- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
#65388800 #43386 üzenetére
Elég, ha beraksz egy sötétebb árnyalatú vörös vagy bordó hátteret és a kijelző fényerejét leveszed, mert így (legalábbis nálam) sokkal jobban látszódnak majd a vízszintes csíkozódások (kicsit lehet variálni kell az árnyalatokkal, de megéri, mert ha nagyon szembetűnő, akkor a szervizben sem fognak vakarózni)
-
Alx.Mercer
aktív tag
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
Balathruin #43364 üzenetére
Még nem töröltem semmit, csak összeírtam, hogy mi az, amit soha nem használtam eddig.
Ez az FMOD pontosan mi is?
-
Alx.Mercer
aktív tag
Sziasztok!
Egy Samsung Galaxy S Advance telefonom van már lassan két éve. Első androdos készülékem és eddig nem is nagyon akartam "buherálni" rajta semmit. Az utóbbi időkben azonban kezdtem kíváncsi lenni és az alap 2.3-as android is kezdett unalmas lenni. Ezt sikerült lecserélnem a gyári 4.1-re, illetve feltettem hozzá egy másik kernelt, mert a gyárival voltak gondok (akadozás, merülés stb). Telepítés előtt is és utána is factory resetelve volt a telefon.
A következő lépés a root volt, ami könnyen ment.
A telefonra fel van telepítve az EF File Manager, amivel a gyári alkalmazásokat is tudok törölni. Erre már régóta szükségem volt, mert megőrülök attól a sok szeméttől, amit a Samsung belerak a telefonba...
A kérdésem az lenne, hogy melyek azok a gyári alkalmazások, amiket még csak véletlenül sem szabad törölni és melyek azok, amiktől szinte ajánlott megszabadulni?Én eddig ezektől szabadulnék meg, de nem tudom, hogy lesz-e valamelyiknek káros következménye:
Gyári widgetek (óra, időjárás stb)
FM rádió
Google csevegő
Google Play Magazinok
Google Play Zene
Google+
Hangvezérlő
Kies Wi-Fi kapcsolat
Letöltések
Mininapló
Samsung Push Servise
Swype
Szoftver frissítése
Talkback
Video lajátszó
Yahoo! Finance
Yahoo! News
Zenelejátszó(#43355) kalm007: Az enyémnek ugyanez a hibája volt. Ugyanúgy vörös háttérnél látszott leginkább, főleg, ha kissé sötétebb, bordós árnyalatú volt. Kijelzőcsere lett belőle, azóta jó.
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
NoRBeRTo87 #14597 üzenetére
Köszönöm hogy megnéztétek a kamerát.
NoRBeRTo87: Ráhibáztál, mert épp a Canon 70D-re várok.
Tisztában vagyok vele, hogy erősen kompromisszumos minden telefon kamerája, nem is várok túl sokat tőle, csak örültem volna ha ez a hiba eltűnik.
sheep: Én is arra tippelek, hogy anno legyártott/megrendelt a Samsung egy rakat kameramodult és azoknak az X százaléka ettől a hibától szenved, de azóta is ezeket pakolja a készülékeibe... Az hogy zajos, mosott, részlettelen, alacsony dinamikájú egy kép, betudható a gyenge kamerának/szoftvernek, de hogy egy bázinagy "pink" folt vigyorogjon rám?? Ezt nem tudom a fenti gyengeségek közé sorolni és ez szerintem nem csak engem kéne hogy zavarjon, hanem a Samsungot is...
Egyébként szerintem a Galaxy Mini 3-ban ugyanez a modul van, mert ott is jeleztek ilyen hibát...a510: ismerős, amit írsz, én is a "beletörödők" sorába voltam kénytelen beállni, és lehet hogy megint az lesz... Sajnos nem találok az Advance és az S3 Mini mellé más alternatívát...
-
Alx.Mercer
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Samsung Wavem van (ami eladó) és szeretném lecserélni. Egyik kiszemeltem a Galaxy S Advance, másik a Galaxy S3 Mini, mindkettőt a T-mobile-nál venném meg előfizetésre.
A kérdésem a következő lenne. A mostani kamerám ugyanúgy 5 megapixeles mint a két fenti készüléké és sajnos már nagyon régóta boldogít az a jelenség, amikor egy kicsit rosszabbul megvilágított helységben (pl lámpafény) közelről, egy fehéres témára irányítom (ami pl egy fal vagy ajtó vagy bármi) akkor egy erősen látható piros folt van a képernyő közepén, a kép sarkainál pedig alig észrevehetően, de hideg, kékes szine lesz az elkészült képnek... Ez a végleges képeken is látszik, számítógépen visszanézve is. Videónál szintén jelentkezik a dolog. Volt már benne kamera is cserélve és több szoftverrel is kipróbáltam, de nem változott semmi...
Még régebben a kezembe akadt egy Galaxy S és azon szintén tapasztaltam ezt...
A Galaxy S II szintén ettől szenved, erről találtam is egy videót:A kérdésem az lenne, hogy tapasztalt e már valaki ilyet a Galaxy S Advance-nél?
Ha valaki tudna nekem küldeni pár képet, amik hasonló szituációban készültek azt megköszönném! (A lényeg, beltérben készüljön a kép közepes fényviszonyok mellett, fehér legyen a téma és lehetőleg közeli legyen a felvétel, automatikus beállításokkal, vaku nélkül. Nálam a fehér ajtón és fehér falon, beltérben 1-2 méterről is 10-ből 10 képen látszik)Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest