Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Miként lehet SD kártyáról visszaállítani SIM-re a telefonszámokat?névjegyzékek elvannak mentve az Sd kártyára vcf-be
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok, találkoztatok olyan problémával, hogy amikor vissza állítjátok a rendszert és újból kezditek a Googleplayről felrakni a cuccokat ha nem jó a sorrend (Gmail,google) akkor megszakadnak a telepítések?
-
hyrex
tag
Kisérletezni vágyóknak itt egy újabb CM12.1-es kiadás.
Piszok gyors de egyenlőre a kamera nem működik, de ma frissítve lesz elméletileg.Ráadásul ha minden igaz, akkor nem sokára a SamiOS-nek is lesz frissítése.
-
-
keke69
őstag
válasz
terra052 #44384 üzenetére
Köszönöm szépen! Addig keresgettem amíg csak megtaláltam de az infód nélkül valószinűleg sosem jöttem volna rá, hogy a gmail miatt van! Bár nem tudom hol volt de kivettem a pipát és jó lett!
Köszi mégegyszer!x_424. Én 2 napja használom és azt kell mondjam eddig ez a legjobb amit feltettem a telóra. Bárki csinálta neki is hálás vagyok érte!
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #44387 üzenetére
Siker
-
törölt tag
Üdv. Felraknám a 4.4.4-et, most JB van rajta, ami lassú, mint a tetű. Valaki leírná "szájbarágósan", hogy hogyan kezdjek neki? Nem csináltam még ilyet. Neten van fent leírás, de full angol.Köszi
-
terra052
őstag
válasz
keke69 #44381 üzenetére
Ami biztosan működni fog: töröld a Google fiókodat a telefonról, majd állítsd be újra (ezzel megy minden Play Store alkalmazás is sajnos). A beállításnál ne csak enter-enter menj végig, rá fog kérdezni, gyűjthet-e adatot akkor is, ha wifi ki van kapcsolva. Na ezt ne engedd neki, elvben ezután nem maradhat ébren a wifid ha kikapcsoltad, ha más app nem erőlteti.
Ha valakinek van jobb ötlete, most szóljon, nem nagy öröm egy G fiókot törölni. Lehet, érdemes várni a következő rom cseréig -
terra052
őstag
válasz
Sk8erPeter #44377 üzenetére
gyökér...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
oliwwer #44361 üzenetére
"ezen kívül semmi root-olás meg Jellybean vagy mi nem volt, azt sem tudom mit jelentenek ezek a szavak"
A root Linuxos terminológiában lényegében a rendszergazdát jelenti (aki egy gyökér, bruhahah). Ha bármilyen Linux alatt rootként hajtasz végre bizonyos feladatokat, akkor nem ütközöl jogosultsági problémákba. Ha viszont nem rendszergazda vagy, hanem "sima" felhasználó, akkor egyes műveletek korlátozva vannak, nem fogod tudni őket végrehajtani. A rootolás igazából annyi, hogy rendszergazdai jogokat szerzel a telefonod felett, "bármit" módosítani tudsz, le tudsz törölni, stb., éppen ezért kockázatokkal is járhat. Viszont a gyári szutykok leszedéséhez sajnos legtöbbször root-jogosultságok szükségesek.A Jelly Bean pedig az Android operációs rendszer egyik kiadásának fantázianeve (verzió alapján: 4.1–4.3.1). Ezeket a verzióelnevezéseket többek közt itt láthatod.
-
terra052
őstag
válasz
keke69 #44373 üzenetére
Nincsen benne, Xposed+Gravitybox oldja meg.
Innen letölthető a keretprogram, aktiválni kell, és azon belül már választható a Gravitybox. Telepítés után mindig reboot! -
duda1978
tag
válasz
Stauffenberg #44370 üzenetére
Már működik.Ott rontottam el,hogy azt hittem fel kell rakni a root zippet is..... az kavart be..
-
keke69
őstag
Látom kicsit többen vagyunk mint délelőtt. ezért feltenném újból a kérdést hátha valaki tud segíteni!
Sziasztok!
Feltettem a Kit Kat AOSP 4.4.4-et első benyomásom, tényleg gyors és szép! Viszont nem találom hol tudom beállítani, hogy az akku töltöttségi szintet az értesítési sávban mutassa százalékban! A 4.1.2-ben benne volt de itt nem találom!
Valaki tudna ebben segíteni?
THX! -
duda1978
tag
válasz
Stauffenberg #44370 üzenetére
AOSP 4.4.4
-
törölt tag
válasz
Balathruin #44367 üzenetére
Milyen 1 nap?
Annyit nem bír
-
duda1978
tag
válasz
Stauffenberg #44360 üzenetére
Az írja ...nincs su binerális telepítve és manuálisan ...rotoljam újra.. Persze ezt hosszabban írja... A root checker is kiírja nincs root...
-
kátú
őstag
válasz
Balathruin #44367 üzenetére
Mien bizakodó jóslat 😃 xD
-
oliwwer
aktív tag
Most 60 újraindítás és minden lehetséges gyári program eltüntetése után rendesen funkcionál, így nem lesz szükségem az odin-ra szerencsére.
Köszi srácok!
-
Karcub
senior tag
válasz
oliwwer #44363 üzenetére
Igen, minden adat elveszlik.Ezért érdemes mindent lementeni számítógépre, mielőtt belekezdesz. Acef-nak írj egy PÜ-t, neki meg van az az odin,amelyik kell. Repart romot nem tudok neked adni sajnos, de más fórumtársnak biztos van, görgess feljebb és biztos talâlsz. Acef blogjâban van leírás, hogy kell használni az odint. [link]
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Fontos volna nagyon a segítség....
Lassan kezdek megőrülni ettől a szar telefontól. Kb 2 éve vettem, azóta nem volt android frissítés rajta, valami 2.x verzió volt, ezen kívül semmi root-olás meg Jellybean vagy mi nem volt, azt sem tudom mit jelentenek ezek a szavak. Már borzalmasan lassú volt, konkrétan írni alig lehetett vele. Folyton 450 mega felett evett RAM-ból. Most feltettem a KIES-t, és frissítettem a 4.1.2 verzióra.
Na most a tünetek:
- még lassabb mint volt, konkrétan a kezdőfelületen az oldalakat váltani is 10mp.
- a hálózat 3mp-enként elmegy, ki is próbáltuk, nem elérhető a telefon, így már az alapfunckióját sem látja el.
- automatikus frissítést kivettem, ugyanúgy frissíti a mastercardos baromságait meg a hangouts, pocketguide, meg az ilyen esszenciális programokat, amiket soha senki nem használt még.
- KIES már nem ismeri fel a telefont.Lassan ott tartok, hogy egy éles felületen kettétöröm ezt a szart. Van remény erre, hogy ebből még értelmes telefon legyen, vagy kuka és vegyek egy másikat?
Köszi
-
duda1978
tag
Sziasztok. A 4.4.4 et felraktam én is de a root zippel nem tudom rootolni recorveryből.... ... máshogy kellene?
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Feltettem a Kit Kat AOSP 4.4.4-et első benyomásom, tényleg gyors és szép! Viszont nem találom hol tudom beállítani, hogy az akku töltöttségi szintet az értesítési sávban mutassa százalékban! A 4.1.2-ben benne volt de itt nem találom!
Valaki tudna ebben segíteni?
THX! -
keke69
őstag
Sziasztok!
Fentebb említett AOSP 4.4.4 magyar nyelvű?
Köszönöm! -
bernie55
újonc
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy egy turbo sim-es s advance nem akar csatlakozni semmilyen hálózathoz, akkor amikor benne van az SD-kártya, viszont, ha kiveszem akkor csatlakozik?
-
terra052
őstag
válasz
j.gabor1954 #44348 üzenetére
Privátban küldj egy Gmail címet, ha a datás lassú lenne.
Hála Acefmesternekés nggabi segítségének, még meg van valahol...Lassan egy éve váltottam, de otthoni netrádiónak és Spotify centrumnak megtartottam az Advance-t (Advance-et ?) ,és pár naponta benézek ide is.
Nem egyszerű lejönni erről -
pipi69
csendes tag
válasz
j.gabor1954 #44348 üzenetére
Szia!
Ha megfelel:I9070XXLQE_TmobHU_REPART
-
j.gabor1954
újonc
Valakinek megvan a repartos jelly bean t-mobile-os romja? Mert az android-forum.hu nem elérhető. Előre is köszönöm a segítséget.
-
mkbla
senior tag
válasz
Stauffenberg #44343 üzenetére
Nem akarok kárt okozni nem akarom kettétörni a telefont meg ilyenek. Igazad is lehet, ezért ne mis fogok haragudni ha törölteti valaki a hozzászólásomat. Dedós dolog vagy nem az ebben is igazad lehet de ezt most ti így nem látjátok, hogy "mi folyik itt Gyöngyösön". Az hogy ki dedózik meg hogy az egy dolog meg igazából az egész munkahelyi terror blogot teleírhatnám sztorikkal, mik történtek mikor kivel stb. megaztán
"Először úgy gondoltam, hogy könyvbe írom meg a memoárokat, de olyan furcsa dolgok történtek velem, hogy hihetetlen, másrészt meg leszednének érte a kutyák, ha minden napvilágra kerülne, amit a bakterház környékén tapasztaltam."
Szabálytalanság, szarakodás, mószerolás, gusztustalankodás az van dögivel, tulajdonképp már másból sem állunk.
Az meg hogy jelentgessem föl a céget, több okból is veszett ügy, meg sajnos nem is az én stílusom ,meg utána ügyvédhez járogatni, bíróságra tanúskodni, bizonyítgatni stb... Meg az ügyvédhez járás feljelentgetés más egyéb okok miatt sem a legjobb megoldás...
Meg véleményem szerint nincs is értelme mert úgyis lepereg úgysem érdekel senkit. Max még ott b@sztam el, hogy anno amikor lehetőségem lett volna rá akkor nem mentettem le magamnak a homevideóit meg képeit, mert sajnos nem vagyok egy rohadék aljas szemét geci mint egyesek.. De lehet hogy az sem érdekelné...Mindegy is , lehet hogy csak a gyári beállításokat resetelem, és nem szarakodok az egésszel mert nem ér annyit
(#44342) ktomcat
tedd fel az első cm 12.1-ek közül valamelyiket azok még tele vannak bugokkal (jól gondolom hogy nem szabad akaratodból hagyod ott a melót?)
önszántamból megyek el, mert elegem volt már évek óta, de csak januárban telt be a pohár, és szerencsére van másik munkahelyem új emberekkel jobb fizetéssel és remélhetőleg jobb mindennel
-
kátú
őstag
válasz
thomasvold #44341 üzenetére
Viszlát, sok sikert a vibe hoz 😃
-
Acef
addikt
válasz
thomasvold #44341 üzenetére
minden jót neked!
-
Stauffenberg
nagyúr
A szándékos károkozást a törvény bünteti és ennek megvitatását tiltja a fórum szabályzata.
Egyébként is dedós dolog így bosszút állni egy főnökön, ha már ki akarsz szúrni vele, akkor feljelentheted az illetékes hatóságoknál valamilyen szabálytalanság miatt (ha tudsz ilyenről), annak még legalább értelme is van.
-
thomasvold
őstag
Én is elköszönök félig-meddig a topiktól készülékváltás miatt, viszont annyira megszerettem ezt a készüléket, hogy nem adom el, hanem megtartom pótkészülékként. Külön- és egyben hatalmas köszönet Acef-nek, mert nélküle szerintem fél év után eladtam volna ezt a telefont, de az ő ROM-jaival életet lehetett belé lehelni és 2 évig aktívan, minden gond és hiba nélkül használtam. (Ezért is nem irkáltam ide aktívan,de folyamatosan olvasgattam,amit írtok.) Köszi Acef
-
mkbla
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Lehet, hogy furcsa lesz illetve szemét dolog lesz amit kérdezek, akinek nem tetszik legfeljebb ugorja át vagy töröltesse.
Nekem volt/van egy ilyen S Advance készülékem amelyet a munkáltatómnak vissza kell adnom (mivel felmondtam de nem ez a lényeg). Két éve lett kb véve + 2 hónap meghosszabbított gar van rajta tehát még kb szeptember októberig. A nagy helyzet az hogy olyan módszert keresnék amivel úgy tudom tönkre tenni, hogy ne tudják normálisan használni. Habár a Samsung erről gondoskodott gyárilag is de én még az fmod egy egykét itt ellesett trükkel kevesebb lefagyása és belassulásra késztettem mint amit az gyárilag produkált.
Most viszont pont ezt szeretném elérni, hogy az alap lefagyása és belassulása megsokszorozódjon, de vissza tudjam adni, hogy tessék itt van működik bekapcsol stb de normálisan ne lehessen hasnzálni. Az a megoldás túl egyszerű és nem találom jónak, hogy fogom és kettétöröm, kidobom a 8.-ról esetleg kalapáccsal kiegyenesítem. Vagy esetleg usb-n keresztül több töltés adok neki? vagy az akksi helyett nagyobb feszültséget, esetleg megmelegítem kicsit mikrosütőben?
-
mumtaz
senior tag
válasz
Sk8erPeter #44326 üzenetére
Miért. Én folyton eltévedek, nem tudok fejben ezred mp alatt gyököt vonni, nem tudom fejből a BKV (BKK) menetrendet és hiába kiabálok Pesten, Budán nem hallja meg senki. Akkor ki az okosabb?
-
Ranko
csendes tag
Láttam ehhez izmos akkut, 2100mhast! meg másféle hátlapot is. Szép ketyere, de tényleg erős hardveres??
Barátnőm megakarta velem vetetni, de húszezrem ha lett volna, inkább már Alcatelt .
Különben mekkora akku zabáló? Ace1 Ace2hez képest? Ace1em 2,5órát tud viselni net mellett.
Ace2 vitt 4órát is de belaggolt, szerencsémre eddig hanyagoltam androkid kérdést, mert nekem gyerekes.Advancetól mit lehet feltétlen elvárni? nyomós használat mellett?
mennyi óra akku időt?
pl 2.3.6nál visz 5 órát, mondja az, ki eladná! de 4.1.2nél meg 4.4.4nél mit tudhat ez megviselni? mennyi menyi őrát per valós erős használat?Barátnőm tervezi, aztán főzött a jobb már a kezdeti 4es legutolsó rom óta? Mit észleltetek?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
lehella #44335 üzenetére
Nekem csak a Recovery-t fogta meg a Chrome, de kivettem a karanténből. Sajnos a víruskergetők eléggé érzékenyek a tömörített mappában lévő futtatható kódokra, még ha nem is azonosítanak bennük vírust, hajlamosak azonnal blokkolni.
A biztonság kedvéért ráugraszthatsz egy mélyebb NOD vizsgálatot, de nem elég csak azzal tisztázni a nézeteltérést, a böngészőben a letöltött tételek között is engedélyezni kell a hozzáférést.
-
lehella
senior tag
válasz
Stauffenberg #44331 üzenetére
Stauffenberg, miért van az hogy az otthoni meg a munkahelyi gépemen is, különböző vírusvédelem mellett letiltják az update.zip-et és a kitkates zipet? Chrome/Firefoxos letöltés egyaránt, otthon a nodban minden védelem kikapcsolása után is tiltott!
-
lehella
senior tag
válasz
Köszönöm, holnap lesz mivel játszanom
-
pékember08
csendes tag
Annyi kis hiba lépett fel hogy a sim kártyámon lévő telefon számokat nem ismeri fel a készülék!
Valami segítség?
Köszönet
-
pékember08
csendes tag
válasz
Ezer köszönet a segítséget! Ég és Föld a különbség!
-
Stauffenberg
nagyúr
AOSP 4.4.4 Android a Samsung Galaxy S Advance doppingszere
Tudom tegnap estére ígértem a leírást az AOSP 4.4.4 telepítéséről, de csak most sikerült kiraknom. A már ismert leírásokban továbbra is ott van mondjuk a root menete (ha még telepítés előtt szükséges volna), EFS mappa mentése, meg a többi, amivel most nem foglalkoztam.
-
Csabi1984
addikt
válasz
vpityesz #44327 üzenetére
Nem szeretnék hülyeséget mondani, de nem javasolt ,sőt máshol azt olvastam nem szabad Odinnal az eredetitől eltérő szoftvert felrakni. CWM, vagy TWRP-t csak fejlett recoveryből lehet.. de majd a tisztán látóak segítenek
Acef blogját érdemes elolvasni mert ha nem teszed kárt is okozhatsz a gépezetben!
-
lakkusjj
aktív tag
-
vpityesz
csendes tag
válasz
Balathruin #44318 üzenetére
Hello,
Bocs, kb kezdo vagyok, nem tudom, hogy mit jelent a repartos ROM... A gyari ROM utan egybol custom ROM-al probalkoztam.
Root-olva hoztak a telot, majd amit en csinaltam a telefonon:
- Odinnal felraktam ezt a TWRP-t, de valamiert nem tudta olvasni az sdcard-ot (mintha nem lett volna mount-olva)
http://www.androidlegend.com/twrp-recovery-for-samsung-galaxy-s-advance-gt-i9070/
- mivel a fenti TWRP nem mukodott jol, ezert tettem fel egy CWM-et
- CWM mar latta az sdcard-ot, es igy feltettem a kovetkezo 3 ROM-ot, az alabbi sorrendben (egyik sem csatlakozott halozathoz, ezert probalkoztam tobbfelevel)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2578599
http://www.ibtimes.com/android-442-kitkat-samsung-galaxy-s-advance-i9070-how-install-it-using-carbon-custom-rom-tutorial
http://www.androidpure.com/install-android-kitkat-samsung-galaxy-s-advance/Sajnos meg nem olvastam Acef irasat, de most neki kezdek, hatha ott is lesz otlet
Ha kozben jonne barmi javaslat, azt nagyon szivesen fogadom!
Elore is koszonom!
-
eax1650
aktív tag
válasz
#65388800 #44321 üzenetére
Megoldódott!
A fgép wi-fi-jét kell indítani a menüjéből, utána a galaxyn Wi-Fi hálózatok keresés, majd beírni jelszónak a fgép által generált jelszót. Most már úgy látja a mobil, mint egy wi-fi hálózatot. Tehát kis kerülővel életre kelthető a fgép wi-fi-je. Így kerül a telóra szinte ugyan az a "kép", mintha a mobil fényképezőjét használnám, de most már a fényképezőgépet távirányítom.
Az NFC korongba nem írható ilyen indító progi – mondta a termékeket forgalmazó.Köszönöm a türelmed!
-
eax1650
aktív tag
Levettem azt a 3x9 mm-es ragaszószalagot és ugyan az az érintkezüpár látszik alatta. Gondolom kellene még vm apk is!
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Sima I9070-es Galaxy Advance készülékem van. Látom a P-s verzió NFC-s. Lehetne e a hátlap cseréjével és a most még gyárilag leragasztott kontaktus felszabadításával NFC-s? Mi kellene még hozzá? -
törölt tag
válasz
Balathruin #44311 üzenetére
köszi
-
vpityesz
csendes tag
válasz
Balathruin #44315 üzenetére
T-mobilos, I9070
-
vpityesz
csendes tag
Szevasztok!
Elore is elnezest kerek, mert lehet, hogy a kerdesem, problemam mar szoba kerult itt. Az elmult hetvegen raktam fel 3 fele kitkat-es custom rom-et egy ismerosom advance-re, de egyikkel sem tudott halozathoz csatlakozni, ami valoszinubb, hogy inkabb tiltva volt/van. Termeszetesen korabban jol mukodott, de KitKat-et akart a telefonjara.
A telefon TMH-s, bar nem tudom, de van olyan erzesem, hogy emiatt nem csatlakozik. Tovabbi problema, ami lehet, hogy az elobbibol fakad, hogy com.android.phone folyamatosan leall. Backup-ot nem csinaltam a telorol...Otlet, hogy mikent lehetne megjavitani? Gyari TMH-s ROM-ot vissza stb? Unlock-olni a telot?
Valaszatok elore is koszonom!
-
törölt tag
válasz
Balathruin #44309 üzenetére
Köszi
és a frissítések itt hogyan mennek? Jelez ha van új?
-
törölt tag
válasz
Balathruin #44306 üzenetére
Akkor 4.4.x-ből ami éppen a legfrissebb.
-
mumtaz
senior tag
Azért csak kiakaszt ez az új dög. Okosabb, mint én és azt nem nézem jó szemmel.
Az Advance-eket meg szétkaptam, mert eredetileg kettő volt. Mindkettőt használtam vettem anno. ŰAz egyik törött volt, de működött, a másik beázott volt, de ép. Úgy lett a kettőből egy. Aztán mondjuk kiderült, hogy a beázottnak sincs semmi baja. De akkor is a beázott működött a törött alaplapjával. Ez ment most nem egyszerűen gallyra, mert olyat esett, hogy nem csak az üveg/kijelző tort be, hanem szó szerint kettétört a telefon. Két része egymástól 20 centire.
Most így fog pihenni a dolog, aztán majd, ha belefutok valahol egy beázott, de ép telefonba, akkor összerakom. Nagyon szerettem. -
törölt tag
Üdv!
Van valamilyen jófajta 5.x.x-es rom?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok megvan valakinek a Repartos 2.3.6 sima advance készülékhez. Annak idején letölthető volt de sajnos az oldal linkjei már nem jók
-
Zsocy155
őstag
válasz
Stauffenberg #44294 üzenetére
Itt látszik, hogy egy ideje már nincs Advance-om.
Bocs, hogy beleszóltam. -
pékember08
csendes tag
válasz
Stauffenberg #44298 üzenetére
Köszönet Uram a gyors választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest