Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Lehet, hogy furcsa lesz illetve szemét dolog lesz amit kérdezek, akinek nem tetszik legfeljebb ugorja át vagy töröltesse.
Nekem volt/van egy ilyen S Advance készülékem amelyet a munkáltatómnak vissza kell adnom (mivel felmondtam de nem ez a lényeg). Két éve lett kb véve + 2 hónap meghosszabbított gar van rajta tehát még kb szeptember októberig. A nagy helyzet az hogy olyan módszert keresnék amivel úgy tudom tönkre tenni, hogy ne tudják normálisan használni. Habár a Samsung erről gondoskodott gyárilag is de én még az fmod egy egykét itt ellesett trükkel kevesebb lefagyása és belassulásra késztettem mint amit az gyárilag produkált.
Most viszont pont ezt szeretném elérni, hogy az alap lefagyása és belassulása megsokszorozódjon, de vissza tudjam adni, hogy tessék itt van működik bekapcsol stb de normálisan ne lehessen hasnzálni. Az a megoldás túl egyszerű és nem találom jónak, hogy fogom és kettétöröm, kidobom a 8.-ról esetleg kalapáccsal kiegyenesítem. Vagy esetleg usb-n keresztül több töltés adok neki? vagy az akksi helyett nagyobb feszültséget, esetleg megmelegítem kicsit mikrosütőben?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest