- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
Terminál emulátor/CoCore manager (XDA-n van)
Kell hozzá CoCore 9 GPU OC BETA (előre szólok, hogy TWRP-s!!! nem CWM recoverys) amit Universal Kernel Flashből kell felrakni. -
-
Depidemic
csendes tag
Pedig 50-ből kijönne lazán ha végig nézzük a etotalk oldal ajánlatait és nem nézzük se a márkát se a támogatást.
Meg nem azzal van a baj hogy 200k vs 50k telefon között mekkora a különbség, hanem az hogy 20k vs 50k között szinte semmi különbség. Hiába van 2x akkora hardver a drágábban ha semmivel se megy jobban rajta az Android. Ez a szomorú... Csúcskategóriánál meg lényegtelen mi fut rajta, hardverrel kivan küszöbölve a probléma. Igazi Samsung féle megoldás.
-
Csori72
aktív tag
2.3.6-al nem is fagy gyári állapotában. xarul lett kiadva rá a JB ez ok! és hiba is! de ha ki se adják!??
nekem se istenem a samsung, és sztem itt mindenki tisztába is van konkrétan az advance hibáival (amik nem hw hibák). de hagy ne kelljen már kizárólag erről szólni az advance fórumnak. sztem. -
Beren
aktív tag
-
Csori72
aktív tag
általába így van ezzel mindenki, akinek a telefon elsősorban telefonálásra kell (én is), h a magánszámok az őrületbe kergetik néha, de máskor + pont azért mert hivatalos helyről jön, és véletlen nem fogadás esetén nem lehet őket visszahívni.
az utazási wellneszes aranyórátnyertél hívásokat már nagyon jól kezelem! a végén konkrétan hülyének érzik magukat a kínálgatók
persze csak ha van időm beszélgetni velük, más esetben kinyomom mielőtt elkezdene makogni. -
Csori72
aktív tag
amióta leírtam én is ezt keresem. tegnapelőtt lépten nyomon belebotlottam, de ma erre vonatkozó beállítást egyet találtam.
főképen az alkalmazások között Biztonság >> Felügyelet >> Klikk a fogaskerékre jobb fent és a Szűrés beállítások sávban.de eddig máshonnan értem el! ha megtalálom leírom azt is.
ez miui v5 amit leírtam!
Névjegyek >> Menü gomb >> Beállítások >> Telefon sáv >> További beállítások >> Bejövő hívás állapotának beállításai >> Ismeretlen hívás
-
Aldi
tag
Köszi
Megkeresem , de egyenlőre kifagyott minden , mert Titanium Backupolás közben a CM alapúak néha így be adják magukat és leáll a TB majd az egész UI és csak reinstall után jók de ez most jó reboot után is.
Szerk.: Amikor megnyitod a mappát akkor a háttere neked is ilyen fekete ? (nem átlátszó , hanem fekete és csak ikonok látszanak és mint ha egy kicsit laggos lenne a nyitás )
-
Csori72
aktív tag
nem egyszerű, és sok hibát is dob
mondjuk az várható volt, h nem lesz egyszerű. az is, h rengeteget kell photoshoppolni, de a hibadobálásával nem tudok mit kezdeni. az ikonokat nem lenne nehéz cserélni, de a modulokat (beállítások, egyéb oldalak) megcsinálni ... valamiért mindig elszáll.
egyenlőre felbosszantott, úgyh félretettem. majd reggel előszedem megint -
Csori72
aktív tag
nekem tetszik benne pl a kettős képernyőzár lehetősége, v tetszés szerint csak 1féle.
az alap húzásosra ki lehet pakolni dolgokat, de ezen túllépve még mindig ott a minta lehetőség . v csak az 1ik csak a másik.
én mondjuk csak a mintát használom, mert nem nagyon szeretem ha dolgok elérhetőek a zárképről.az ízlések + ... hát ezt mindenki ízlésének megfelelően alakíthatja.
amit nem találtam benne: betűtípus csere. pedig szeretném belerakni a sony betűimet.
-
Csori72
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest