- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
netreg
tag
válasz
ROBERTOH #45792 üzenetére
Kösz a válaszokat. Anyukámnak lenne, ismerkedni az okostelefonok világával. Nincsenek nagy igényei (igazából nem is akar ilyet), Viber, Whatsapp menjen rajta. Megijedtem a régi oprendszertől, de most látom van 4-es is, bár az is nagyon régi már. Tudom jók a Xiaomik, van nekünk is kettő (3S+, 4X), de azok nagyok és drágák is egy kezdőnek. A családban valaki cserélt erről és 5000-ért beszámították volna, felajánlotta, hogy ennyiért megkaphatjuk, innen az ötlet.
Ha nem ezt, mit éri meg venni egy kezdőnek?
-
ROBERTOH
őstag
válasz
ROBERTOH #40916 üzenetére
Ugyanerre szeretnék még választ kapni kiegészítve pár információval:
myphoneexplorer-rel akartam lementeni a dolgokat a belső memóriából, de ehhez a programhoz kell még telepíteni egy klienst a telefonra, de mivel azt is a belső memóriára telepítené (ami be van telve, akkor is ha törlök róla), ezért tanácstalan vagyok, hogy hogy menthetném le az sms-eket és a hívás naplót. Kies air-el kísérleteztem még, de -mint tudjuk- az hibásan működik már jó ideje, és nincs is mentés opció az sms-ekre, csak a képekre/feltöltött zenékre.
Tudtok valamilyen megoldást, hogy lehet telefonra telepítendő program nélkül lementeni a belső tárhely tartalmát?Előre is köszi!
-
ROBERTOH
őstag
válasz
ROBERTOH #26990 üzenetére
Sikerült megoldanom usb-n keresztül, de nem volt egyszerű a dolog. XP van a gépemen, és az alapból nem szereti az usb-s internetet és a telefon súgójában szereplő linkről letölthető driver semmire nem jó. Ha usb-n a számítógéphez kötöttem a telefont, nem indult el új hardver hozzáadása varázsló, csak a fényképeket akarta egyből letölteni, és az eszközkezelőben megkeresve a telefont és a letöltött drivert hozzáadva pedig nem fogadta el. Internetre fel kell csatlakozni a számítógéppel, és az interneten keresni illesztőprogramot a telefonhoz. Miután feltelepítette, utána már elindult a hardver varázsló, amivel szintén az interneten keresgélve már feltelepítette az usb-s net driverét is, úgyhogy most már működik
Azért az vicces, hogy letöltött driverrel internet nélkül nem lehet megoldani.. (internet kell ahhoz, hogy másik internethez csatlakozhass)
És köszi a segítséget!
-
Acef
addikt
-
Notalab
aktív tag
válasz
ROBERTOH #10515 üzenetére
A lítium-polimer aksikat kifejezetten nem szabad lemeríteni teljesen (megj.: a jó vezérlő elektronika nem is engedi) az 5%-ot már kerülni illik, de 25%-nál már inkább töltsük, ha van mód rá. Akkor érdemes mégis lemeríteni és feltölteni teljesen, ha "furcsán" viselkedik, ilyenkor az elektronikát újra kalibráljuk ("megmutatjuk a határait"), de ezt csak ritkán vagy inkább soha. A túltöltést is kerülni kell (a jó vezérlő elektronika ezt sem engedi), mert a hő ezeknek az ellensége, a lítium "levállik", azt annyi. A lényeg, hogy inkább többször és sűrübben töltsd, a lemerülést mindenképpen kerüld el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest