Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeremos
tag
válasz
Csabi1984 #45385 üzenetére
ahogy Kalm kolléga irta... de szerintem se támogat már nagyon sok apk-ot, mert a 2.3.6 -hoz tartozó goggle play elavult !
én régebben felraktam rá a frissebb goggle play-t a memókártyáról, működött...
próbáld meg a pc-ről letölteni a telepitő apk-kat...
itt válogathatsz...
[link] -
Clever0
senior tag
válasz
Csabi1984 #44890 üzenetére
Ha a töltő azonos, akkor csak a kábel ellenállása számít, az átfolyó áram hatására a kábelen számottevő feszültség esik, a telefon felőli végén kisebb lesz 5 V-nál. Vagyis (töltésre) minél rövidebb és vastagabb kábelt kell venni. (Bár trükköznek avval is, hogy vastag a szigetelés, de vékony a vezető ér.)
-
Imi1981
veterán
válasz
Csabi1984 #40611 üzenetére
Minden videóval csinálja. Nem tudok kepernyőképet csinálni mert ilyenkor minden fut szétesik vagy nem tudom hogy mondjam és nem lehet rányomni, hogy képetkészítsek.
De ha nem szoftverhiba akkor cm romokkal miért jó? Cm11 biztos mert azt használtam fmod előtt KB másfél hónapja. -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Csabi1984 #40451 üzenetére
Szia.
Cocore kernelre gondolsz? Elvileg minden újban van valami javítás, érdemes frissíteni, persze ez nem mindig úgy sül el ahogy az ember szeretné, mert van, hogy rosszabbul jár az újjal!
Memória kezelés javítása, stabilabb, gyorsabb működés, 1-2 újabb plusz funkció, de mint írtam mindenkinek másképp működik, na meg ki melyikre is esküszik! A legtöbbünknek itt a 6.8-as jött be a legjobban! Próbálkozni kell, szerintem ezt készülékre is válogatja! -
Gery1987
őstag
válasz
Csabi1984 #40188 üzenetére
Advance. Szarul csinálta meg a Samsung. Ennyi. Elbaszták. Minden más Samsung telefonon jobban megy a JB mint ezen. Főleg azon amivel gyárilag az jött ki. Az S2-re lett jó a JB mondjuk ott el is várható mert ha szar lett volna akkor lett volna anyázás. Erre a telóra amolyan kidobtak egy portolt JB-t mert sztem ez az S3-ról lett átrakva. Vagy az S2-ről mert ez annak a "mini" verziója.
-
Gery1987
őstag
válasz
Csabi1984 #40186 üzenetére
1. Samsung Galaxy Ace 3: Ebből csak az LTE verziót javaslom, abban sokkal jobb a hardver mint a sima 3G-s verzióban. A szolgáltatók az LTE verziót forgalmazzák. Párom nagy megelégedéssel használ egy ilyet, imádja és nyúzza is rendesen. Neki semmi baja még a WiFi-vel sem. Én javaslom!
2. Samsung Galaxy Express. Ezzel nincs tapasztalatom de van fórumtárs aki ezt használja. Fordulj hozzá bizalommal.
3. Samsung Galaxy S3 mini. Hát S Advance-et cserélsz akkor nincs értelme. Csak annyiban jobb hogy 1 GB a RAM. A többi szögre ugyanaz mint az S Advance. Csak ha nagyon olcsón be tudod szerezni.
Az én voksom: SAMSUNG GALAXY ACE 3 LTE.
-
Gery1987
őstag
válasz
Csabi1984 #40168 üzenetére
Helló!
Hát ha megteheted akkor én már váltanék. Ez nem kevés pénz lenne javítani így első blikkre szerintem. Az S3 mini nem sokkal jobb ennél, annyival erősebb, hogy 1 GB RAM van benne és alapon JB-vel jött ki. Mondjuk annál feljebb sosem fog menni. Arra nincs annyi panasz mint erre a frissítés óta.
Ha nem nagy a különbség árban akkor megérheti azt venni. Ha újat kapsz akkor meg pláne de ne legyen túl nagy árrés.
-
flash-
veterán
válasz
Csabi1984 #33188 üzenetére
Nem hulladék a gyári ébresztő de bizonyos használati szokások esetén nem ébreszt vagy csak pittyen ezért nem ajánlott.
akiknek bonyolult a gps javítása töltsék le Playről a FasterGPS nevű programot!
(nem kamu tényleg javít:átírja a szerver címeket így netkapcsolat esetén hamarabb fog jelet fogni a teló)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest