Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alx.Mercer

aktív tag

válasz #65388800 #43386 üzenetére

Elég, ha beraksz egy sötétebb árnyalatú vörös vagy bordó hátteret és a kijelző fényerejét leveszed, mert így (legalábbis nálam) sokkal jobban látszódnak majd a vízszintes csíkozódások (kicsit lehet variálni kell az árnyalatokkal, de megéri, mert ha nagyon szembetűnő, akkor a szervizben sem fognak vakarózni)

• Alx.Mercer

aktív tag

válasz #65388800 #43383 üzenetére

Igen. A Samsung Prémium garancia szolgáltatásra beregisztráltam a készüléket, aztán postás vitte és postás hozta a készüléket. De regisztráció nélkül is beviheted a Samsunghoz, vagy oda ahol vetted (attól függően, hogy milyen garanciával vásároltad).

• Alx.Mercer

aktív tag

válasz Balathruin #43364 üzenetére

Még nem töröltem semmit, csak összeírtam, hogy mi az, amit soha nem használtam eddig.

Ez az FMOD pontosan mi is?

• Alx.Mercer

aktív tag

Sziasztok!

Egy Samsung Galaxy S Advance telefonom van már lassan két éve. Első androdos készülékem és eddig nem is nagyon akartam "buherálni" rajta semmit. Az utóbbi időkben azonban kezdtem kíváncsi lenni és az alap 2.3-as android is kezdett unalmas lenni. Ezt sikerült lecserélnem a gyári 4.1-re, illetve feltettem hozzá egy másik kernelt, mert a gyárival voltak gondok (akadozás, merülés stb). Telepítés előtt is és utána is factory resetelve volt a telefon.
    A következő lépés a root volt, ami könnyen ment.
    A telefonra fel van telepítve az EF File Manager, amivel a gyári alkalmazásokat is tudok törölni. Erre már régóta szükségem volt, mert megőrülök attól a sok szeméttől, amit a Samsung belerak a telefonba...
    A kérdésem az lenne, hogy melyek azok a gyári alkalmazások, amiket még csak véletlenül sem szabad törölni és melyek azok, amiktől szinte ajánlott megszabadulni?

Én eddig ezektől szabadulnék meg, de nem tudom, hogy lesz-e valamelyiknek káros következménye:

Gyári widgetek (óra, időjárás stb)
    FM rádió
    Google csevegő
    Google Play Magazinok
    Google Play Zene
    Google+
    Hangvezérlő
    Kies Wi-Fi kapcsolat
    Letöltések
    Mininapló
    Samsung Push Servise
    Swype
    Szoftver frissítése
    Talkback
    Video lajátszó
    Yahoo! Finance
    Yahoo! News
    Zenelejátszó

(#43355) kalm007: Az enyémnek ugyanez a hibája volt. Ugyanúgy vörös háttérnél látszott leginkább, főleg, ha kissé sötétebb, bordós árnyalatú volt. Kijelzőcsere lett belőle, azóta jó.

• Alx.Mercer

aktív tag

válasz NoRBeRTo87 #14597 üzenetére

Köszönöm hogy megnéztétek a kamerát.

NoRBeRTo87: Ráhibáztál, mert épp a Canon 70D-re várok. :R Tisztában vagyok vele, hogy erősen kompromisszumos minden telefon kamerája, nem is várok túl sokat tőle, csak örültem volna ha ez a hiba eltűnik.

sheep: Én is arra tippelek, hogy anno legyártott/megrendelt a Samsung egy rakat kameramodult és azoknak az X százaléka ettől a hibától szenved, de azóta is ezeket pakolja a készülékeibe... Az hogy zajos, mosott, részlettelen, alacsony dinamikájú egy kép, betudható a gyenge kamerának/szoftvernek, de hogy egy bázinagy "pink" folt vigyorogjon rám?? Ezt nem tudom a fenti gyengeségek közé sorolni és ez szerintem nem csak engem kéne hogy zavarjon, hanem a Samsungot is... :(((
    Egyébként szerintem a Galaxy Mini 3-ban ugyanez a modul van, mert ott is jeleztek ilyen hibát...

a510: ismerős, amit írsz, én is a "beletörödők" sorába voltam kénytelen beállni, és lehet hogy megint az lesz... Sajnos nem találok az Advance és az S3 Mini mellé más alternatívát...

• Alx.Mercer

aktív tag

Sziasztok!

Jelenleg egy Samsung Wavem van (ami eladó) és szeretném lecserélni. Egyik kiszemeltem a Galaxy S Advance, másik a Galaxy S3 Mini, mindkettőt a T-mobile-nál venném meg előfizetésre.
    A kérdésem a következő lenne. A mostani kamerám ugyanúgy 5 megapixeles mint a két fenti készüléké és sajnos már nagyon régóta boldogít az a jelenség, amikor egy kicsit rosszabbul megvilágított helységben (pl lámpafény) közelről, egy fehéres témára irányítom (ami pl egy fal vagy ajtó vagy bármi) akkor egy erősen látható piros folt van a képernyő közepén, a kép sarkainál pedig alig észrevehetően, de hideg, kékes szine lesz az elkészült képnek... Ez a végleges képeken is látszik, számítógépen visszanézve is. Videónál szintén jelentkezik a dolog. Volt már benne kamera is cserélve és több szoftverrel is kipróbáltam, de nem változott semmi...
    Még régebben a kezembe akadt egy Galaxy S és azon szintén tapasztaltam ezt...
    A Galaxy S II szintén ettől szenved, erről találtam is egy videót:

[link]

A kérdésem az lenne, hogy tapasztalt e már valaki ilyet a Galaxy S Advance-nél?
    Ha valaki tudna nekem küldeni pár képet, amik hasonló szituációban készültek azt megköszönném! (A lényeg, beltérben készüljön a kép közepes fényviszonyok mellett, fehér legyen a téma és lehetőleg közeli legyen a felvétel, automatikus beállításokkal, vaku nélkül. Nálam a fehér ajtón és fehér falon, beltérben 1-2 méterről is 10-ből 10 képen látszik)

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés