zip-be jött le ( én sem értem miért ), a másik kettő AOSP, Gapps, zip-ben. -
jeremos
tag
Igen a gyári ( e3 )-val. Olvastam a blogod profi! De nekem kinai és nagy a sötétség, ezért próbáltam a Stauffenberg - féle módszerrel, mert azt még beveszi az agyam, és teljesen kiakartam zárni a téglázás lehetőségét.( Mivel teljesen kezdő vagyok)
Most a teljes hétvégém rászánva, tanulmányoztam és rászántam magam.
De sajnos ugyan az a helyzet, bármit próbálok flashelni, mindig "signature verification failed". -
jeremos
tag
Hát nem tudom mi van...akkor nézzük folyamatában.
1 hónapja elvittem szervibe, /samsung I9070/ függetlenítettem, és rárakattam a JB-t, /mint később kiderült az oroszt rakta rá/, kértem a 4.4.4-et, de azt mondta csak gyárival foglalkozik, ezért azt nem vállalta.
Visszaraktam "gyárira", letöltöttem újra és újra, többször, mind a három lehetőséggel kipróbáltam ( fast, full, virified). Ugyan az..."signature verification failed" - aláírás ellenőrzése nem sikerült -..
Majd átneveztem a fájt, / mert nekem mindig update. zip.zip.- be jött le /, simán update. zip-re. Ugyan az..."signature verification failed"
Ezt követően a Caroline blogbejegyzésében JB rootolására megadott root.zip fájt letöltve, megpróbálkoztam a rootolással, a root.zip- fáj kiválasztása után, ismételten ez jelent meg,
-- Install /sdcard...
Finding update packege...
Opening update package...
Verifying update package...
E: signature verification failed ( piros betűkkel )
Ma vettem bele új sd kártyát, /formáztam/ majd az elejéről kezdve végigcsináltam. Semmi változás.
Ha valaki tudja mi lenne a megoldás, írja le kérem.Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest