Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mkbla

senior tag

Üdv Mindenkinek!

Lehet, hogy furcsa lesz illetve szemét dolog lesz amit kérdezek, akinek nem tetszik legfeljebb ugorja át vagy töröltesse.

Nekem volt/van egy ilyen S Advance készülékem amelyet a munkáltatómnak vissza kell adnom (mivel felmondtam de nem ez a lényeg). Két éve lett kb véve + 2 hónap meghosszabbított gar van rajta tehát még kb szeptember októberig. A nagy helyzet az hogy olyan módszert keresnék amivel úgy tudom tönkre tenni, hogy ne tudják normálisan használni. Habár a Samsung erről gondoskodott gyárilag is de én még az fmod egy egykét itt ellesett trükkel kevesebb lefagyása és belassulásra késztettem mint amit az gyárilag produkált.

Most viszont pont ezt szeretném elérni, hogy az alap lefagyása és belassulása megsokszorozódjon, de vissza tudjam adni, hogy tessék itt van működik bekapcsol stb de normálisan ne lehessen hasnzálni. Az a megoldás túl egyszerű és nem találom jónak, hogy fogom és kettétöröm, kidobom a 8.-ról esetleg kalapáccsal kiegyenesítem. Vagy esetleg usb-n keresztül több töltés adok neki? vagy az akksi helyett nagyobb feszültséget, esetleg megmelegítem kicsit mikrosütőben?

Új hozzászólás Aktív témák