- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
Stauffenberg #44294 üzenetére
Itt látszik, hogy egy ideje már nincs Advance-om.
Bocs, hogy beleszóltam. -
Zsocy155
őstag
válasz
pékember08 #44291 üzenetére
Azt hiszem az összefoglalóban le van írva elég részletesen.
Amikor nekem még Advance-m volt, az ott leírtak sokat segítettek. -
Zsocy155
őstag
Hálás köszönet Acef-nak!
Feleségem napok óta elégedetten használja a frissített, javított P-s Advance-t.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Plaguee #41276 üzenetére
Szia!
Én most csináltam a feleségem telefonján, még csak reggel óta használja így, de azt mondja jobb, gyorsabb lett
Acef blogjában mindent megtalálsz róla -
Zsocy155
őstag
válasz
scyllarus #41233 üzenetére
Akkor nekem hatalmas szerencsém volt. Talán valaki emlékszik a történetre.
Lassan 2 éve, még csak pár hetes volt az Advance-om amikor kicsúszott a tokjából a kőre és elrepedt a kijelző.
Kívülről semmi nem látszott az esésből így Telemax javaslatra éltem egy ún. egyszeri méltányossági javítás lehetőségével és a Samsung kicserélte a kijelzőt.
Tudom ez nem vigasztalja a kollégát, csak jó volt visszaemlékezni. -
Zsocy155
őstag
válasz
Balathruin #41210 üzenetére
Oké, köszi.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Balathruin #41167 üzenetére
Olvasom Acef írását.Jól látom,hogy P-s Advance-ra nincs Fmod?
-
Zsocy155
őstag
válasz
Balathruin #41167 üzenetére
Köszi.Akkor valószínű ez lesz.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
A feleségem másfél év után rászánta magát (megengedi nekem), hogy frissítsem az Advance-át.
Magamnak már frissítettem az enyémet, de még tavaly nyáron és már 1 éve másik telefonom van.
Még mindig az eredeti GB van rajta.A következő menet ugye jó lesz:
- factory reset
- repartos GB (odin-al)
- factory reset
- a legutolsó hivatalos JB (odin-al)
- factory reset + gyári vissza sd formázássalRemélem semmit nem hagytam ki. Köszi
-
Zsocy155
őstag
Köszi fiúk az infókat.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
A páromnak garanciális vodás Advance-a van. Gond van a töltővel és az akksival is. Ugye 2 év teljes körű garancia van rá. Az lenne a kérdésem azokhoz akik szervizelték már és esetleg Red-esek is, hogy melyikkel járunk jobban a Samsung szervizfutárral vagy a Red asszisztenssel?
Vagy amíg ítt érdeklődöm már rég vissza is hozta volna akármelyik?Köszi
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Szeretném meglepni a nejem egy bluetooth headset-el amin zenét is tud hallgatni.
Tudnátok ajánlani valami tutit, (egy fülbe valót) ami hibátlanul működik az Advance-al.
Köszi -
Zsocy155
őstag
Kitkat Advance-ra is?
-
Zsocy155
őstag
válasz
nelsonmanian #29149 üzenetére
Igen.
Nekem tavaly leesett az Advance, akkor volt a méltányossági javítás. Idén pedig a kijelző alatt volt valami hiba, azt már rendesen a futárral intéztem. -
Zsocy155
őstag
válasz
nelsonmanian #29144 üzenetére
A méltányossági javítás ügyben a reklamacio@partner.samsung.com e-mail címre kell küldeni egy levelet és ott elmondják a további folyamatot.
-
Zsocy155
őstag
válasz
nelsonmanian #28711 üzenetére
Úgy látom ez olyan jó hozzászólás volt (#28690) , hogy törölték!
-
Zsocy155
őstag
válasz
karldergroße #28690 üzenetére
Akkor az enyém és a nejemé miért jó. Semmi gondunk nincs vele, pedig nem variáltunk rajta!
Lehet, hogy gyári hibás? -
Zsocy155
őstag
válasz
nelsonmanian #28060 üzenetére
Miután csatlakoztattam, utána kiválasztok egy csengőhangot, csak a gyáriakat adja, de akkor sem szól semmit.
Ha nem találunk rá megoldást akkor gyorsan rámásolom a filmeket és amit még szeretnék és leválasztom.
Csak egy kicsit bosszant, mert természetesen akkor keresnek (főleg a nejem) amikor rá van dugva a pc-re.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Azzal lehet valamit csinálni, hogy amikor háttértárként csatlakozom a pc-hez akkor híváskor egy mukkot sem szól.
Köszi
-
Zsocy155
őstag
válasz
nelsonmanian #27961 üzenetére
Igazad van.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogyha háttérként csatlakoztatom a pc-hez akkor híváskor meg sem mukkan? -
Zsocy155
őstag
válasz
heurisztika1 #27062 üzenetére
Nekem a a Telemax javasolta az egyszeri méltányossági javítást. Nekem olyan ügyesen sikerült leejteni, hogy semmi külsérelmi nyom nem látszott, éppen ezért a Samsungnak nem vallottam be, hogy leejtettem. Talán ezért is bevizsgálás után simán kicserélték a kijelzőt.
-
-
Zsocy155
őstag
válasz
Csabi1984 #26601 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ott merre, milyen kezeken megy keresztül a telefon, de az enyém - az Advance és elődje az S Plus is sajnos többször volt a Telemaxnál.
A futár korrektül (nem durván) betette egy nagy borítékba majd egy műanyag dobozba.
2 nap múlva a leplombált műanyag dobozból vett ki egy bélelt borítékot amiben volt a telefon.
Én még soha semmilyen sérülést, karcot nem láttam miután visszahozták.
Sőt, legutóbb komplett ház csere volt és az akkufedelet is kicserélték. A készüléken körbe az összes fólia rajta minta vadi új lenne. -
Zsocy155
őstag
válasz
csabika0079 #26475 üzenetére
Asszem a telenoros fórumban olvastam, hogy egy srác hasonlóképpen járt, majd megpróbálta a barátnője nevére - az sem sikerült. Végül a tanuló húgának a nevére sikerült, lehet azért mert neki már volt telenoros előfizetése.
Úgy látszik a Telenor-nál nem szeretik az új előfizetőket. -
Zsocy155
őstag
válasz
dsteve1 #26472 üzenetére
Nekem is egyszer leesett az Advance, de kívül semmi nem látszott, viszont a kijelző berepedt.
A szervizfutár igénylésnél természetesen nem árultam el, hogy leesett (a hibátlan külső miatt is), azt mondtam, hogy a zsebemben tört el.
A Telemaxnál mondták, hogy a Samsungnál lehet kérni egy egyszeri méltányossági javítást. Megadták - új kijelzőt kapott! -
Zsocy155
őstag
válasz
takacstomik #25906 üzenetére
De igazad van.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Stauffenberg #25276 üzenetére
+1
-
Zsocy155
őstag
válasz
ntomi0730 #25268 üzenetére
Akkor este ezt láttam a kijelzőn!!!
Mintha folyna valami, egyre nagyobb és oldalra is terjed. Nagyon vigyázok rá, tehát nem koppant semmi ilyesmi.A hátlapot pedig grátiszban cserélték, bár a felső részén középen volt kopás, szerintem - mivel nem komoly műanyagból van - a bőrtok kihúzójától kopott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest